Zimní příprava 2015

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Re: Zimní příprava 2015

Příspěvekod Mr.X » stř 28. led 2015 12:41:38

Napsal jsem jen "slušnou konstruktivní kritiku" :D ale na FB negativní komentáře mizí rychle, ať žije cenzura.... jinak k tomu Stronatimu - není to k nasrání? Doufám že ví šafa co dělá, ikdyž o tom pochybuju....

Doufám že těch 6,5mil. za Stronatiho co tu někdo napsal, je jen nějaký blbý vtip, ten kluk měl mít minimálně za 15-20, to samé Baránek a Greguš... banda amatérů nejvyššího kalibru!!

Jediné, co, nebo spíše kdo mě uklidňuje, je Světlík - snad by nerval prachy do Baníku, pokud by byl tunelovaný (opět).... :ugeek:
Mr.X

Příspěvekod vvss » stř 28. led 2015 15:53:20

Tak kdo dneska viděl zápas a podá objektivní pohled? Marně čekám na slibované zlepšení ofenzivy. A pokud jsou pravdivé ty řeči o tom, že Baník za Stronatiho dostane ve finále 5 mega, tak ámen s námi, vypovědělo by to o záměrech našeho vedení a tajemných investorů.
vvss

Příspěvekod d.rehacek » stř 28. led 2015 19:32:27

Tak když jsem dnes viděl základní sestavu,očekával jsem pětku,takže musím být spokojen.Předpokládám,že jsi Frnka udělal jen takový frk.Utkání jsem neviděl a pokud by někdo mohl podat aspon pár drobností,bylo by fajn.To jako Mensah hraje pravého záložníka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .To jako Šichor bude dirigovat ostravskou hru? A ten Byrtus vlevo je co? A Francis s Kukim začnou na lavce? A ten zabijácký útok je ta třešnička? Nebo tou peckovinou bude zmizení Štěpána? Tak dnes jsem se opravdu nejvíce těšil,na zatím zamýšlenou základní sestavu a jsem opravdu nadšen :roll: :x
d.rehacek

Příspěvekod Jenda Ostravak » čtv 29. led 2015 12:04:49

Zdruv ! Baník - Žilina :arrow: 0 : 2 jsem bohužel také neviděl, pouze vybrané šance a góly na TV Šošonů : :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=mTNVUPzE77s
První gól, Byrtusovi utekl chlap, šošoni byli tímpádem tři na dva a lehce to vykombinovali. Druhý gól Sukup nechá centrovat hráče a Fryda neubránil 1 na 1 ve vápně. Kdy konečně Frnda pochopí, že Byrtus nemá na ligu a ještě k tomu jako levý bek. Helešic by tam byl, jako nouzovka, lepší. Žilina hrála zejména po křídlech a Baník to nedokázal ubránit. Absence kvalitního levého beka je bohužel nedořešená. V současné době také jednoho stopera. Mensah hrál uprostřed a Šichor se cpal dopředu a na pravou stranu. Ve druhé půli s příchodem Davora hořel tradičně na levém beku Holzer. Baroš nedá ani tutovku. Baník nebránil těsně a agresivně, v obraně to bylo lážo plážo ... :) To nebylo tím, že by neuměli, spíše se jim nechtělo. Mehanovič opět nepřevědčil. Co je se Štěpánem ? :cry:
Souhlas s trenérem, že základ se bude muset upravit, někteří hráči si tam nezasloužili hrát. Davor po zranění kotníku měl hrát jen poločas, ale protože patří do základu, mohl nastoupit už v 1. poločase na postu levého defenzívního záložníka. Zkouší se ledacos ale tato varianta se měla vyzkoušet především. Celkově vzato, ke spokojenosti je daleko a obavy narůstají. Stabilní sestava byla rozprášena a nová se stále nerýsuje. Co se tak dá ještě zvládnout za tři týdny ?
Zítra by se měli k Baníku připojit na testy dva cizinci a také by mělo být rozhodnuto o dlouho testovaných hráčích - Jiráskovi a Mehanovičovi.
Jenda Ostravak

