benfcb píše:"Nevieš byt sám,nevieš byt sám,sám,bez tohoto fora nevieš byt sám "BP! Nemam cas,pak cosi napisu Davide.
Jenda Ostravak píše:Zdruv Všem ! Přes svátky jsem se k tomu nedostal, takže píšu trochu se zpožděním. David to už sice výstižně a vtipně popsal, ale to bych nebyl já, abych nepřidal pár větiček![]()
Není jednoduché si udělat objektivní názor na výkon týmu, který byl cíleně poškozován a byl přinucen hrát druhé housle v plzeňské frašce. Baník odehrál výborný zápas do 60 minuty. Střely za 1.pol. - 7/3 (3/2 na branku), rohy - 3/2, držení míče – 47/53 %. Na konci mače byly statistiky v zásadě vyrovnané. Po chycené penaltě a po výkonu do 59 minuty jsem doufal, že Baník alespoň bod uhraje, i když proti káře tlačené piskočama to byla asi utopie.
Od stavu 0 : 1 už to bylo problematické, navíc když Frnda tentokrát dobrým střídáním nedal týmu potřebný impuls. Po obdrženém gólu měli jít dolů už 60 min., Sukup, Sivrič a Foltýn, kteří pro hru dopředu neměli žádnou přidanou hodnotu a přijít útočně ladění hráči nejlépe najednou, např. Holzer, Azevedo a Mišák. Střídání v 69 min., jakž takž, ale nesprávný hráč - dolů neměl jít Davor a v 83. minutě - pozdní reakce, střídání k ničemu, třetí střídání nevyužito.
KUKECbyl jediný, který byl schopen dát dobrý centr ( viz. 27 min., uvolnil Sivriče, 35 min., totéž , Sivrič ve finální fázi neschopný, 44 min., pěkný centr na Baryho, hlavička nad, 56 min., výborný centr na zadní tyč, 66 min., opět výborný centr na Baryho, následná nepískaná ruka stopera Plzně na zemi...)
Hra Baníku v poslední půlhodině neměla stejnou kvalitu jako proti ACS. Frustrace diváků z tendenčně řízeného mače se bohužel přenesla na hráče Baníku, zatímco Plzeň hrála v klidu ze zajištěné obrany na brejky. Jediný, kdo stále tým burcoval byl Fryda, trenéři dobrým koučinkem nepomohli, Bary měl řečnické starosti. Hráči neměli morál, aby se s tím vypořádali. Přílišné řečnění ( Baroš, Kouřil, Foltýn, otrávený Jirásek ) vedlo akorát ke žlutým kartám, vytratila se bojovnost, což pomohlo soupeři udržet výsledek.
TRENÉŘIjsou z mizerné produktivity ve vápně zoufalí. Nechali sedět Holzera a Azeveda, kterým to nešlo v předchozích zápasech a zkusili dát k Barymu Sivriče a Sukupa. Musím konstatovat, že ani tato změna se nevydařila.
JIRÁSEKmusím říct, že jeho zařazení do základu byl dobrý tah. Svědík kritizoval, že Frnda hraje na dva defenzívní ( Mensah, Foltýn ), což prospívalo obraně a ne útoku. Frnda reagoval takto a musím souhlasit s Barym, že Jirásek je dobrý fotbalista, který má v základu budoucnost. Byl sice ve svém entré přemotivovaný ( děsivé skluzy v 7 + 37 min., po tom druhém se divím, že Hrubeš, asi spokojený s průběhem zářezu, jej nevyloučil
), avšak měl velmi dobré momenty při vytváření šancí – viz. 19 min., založení brejku, vysunutí Baryho, který jde přes tři hráče, s následnou standartkou + 22 min., nádherný balon za obranu, Bary skvěle na prsa, avšak katastrofální zakončení, 77 min., skvěle našel Sivriče, pak Lučič a jeho nástřel prvního hráče, dále bezchybně fungoval do kombinace nakrátko na obou krajích, kterou několikrát za sebou ve finální fázi pokazili vlevo Sivrič a vpravo Sukup. Měl však i špatné momenty – nepřesnosti a ztráty v 19 + 37 + 57 min., dokonce dvakrát za sebou.
FOLTÝNhrál obětavě v defenzívě, prakticky bez chyb, avšak dopředu to byla chyba za chybou ( např. 1 + 2 + 5 potřetí přihrávka do autu + 34 kazí spolupráci se Štěpánem + 42 velmi nepřesně do autu + 60 min., hrubka a následný brejk Mahmuta, který hasil Kouřil, pak už se dopředu moc nezapojoval ).
SIVRIČpři akcích na kraji vyvolává nadšení svým rychlým tahem s balonem, avšak když má krásnou akci završit vtipnou přihrávkou či přesným centrem přichází velké zklamání. Namátkou uvádím – 13 min., jde do tří a padá + 16 ve vápně školácky ztrácí, následný brejk, který musí hasit Fryda za žlutou + 17 kazí založení slibného brejku přihrávkou do autu + 27 Kukec ho krásně uvolnil, Sivrič neumí dát finální přihrávku + 64 vede akci po kraji, vlevo sbíhá úplně volný Lučič, Sivrič to tlačí na střed, kde akce končí – ten chlap nevidí, hraje bez hlavy …
. Nenaučil se bránit, viz. 3´ neubránil Hubníka, kterému umožnil vystřelit + 58 při gólu na 0:1 nepohlídal Rajtorala, který sklepl Hořavovi, kterého měl hlídat Štěpán + 87 Sivrič stojí a nesbíhá s Rajtoralem při druhém gólu. Měl pouze dva dobré momenty ve 41 min., únik po pravé straně přes Limberského, kterého zažlutil + 43 kdy šel sám do vápna a Hock mu zamával ovsajd, který nebyl.
