Baník - Peltonec

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Baník - Peltonec

Příspěvekod ZSD » pát 21. lis 2014 14:05:15

To jsem zvědav, jak to postaví vpředu. Jestli Šašinka (předpokládám) nebo Petrus. Obávám se tristní návštěvy pod 4.000, už je docela kosa .... snad nebude aspoň pršet.
ZSD

Re: Baník - Peltonec

Příspěvekod benfcb » sob 22. lis 2014 9:16:13

Ahoj......ani jeden z nich. Vcera jsem potkal Svedika s ucebnici v ruce(ucil se predmet "taktika" kvuli pololetni zkousce a ukecal jsem ho,at hraje vepredu Dyjan. A hlavne zadne nakopavane balony na nej. Pokyval hlavou,cosi si zapsal(mozna ze jsem cyp) a rekl: hlas fanouska,hlas lidu. Pak jsem mu nadiktoval sestavu-srom-fryda,kasa,baranek,sukup-mensah,gregus-stepan,kukec,holzer-dyjan. A jeste jsem naznacil,ze pokud ma byt schopny trener v Baniku,najde ho dnes po zapase v jedne z nemocnic :D .5390 fans,3:2-dyjan,baranek,stepoan.
benfcb

Příspěvekod d.rehacek » sob 22. lis 2014 16:38:41

Čau Bene,tak pokud uvidím vpravo Frydu,vlevo Sukupa,uprostřed ragbistu a na stranách prohozeného Štěpu s Kukinem,tak mě tam najdeš už před zápasem ;).A jestli ještě k tomu všemu nastoupí Holzer,pak to vem rovnou na slezskou .Diváků 3160 a 2:0,goly Pelta a Hadamczik.
d.rehacek

Příspěvekod benfcb » ned 23. lis 2014 10:00:04

Tak takhle ne soudruzi,takhle ne :evil: Jestli Svedik a spol nevidi opakujici se chyby Holzera v obrane,je to prinejmensim divne. To jeho otaceni se pred 2 golem a hlavne nekolikrat za mac mu tam prchli..... :!: Nema proste navyky a bud at tam hraje krajni obrance,nebo stoper. Asi ho chcou prodat,tak hraje. Takhle ho koupi leda Demeteruv tym FC Roma...ti bitkari z preboru. Proste nas to stoji body. Baranek mel den blbec,ten se z toho dostane,ale Holzer ne. Piskoc a jeho fujara,to bylo taky neco(Mensah filmoval?neslo poznat,nevim). A pomezni od prasete dostali asi taky noticky.Jinak FCB hral slusne a minimalne bod mel brat. d.rehacek-vsechny co jsi jmenoval i posty,tak ses trefil. A jen o 41 fans ses sekl...kloboucek :) Je treba rozdrtit sesivky,at je jaro "klidne".
benfcb

Příspěvekod d.rehacek » ned 23. lis 2014 12:38:08

Ahoj,díky,ale raději bych se o 10000 spletl.Ani nevím,jak to zhodnotit.Určitě tam je snaha,bojovnost apod.,ale bohužel kvalita hodně moc pokulhává.My jsme mistři světa v nepřesných přihrávkách.Díky tomu ztrácíme spoustu slušně se rodících akcí.Nemám nic proti Svědíkovi osobně,ale tohle není prvoligový trenér.Už x posraných zápasů s Holzrem na levém beku,on sám se tam necítí a přesto ho tam zase postaví.A ten mu samozřejmě v 90.minutě poděkoval.Po shlédnutí opakovačky jsem přesvědčen,že stejný podíl na golu má Kukec,který se na ten souboj s Romerem úplně vysral.Bohužel i Stronatti mohl vystoupit a čekat kličku na jeho levou stranu.Nechce se mi v tom ani pitvat,kvalitou je ten tým na hraně ligy a logicky tam začneme padat.Snad to zvládneme jako poslední 4 roky,kdy kormidlu vládne šejk.Ještě pro pána Svědíka,který jsi to stejně nepřečte:Hlavně už něco zrob,vyměn golmana,pošli Stronatiho vlevo,dej na pravého beka třeba Štěpu,Kukece dej doprostřed nebo vlevo,začni hrát na dva útočníky-to je šuma fuk,třeba to bude stát za hovno,ale boha jeho,už něco ZROB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
d.rehacek