Příspěvekod ZSD » čtv 29. led 2015 13:55:54

Jenda Ostravak píše:Zdruv ! Baník - Žilina :arrow: 0 : 2 jsem bohužel také neviděl, pouze vybrané šance a góly na TV Šošonů : :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=mTNVUPzE77s
První gól, Byrtusovi utekl chlap, šošoni byli tímpádem tři na dva a lehce to vykombinovali. Druhý gól Sukup nechá centrovat hráče a Fryda neubránil 1 na 1 ve vápně. Kdy konečně Frnda pochopí, že Byrtus nemá na ligu a ještě k tomu jako levý bek. Helešic by tam byl, jako nouzovka, lepší. Žilina hrála zejména po křídlech a Baník to nedokázal ubránit. Absence kvalitního levého beka je bohužel nedořešená. V současné době také jednoho stopera. Mensah hrál uprostřed a Šichor se cpal dopředu a na pravou stranu. Ve druhé půli s příchodem Davora hořel tradičně na levém beku Holzer. Baroš nedá ani tutovku. Baník nebránil těsně a agresivně, v obraně to bylo lážo plážo ... :) To nebylo tím, že by neuměli, spíše se jim nechtělo. Mehanovič opět nepřevědčil. Co je se Štěpánem ? :cry:
Souhlas s trenérem, že základ se bude muset upravit, někteří hráči si tam nezasloužili hrát. Davor po zranění kotníku měl hrát jen poločas, ale protože patří do základu, mohl nastoupit už v 1. poločase na postu levého defenzívního záložníka. Zkouší se ledacos ale tato varianta se měla vyzkoušet především. Celkově vzato, ke spokojenosti je daleko a obavy narůstají. Stabilní sestava byla rozprášena a nová se stále nerýsuje. Co se tak dá ještě zvládnout za tři týdny ?
Zítra by se měli k Baníku připojit na testy dva cizinci a také by mělo být rozhodnuto o dlouho testovaných hráčích - Jiráskovi a Mehanovičovi.

Zdruv! Tak údajně Byrtus a Mehanovič neletí do Turecka. U Byrtuse to chápu, ale z Mehanoviče jsem měl zatím nejlepší pocit z těch zatím došlých záložníků .... tak nevím. Naopak prý letí nějaký Lučič - zřejmě bek ? U Štěpána jsem se divil úplně stejně. Ale na klubovém FB píše nějaký chlapík, že v bleskosportu (Šíma) je článek, že Štěpán má být nabízen Karviné jako kompenzace za nedoplatek vůči Karviné za Milosavljeva. Šíma je sice bulvár, občas dezinterpretuje, ale zas tak z palce si netahá v tomto směru.... Lépe nevědět.
ZSD

Příspěvekod ZSD » čtv 29. led 2015 14:03:24

Mr.X píše:Napsal jsem jen "slušnou konstruktivní kritiku" :D ale na FB negativní komentáře mizí rychle, ať žije cenzura.... jinak k tomu Stronatimu - není to k nasrání? Doufám že ví šafa co dělá, ikdyž o tom pochybuju....

Doufám že těch 6,5mil. za Stronatiho co tu někdo napsal, je jen nějaký blbý vtip, ten kluk měl mít minimálně za 15-20, to samé Baránek a Greguš... banda amatérů nejvyššího kalibru!!

Jediné, co, nebo spíše kdo mě uklidňuje, je Světlík - snad by nerval prachy do Baníku, pokud by byl tunelovaný (opět).... :ugeek:

Zdar po čase ! A nemáš jen schované komentáře (všechny u článků) ? Tuším Koukal onehdy psal, že je bloknutý, ale zjistil, že problém je u něj ... Zkus kliknout po přihlášení na FB u nějaké článku na ikonu komentářů, možná se ti komentáře rozbalí.... Ale pokud ti zmizela možnost Napište komentář, tak pak asi fakt censored .... Co se týče Světlíka, tak moc nových zpráv není slyšet, pokud má smlouvu, tak zatím dával, ale kdy končí ? A podepíše novou ?
ZSD

Příspěvekod benfcb » čtv 29. led 2015 17:21:22

d.rehacek píše:
benfcb píše:Cau Davide "Bílku" Rehacku :) Nekdo te uz holt musi vystridat,ctyri roky hrat o zachranu :shock: Ti synci poterbuji "pohlazeni"..Stodolni,devky pred zapasem a ne tu tvoji sikanu ;) . Mr.X-a co jsi mu tak vulgarniho napsal? Kurva to uz Safy dava ban za nazory? Stava se z neho novy diktator Kaddafi. To uz bych radsi skousl klidne jako majitele H.Siegla,kdyby Banik koupil. Hnus toto...blijici smajlik

Čau Bene,nemúžeš mě sesadit ted,když ve Vítkovicích mám rozestavěné Quantanámo :D ,bude to taková sauna a rehabky v jednom.

