d.rehacek píše:Zdravím,omlouvám se,že jsem jsi založil nové vlákno,ale mám rád přesnost.Fc Humberto jsi rozbalil svůj stan v sobotu na Bazalech.Diváků bylo po skromně,ale na takový cirkus to bylo až moc.Přesto zvěřinec je opravdu bohatý,v čele se svým prasetem alias principálem.Musím však ocenit,že jako šašek je mimořádně nadaný.Pan klaun Frnka nejspíš nepochopí,že s trotlama na hřišti jako je Sukup či Foltýn,nelze udělat díru do světa.Je to trenér,který nerozhoduje nebo je to trenér,který je debil nebo trenér,který ve skutečnosti trenérem není?Vždycky mám na všechno odpověd,třeba i blbou,ale to je šifra ansábl.Prý jsme hráli do 35.minuty výborný fotbal,tuž asi jsem zabloudil do jiného stanu.Já viděl jen loudajícího soupeře,který správně zanalyzoval,že stačí z 20% přepnout na 35% a 3 body budou doma.Pro Slovácko je tento zápas velikým zklamáním,protože 0:8 by utkání slušelo.Už proti Bohemce to byl zvlášť v prvním poločase obrovský grc,kdy i to zvracení je zajímavější.Zhruba před rokem jsem v krizi psal,že totálního dna,jsme se stále nedotkly a musím suše konstatovat,že stále ne.To jsi myslím po dnešním vyjádření šaška na adresu týmu a komedii ubožáka Palyzy.Otázek mám obrovskou zásobu a kdyby aspoň na některé někdo znal odpověď,budu rád.Kdy ukončí šašek své vystoupení?Jsme ještě před přestávkou představení nebo aspoň už za ní?Začne pan trenér klaun na židli i další sezonu?Není Sukup nevlastní syn šaška?Kolik se bere za takto odvedenou práci?Cukr nebo bič?Ví hráči,jak vypadají bankovky?No nic,je třeba jsi zvykat,že jsme jen obyčejný cirkus,na který lidi prostě v slušném počtu chodit nebudou,protože to ubohé vystoupení těch artistů a zvířat nikoho nezajímá a nic nepřináší,krom nervů.Šaška máme perfektního,o tom žádná,ale co z toho,když to není legrační!!!
foxbox píše:Jen bych skromně přispěl pro ty co nestihli dnešní Sport, článkem o tom jak je vše na dobré cestě a vedení to má plně pod kontrolou...
http://uloz.to/xs99oQug/spban23-jpg
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků