Hodnocení hráčů a zápasu celkově - Plzeň

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Hodnocení hráčů a zápasu celkově - Plzeň

Příspěvekod vvss » ned 23. úno 2014 19:09:55

Skvělý Baránek, Štěpán, Škutka. Tragédie Pavlenka a Vengřínek. Pěstujeme si tu kurwa zase druhého Bučka ? Gólman co si před druhým gólem, neumí na malém vápně udělat pořádek? Gólman co pomalu vyběhne ke každému odkopu?

//Admin upravil titulek. O:)
Uživatelský avatar
vvss
 
Příspěvky: 55
Registrován: pát 21. úno 2014 18:03:38
Bydliště: Ostrava

Re: Hodnocení hráčů - Plzeň

Příspěvekod Paul CFC » ned 23. úno 2014 19:41:25

Před zápasem bych si nepřipouštěl, že Plzeň bude mít z Baníku takového lufta...a to jim hrál i rozhodčí. Mi upadla čelist úžasem, jak se mistři proti Baníku hrajícímu v deseti, váleli, zdržovali, kouskovali hru. Na mužstvo hrající o titul, navíc v přesilovce a dvougólovém vedení proti zachraňujícímu se týmu...dost zbabělý výkon Plzně. Bravo Kocourku, co by si Plzeň bez tebe počla. Skvěle Baník. Z hráčů bych vyzdvihl neunavitelného Štěpána...klobouk dolů, v té Slávii to manažeruje nějaký mantinel, protože i nechtěný Škutka, na to že tu je pár hodin i s cestou, příkladně bojoval a vlastně dal i regulérní gól, který plzeňský rozhodčí díky nečekané slepotě neuznal
Paul CFC
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 21. úno 2014 21:36:28

Re: Hodnocení hráčů - Plzeň

Příspěvekod Veyron » ned 23. úno 2014 20:58:29

Nejlepsi hrac na hristi Skutka!Co ten posbiral balonu a vyhral hlavickovych souboju.Jeste tu je Krmencik,tak tedkom bude mit Komnacky hodne zamotanou hlavu,ale ja bych je postavil oba a je to vyresene:-)Nejhorsi na hristi sudi Kocouret a jeho cerna banda,potom Zawada a Pavlenka,proste prvni gol musel mit.
Veyron
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 23. úno 2014 20:49:45

Re: Hodnocení hráčů - Plzeň

Příspěvekod Veyron » ned 23. úno 2014 21:01:33

Jeste si myslim,ze na hrotu mel byt uz od 80minuty Baranek a melo se to nakopavat a nakopavat!
Veyron
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 23. úno 2014 20:49:45

Re: Hodnocení hráčů - Plzeň

Příspěvekod benfcb » ned 23. úno 2014 22:00:27

Zdravim Veyrona,dalsiho spravneho a rozumneho chachara ;)
benfcb
 
Příspěvky: 202
Registrován: sob 22. úno 2014 9:38:44

Re: Hodnocení hráčů - Plzeň

Příspěvekod komast » pon 24. úno 2014 8:34:53

komast
 
Příspěvky: 24
Registrován: sob 22. úno 2014 8:20:36

Re: Hodnocení hráčů - Plzeň

Příspěvekod colo » pon 24. úno 2014 10:37:24

Tragédie - Zawada s Pavlenkou. Zawada snad ani jednou přesně nepřihrál a přecházeli přes něj, Pavlenka měl vybíhat na balón při prvním gólu Plzně, špatné rozehrávky i pohyb v šestnástce.

Průměrný výkon - Holzer, Foltýn, Vengřinek. Holzer s Foltýnem se moc nedostávali do hry a když už tak věřím že umí zahrát lépe. Vengřinek nehrál nijak zle, spolehlivě dozadu, slušné přihrávky a dobrá podpora ofenzívy. Chudák odnesl donebevolající špatný výkon rozhodčích, dvě VYMYŠLENÉ žluté karty = červená.

Dobrý výkon - Frydrych, Kukec. U těchto dvou hráčů by takto spolehlivě odvedená práce měla být samozřejmostí.

Velmi dobrý výkon - Baránek, Škutka, Greguš, Štěpán. Když řeknu že Baránek hrál velmi dobře, tak to stačí... Gregušovi se zápas taky celkem povedl, dobře bránil, rozděloval kvalitní příhry a výborně "žral" prostor mezi obranou a útokem. Škutka si zahrál na Kollera, sklepával míče, vyhrával souboje, zastavitelný leda faulem, druhý nejlepší hráč na hřišti. Štěpán byl naším nejlepším hráčem, dal (neuznaný)gól, neúnavně piloval lajnu a hrozil v útoku.

Svěrkoš nic moc, snažil se, makal, dal gól ale ještě to není ono
Azevedo se ukázal v dobrém světle, hodně mu uškodilo že to musel zatáhnout za vyloučeného Vengřinka.
Sukup nestihl nic předvést ale ani zkazit.
colo
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 22. úno 2014 20:38:01
Bydliště: Ostrava - Stará Bělá

Re: Hodnocení hráčů a zápasu celkově - Plzeň

Příspěvekod Jenda Ostravak » stř 26. úno 2014 10:03:48

Hráčům Baničku uškodili, v ten den, nejen piskoče, ale také vlastní kotel resp. Fans, neboť hráli bez jejich podpory celý poločas, což mělo bezpochyby vliv na výsledek utkání, neboť hráči na Plíseň měli. Na řadě z nich byla vidět jistá dávka nesoustředěnosti vyplývající z vzniklé, nenormální situace, což se odrazilo na jejich výkonu. Protest dostal podporu a publicitu v tisku, byly tam skandované pokřiky a transparenty. Stejný „úspěch“ by kotel dosáhl i kdyby rozjel fandění i v první půli. Logikou věci je tedy závěr, že kotel FCB spáchal „historický zločin“ na svých hráčích, což je neomluvitelné a zpronevěřil se svému základnímu poslání. Doufám, že nechtějí takto pokračovat celé jaro, ve stylu, "radši druhá liga s Lukym, než-li první bez něj" :-( Věřím, že dospělá část kotle, která vše organizuje dostane rozum a fandění, z důvodu protestu, nebude už přerušováno. Jarní entrée ukázalo, že současný tým se může měřit s nejlepšíma a celkově by mači slušela plichta. Byly tam totiž i chyby v obranné činnosti, u více hráčů, zejména při druhém gólu, kdy Zawada nepokryl Kovaříka a nechal jej v klidu centrovat, k tomu Greguš se zastavil a nesbíhal s pozdějším, nepokrytým střelcem Teclem a Vengřínek prohrál hlavičkový souboj s nahrávajícím Petrželou, Baránek pozičně špatně. Zawada si své renomé vylepšil krásným centrem na gól Svěrkymu. Nejlepší hráči Baničku – Štěpán, Frydrych a Kukec. Pavlenka za góly nemohl, ale ty jeho výkopy ...Škutka - na první mač a ještě k tomu v blbé atmosféře docela dobrý, sklepával balony, ale k ohrožení kisně se nedostal a to je na střelce málo. Navíc odcházel fyzicky. Jedničkou v útoku zůstává pro mně Krmenčík spolu se Svěrkym. Vengřínkovi mač nevyšel, navíc bude chybět příště. Zprávy od doktorů nejsou dobré, co se týče Sinelnikovse, který má údajně koleno na šrot, což je na zrušení smlouvy a problémy s třísly u Lindpereho jsou také vážnější, aby nebyly chronické ... Tyto dvě posily nevyšly, snad se stane zázrak a Joel Baničku pomůže alespoň v závěru jara. Po dlouhé době jsem viděl na kopcu pěkný a perspektivní fotbal, který hrál Baník.
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Re: Hodnocení zápasu celkově - Plzeň

Příspěvekod Jenda Ostravak » stř 26. úno 2014 12:47:21

Přidávám výstižný článek hodnotící Kocourka, kterak mňouká pro Plíseň =)) http://www.efotbal.cz/clanek-126743-Zap ... 2-rad.html
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Re: Hodnocení hráčů a zápasu celkově - Plzeň

Příspěvekod Paul CFC » stř 26. úno 2014 15:15:51

Jenda Ostravák: s tím kotlem souhlas. už jsem se zmínil i na FB, že v poločase nejhorší fanoušci v republice. Marně jsem si s pár podobnými exempláři vyřvával hlasivky
Paul CFC
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 21. úno 2014 21:36:28


Zpět na Obecná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron