Baník – Slovácko

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Baník – Slovácko

Příspěvekod Jenda Ostravak » ned 19. dub 2015 0:00:51

Před zápasem jsem si tipoval, že když Baník uhraje vzadu nulu, tak vyhraje. Když dostane gola, tak remizuje. Moc jsem se neplet, ale škaredě jsem se zmýlil :) Tipoval jsem tak 3000 diváků, ale nakonec jich bylo víc – 3713 nasraných diváků.
Sestava =)) Pavlenka - Štěpán,Frydrych, Kouřil, Helešic (67. Šašinka) - Jirásek, Foltyn, Šichor (53. Mišák) - Sivrič, Narh, Holzer (46. Sukup) už napovídala potíže, které jsem si i přes vlažny výkon v první pulkoloně zpočátku nepřipouštěl. Baroš, Kukec, Lučič, Mensah a Azevedo viditelně chyběli. Náhradníci na ligu asi nemají. Druhá pulkolona překonala všechny výkony, které jsem od Baníku dosud viděl. To bylo SAKO ( stav absolutniho KOPRU ) - KOPR ( kurevsky odpor k práci ). Asi jim platí moc, nebo to prodali. V šedesáté minutě jsem chtěl jít dom, ale nevím proč, vydržel jsem. Fascinován jsem zíral na to divadlo, po kterém mi nevrátili vstupné. Třa zrobiť cugluft.
Hráče bych zhodnotil takto:
Napřed ty lepši:
Narh – lital od jedneho vapna k druhemu, ale byl sam, jak kul v plotě, tež moh dat aspoň gola
Štěpán – snaživy bez efektu
Frydrych – mistama mi hral na nervy
Pavlenka – chvilama varietni vachtař
Včil ti horši:
Šichor – poněviral se po place a la mam to v kulach
Sukup – bulaty jak chleba kulaty
Holzer – spici panna
Foltýn – připosrany, v předku štrykoval nohami, či kyho šlaka
Sivrič – shnily jak šajt dřeva
Jirásek – zgably, jeho plany se posr....
Kouřil – zepsuty vykon
Mišák – flanc ( parada lacina, která se jako kvalitni tvařila )
Šašinka – kul v plotě, bo ve druhe pulkoloně se Banik nedostal za pulku
Frňka – děprem včil přišel a tež ni dluho, či to něvidi ?
Jendo, z teho se nic něrub, bo žadny strom nerostě do něba :)
Jenda Ostravak

Re: Baník – Slovácko

Příspěvekod benfcb » ned 19. dub 2015 10:46:37

Cus Jeniku,kdyz mi google prekladac prelozil tvoji reportaz,muzu taky cosi napsat 8-) Ne sranda. Vcera ostuda nejvetsi,pripada mi to jako kdyby zoldakum v nejhezcim dresu bylo jedno,jestli banik sestoupi. Toho Sukupa na postu jaky hraje nepochopim nikdy,ale za to muze Guardiola ne on. Opravdu jen Stepan a Narh utocit umi i kdyz ve finale je to k nicemu. Proto by Vojta mel hrat pravou zalohu. Ja byt Guardiolou,tak radsi misto Sukupa tam strelim Zapatu. Dopredu urcite neni horsi a cosi by predvedl. Tak si zase poslechneme jak synci pres tyden trenovali,vse hodili za hlavu a do Jihlavy jedou pro tri body. Kezby...
benfcb

Re: Baník – Slovácko

Příspěvekod ZSD » pon 20. dub 2015 12:52:24

Toto představení jsem neviděl, zřejmě bohudík. Není dnes zřejmé, co Frňka směrem k mužstvu po tomto zápase ? Zdrbe je, nebo naopak pofouká ? Propadák, výkon neměl hlavu-patu ... ale nedělejme bublinu a téma ? Kua náhradníci ti ukázali, že s takovou ani na lávku - a nedělejme téma ? Jak bojovali, pokud nestíhali herně ? Když nikdo nemá ani kartu ? Tady jsi v Baníku Ostrava, ne v Táborsku ! Hráči to vědí, hráči to vědí ..... a furt se opakují naprosté provary. Prohrát se dá, ale pokud tam není vůbec nic, ani zabejčilost a urputnost (když teda nejsem lepší herně), tak je na prd, že to hráči vědí PO zápase !! Frnda, prober se ! Nebudeme ti nespravedliví, co naráz berou na hráče bič ? Ale ono se údajně křičelo "Frňka ven! " - a to je k tobě, ne k hráčům ! :shock:
Chce hrát ofenzivně - a furt hraje na jednoho vpředu, teď navíc malého a na míči málo silného a kraje nemáme tak silné, aby přišla dostatečně kvalitní podpora do vápna a zakončení..... Přesto tam nepošle Šašinku hned aspoň do druhé půle na urostlé stopery a zas tam pošle v záloze motajícího se Sukupa, který tam hraje hůř, než na beku ..... a skončíme u nákopů na malého Francka proti dvěma 190 cm .... V momentě když tečeme .... když navíc vyhoří záloha, jsme za sparinga a to mizerného..... Máme herní plán B :?: Nic tomu nenasvědčuje :!:
ZSD

Zpět na Obecná diskuze