SUKUPpřekvapivě nasazován do útoku. Chybí větší prolínání se Štěpánem, do obrany se vracel sporadicky, viděl jsem jen 57 min., kdy skvělým skluzem vypíchl balon Mahmutovi, který by šel sám na Pavlenku. Velmi dobře pokryl Limberského, Štěpán Kovaříka, takže levá strana byla eliminována. V útočné fázi to bylo horší, ne-li špatné. 14´ - jde středem ztrácí balon – brejk + 39 dezorientovaný u vápna + 65 - lajdácky kazí slibnou šanci + 75 - Sukup nemožný přihrává nikam, konec tlaku Baníku.
PISKOČEpoškodili Baník v 9´(Hrubeš) + 10´ (Hrubeš) + 18´(Hrubeš)
vše fauly, které nebyly, zastavené útočné akce Baníku + 25´(Hrubeš aut)+ 27´(Hrubeš ruka Hejdy) + 43´( Hock ovsajd Sivričovi) + 51´(Hrubeš darovaná standartka Plzni) + 55´(Jiřík ovsajd Barymu)+ 59´( Hock ovsajd Mahmuta před prvním gólem, omezoval Pavlenku ve výhledu) + 63´(Jiřík roh otočený na aut pro Plzeň) + 66´( Hock) + 68´(Hrubeš) + 72´(Hrubeš ruka stopera ve vápně) + 78´(Hrubeš darovaná standartka po komedii Chramosty) + 81´(Hrubeš nepískaný faul na Jiráska, zastavená šance) - 87´ (Hock darovaný roh před gólem)
Hodnocení hráčů ve stupnici 10 – 1Pavlenka – 9, Frydrych – 8, Kukec – 7, Kouřil – 6 (ztráta koncentrace v závěru ), Bary – 6 (přílišné řečnění a nedal dvě šance, sem tam nějaká ztráta při kličce ), Štěpán – 5 ( naštval mě, že ukradl slibný trestňák Kouřilovi v 19 min., když to neumí, tak ať se do toho nesere, celkově většina standartek tentokrát zahrána nepřesně ), Lučič – 5 ( přispěl k penaltě, zazdil některé slibné brejky špatným centrem – 4 + 8 + 72 + 76 min.,, ale měl několik výborných akcí, které zazdili jiní – 37 + 54 + 57 vybojoval roh + 64 ), Jirásek – 5, Mišák – 5 ( byl na place krátce, ale jediný táhl zoufalé akce Baníku v poslední dvacetiminutovce ), Foltýn – 4, Sivrič 4, Sukup – 4, Narh nehodnocen.
benfcb píše:Ahoj Prava a leva ruko dabla. Toz vy jste fakt strelci,rozbor jak pri statnich zkouskach. Co jeste mam psat? Jendo,nejsi ty nahodou Hartman ze sportu?(nevim jestli nema dve en nakonci
). Ja proste vidim Sukupa v obrane,v zaloze opravdu o nicem a Frnka ho chvali. Stepan a zaloha? To asi nehrozi. Myslim ze Helesic by zahral lip jak Lucic a Dyjan lip jak Jirasek. Bary si to zavaril,ale je dobre ze nemlci. Tak v patek sezrat klokana a tri body jsou doma. BP! ....Jo Davide jeste zhanis instalatera?
d.rehacek píše:benfcb píše:Ahoj Prava a leva ruko dabla. Toz vy jste fakt strelci,rozbor jak pri statnich zkouskach. Co jeste mam psat? Jendo,nejsi ty nahodou Hartman ze sportu?(nevim jestli nema dve en nakonci
). Ja proste vidim Sukupa v obrane,v zaloze opravdu o nicem a Frnka ho chvali. Stepan a zaloha? To asi nehrozi. Myslim ze Helesic by zahral lip jak Lucic a Dyjan lip jak Jirasek. Bary si to zavaril,ale je dobre ze nemlci. Tak v patek sezrat klokana a tri body jsou doma. BP! ....Jo Davide jeste zhanis instalatera?
Čau bene,otázka je,jak víš,že sháněl?Přesněji to mám tak,že mám rád instalatéra na telefoně.Není to moje pracovní doména,ale rád nabízím práce komplexně,at se vyhnu hádkám,která firma za co může.Takže když je třeba na řadě zbourat jádro,dát sádroše apod.,tak chci,aby vodu natahal můj člověk,ne někdo z cizí firmy-čekáš než přijde,pak mu to fajně kape apod..A hlavně to nesmí být talent,jak Sukup ve fotbale.Ted jsem v kontaktu s jedním Slovákem,zatím teda jsem ho volal jednou a byl jsem spokojen i cenově
.Tuž,proč se ptáš?Popravdě,přes tu vodu či plyn toho moc nemám,já jsem spíš přes ty fasády.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 návštevníků