ROVNĚŽ DOBRÉ HODNOCENÍ NĚKOHO NA OFICIAL.FACEBOOKU FCB:
Jiří Jílek Dobrý večer pane Šafarčíku. Předem chci napsat, že ještě donedávna sem vás pře lidma hájil a tak nějak se vás zastával, ovšem koncem roku i mi došla trpělivost! To, jaký je momentálně mediální obraz Baníku a jakou náladu má drtivá fanouškovská obec a mezi nimi i bývalé legendy Baníku, zato můžete jen vy - vedení FCB!!! Co jste si to tam dotáhl za umělce?!! Začalo to necitlivým vyhazovem Lukeše, který mi osobně nechyběl a navíc jsem tušil, že se to v kabině konečně zlepší a charakter týmu půjde konečně nahoru. Mi ovšem vadil styl jakým jste to provedli! K incidentu se Spartou bylo napsáno už hodně, ovšem nejvíc to vyostřila PČR, kdy se úplně bezhlavě pustila za pár debilama mezi drtivou část slušných fans FCB! Obrovská hovadina ze které vzešla válka, kterou nemohla vyhrát ani jedna strana. Svaz vám v létě na ten popud něco nařídil a vy jste se věrným fanouškům odmněnili ještě přísnějším ticketingem, než bylo zdrávo! Do toho v tak chudém kraji zdražení lístků, kdy pro některé je to opravdu nemalý peníz. No a uzavření pokladen se snad dělá jen když je Vyprodáno, ne?? Dále neustálé mlčení a mlžení a v tom další netaktický a necitlivý vyhazov Svěrkyho, který zamával úplně s každým! Bože to nešlo vymyslet jinak, ikdyž je chudák zdravotně v háji a pro Baník tak drahý?! Většina by jeho konec chápala, kdyby to bylo konečně uděláno v dobrém a né podobně jak s Lukym! Takže další vaše chyba! No a nynější vyhazov trenéra a puštění Greguše do Jablonce jsou asi poslední hřebíčky do vámi sestavené rakve FCB Ano, Svědík často špatně střídal a neuměl anglicky. Ovšem po x letech byl na kopci vidět Baník, který byl těžko k poražení s velmi kvalitním stylem hry a mít Svěďa kvalitnější ofenzivní hráče, tak jsme v top 4ce! Takže místo toho, abyste prodali za ranec jen Baránka, zainvestovali a přivedli 2 kvalitní krajní beky, jednoho ofenzivního záložníka a kvalitní chlapisko na hrot, tak jste rozdrbali celé áčko! Takhle ty poháry nebudou nikdy, nato už sme si ale bohužel zvykli. Podařil se vám sice husarský kousek s městem a udržel jste Baník při životě, zato Vám patří obrovský dík, zároveň jste ale svým chováním vyhnali lidí z Bazalů a to se ani Peterovi nepodařilo! Na jaře tam přidejte ještě o další trapnou plachtu navíc, jinak to bude ještě tristnější pohled než nyní. P.S. Nikdo není víc než klub! KING BANIK!!!