Cus Davide,to Quantanamo lepe vyuzijes pro vedeni a realizacni tym..nez pro hrace.Nekteri za to nemuzou ze na to nemaji a hraji,jsou testovani. Bohuzel,tj dnesni obraz FCB. Ve vedeni amateri a lharia jediny pravy profik v klubu bude asi jen ridic busu a pradleny :) Jendo dik za video,i ten kousek stacil na to,abych si udelal obrazek jak FCB bude hrat v tabulce hore. A vitam Džoníka z byvaleho ofic fora...ted budeme mit info o mladych hracich. ;)
benfcb

Příspěvekod d.rehacek » čtv 29. led 2015 19:48:25

Čau Bene,no nevím,ale vinu nesou především hráči.Pokud na to nemají,tak at to nedělají.Já též neumím opravovat auta a nevšiml jsem jsi,že bych se cpal k automechanikům ;) .Lopata a krumpáč,to se dá naučit rychle,ale to by se jim muselo chtít robit,že?Vedení je legrační od jejich vstupu,takže tady mě to už nijak zvlášt neštve,ono lepší to nebude,hlavně,at není hůř.
d.rehacek

Příspěvekod Jenda Ostravak » pát 30. led 2015 11:50:19

„V jednání jsou momentálně hráči, na post stopera a středního záložníka, kteří by se k nám měli připojit. Věřím, že se nám to podaří dovést ke zdárnému konci,“ říká Frnda před odjezdem do Turecka. Nová posila Luka Lucic, viz. :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=wfKGuJc ... e=youtu.be
se připojí na letišti ve Vídni. Je dobře, že se posílení plánuje na postech, kde to nejvíce hoří. Lucice těžko komplexně hodnotit z videa, ale je to urostlý 180 cm vysoký hráč, který se jeví jako agresívní typ při obranných činnostech, což je nejdůležitější, má slušnou kopací techniku, umí dát jedovaté balony do vápna a dát dobrou přihrávku. Myslím, že horší, než ti co na levým beku dosud hráli, nebude. Takže z tohoto pohledu posila . :) Když byla rychle podepsána smlouva, musel být už sledován delší dobu. Deník také uvádí, že Baroš potvrdil lukrativní nabídku Wiganu a na to říká: "Nabídka mě mile překvapila, ale zůstávám na jaře v Baníku." Milane dobře, jako vždy :)
V dnešním Deníku je věnována celá strana č. 20 článku „Fotbalový Baník: věc veřejná“. Jsou tam fotky a popisky všech řídících funkcionářů v klubu a jejich činnosti. Pro mnohé známé věci. V další části je pohled Šafarčíka na události v klubu. Publikované názory jsou však rovněž známy z jeho předešlých vystoupení.
Nové je však jeho vyjádření o vlivu investorů a k financím celkově, cituji : „Plán záchrany klubu přišel při kompletním splacení obřích dluhů a zajištění tří provozních rozpočtů ( 2012 – 2015 ) na více než 400 milionů korun. Z toho, z prodejů hráčů se plánovalo získat 50 milionů korun, což není ani 15 % z celé částky. Teprve letošními prodeji jsme tento plán NAPLNILI. To nám umožnilo úspěšně dovršit finanční stabilizaci klubu. Kdybychom nezrealizovali žádné prodeje, investoři by pokryli plánovanou výši rozpočtu a dostali by na oplátku garanci možného podílu z případného prodeje vybraných hráčů. K žádnému čerpání peněz, z jejich strany, PROZATÍM nedošlo. To nám umožnilo vytvořit si finanční prostor pro vhodné doplnění kádru hráčů.“ Na druhou stranu majitelé sešívek, plísně a sralty či dalších klubů, by podobné údaje pro tisk těžko sdělili.
O šéfovi investorů Žalmanovi a potenciálních jménech utajených čtyř investorů je možno si přečíst zde : :arrow: http://www.investujeme.cz/lubor-zalman- ... ni-chvili/
:arrow: http://www.investujeme.cz/nevydrzel-jse ... or-zalman/ :arrow: http://fotbal.idnes.cz/novi-investori-f ... fotbal_tof
Žalman si své investice rád pohlídá a proto je vždy členem dozorčí rady firem. Chce také pomoci, aby firmy byly zdravé a perspektivní, jinak jde od toho.
Jsem zvědav také na zbývající dvě posily :ugeek:
Jenda Ostravak

Příspěvekod Jenda Ostravak » pát 30. led 2015 14:30:08

Se Štěpánem počítá Frnda také na pravého beka se Sukupem, vlevo Lučic a Helešic. Další zásadní otázky základní sestavy odkrývá, ve větší míře, trenér zde :arrow: http://fotbal.idnes.cz/banik-ostrava-so ... fotbal_ald
Jenda Ostravak

PředchozíDalší

Zpět na Obecná diskuze