Příspěvekod ryszek » ned 23. lis 2014 17:11:47

Čus chlopi, podle mě to není rozhodnutí Svědíka, stavět Holzera, Baránka, Stronatiho, Greguše, Mensaha, Narha, Pavlenku. To spíš bude rozhodnutí týmu Paska - Žalman - Šafarčík. Svědík podle mě má volbu tak 3-4 hráčů do sestavy jako Kukec, Štěpán, možná Lindpere, Frydrych. Aji ty střídání mají jasné notičky, nejdřív Šašinka, potom Byrtus. Prostě taková firma na prodej fotbalistů. Bohužel, když to řídí idioti, tak to dopadá, jak s Krautem, který se prý aspoň trohu chytl v tom Zlíně. :)

Neviděl bych to tragicky. Jasné, že jsme hráli včera proti 14 opět, ale ten tým má kvalitu, bohužel kvůli strategii prodeje pár celkem kvalitních a taky zkušenějších týpků na lávce, krásný příklad je ten Azevedo, potom vysedavá třeba Sukup, ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to lepší obránce než Holzer nebo Byrtus.

Debilismus je taky Kukec vpravo, Štěpán vlevo, kdyby to bylo naopak tak tam sypou daleko víc centrů. Říkám to furt. Včera musel být Kukec sám překvapený, jak nacentroval pravou Štěpánovi, pravou nohou myslím poprvé v životě poslal takový balon.

Fakt by stačilo málo, přehodit ty dva, poslat tam levého beka, a Japonec by nás určitě nedal. Skončilo to o jednu branku, a to ještě šťastnou.

Kurva, když ti hňupi chcou hrát za každou cenu s těma hráčema, co tam furt posílají, tak by měli hrát na 3 stopery a vracející záložník by byl Štěpán, ale zprava, a ne zleva. Fakt v tom rozestavení 4-2-3-1 je Holzer naprosto zbytečný hráč, hrajeme v podstatě v 10. Raději to poskládat do 3-3-3-1 nebo 3-2-4-1, tam potom záleží jak by se vraceli, skládali do obranného bloku. Určitě mají větší předpoklady bránit Štěpán nebo Lindpere než Holzer nebo Kukec. To snad vidí každý hospodský trenér bez licence. :)
ryszek

Příspěvekod ZSD » ned 23. lis 2014 17:27:43

benfcb píše:Tak takhle ne soudruzi,takhle ne :evil: Jestli Svedik a spol nevidi opakujici se chyby Holzera v obrane,je to prinejmensim divne. To jeho otaceni se pred 2 golem a hlavne nekolikrat za mac mu tam prchli..... :!: Nema proste navyky a bud at tam hraje krajni obrance,nebo stoper. Asi ho chcou prodat,tak hraje. Takhle ho koupi leda Demeteruv tym FC Roma...ti bitkari z preboru. Proste nas to stoji body. Baranek mel den blbec,ten se z toho dostane,ale Holzer ne. Piskoc a jeho fujara,to bylo taky neco(Mensah filmoval?neslo poznat,nevim). A pomezni od prasete dostali asi taky noticky.Jinak FCB hral slusne a minimalne bod mel brat. d.rehacek-vsechny co jsi jmenoval i posty,tak ses trefil. A jen o 41 fans ses sekl...kloboucek :) Je treba rozdrtit sesivky,at je jaro "klidne".

Čus, ani nemluv. Tak buď je vůl nebo dostává sestavu na papírku. Bo jestli ne, tak by je měl jejich "mentor" každý týden zjebat, místo popíjení vínka a slivky.... Vracet zas Holzera na beka udělá jen mamlas. Přesně - nemá obranné návyky, ujebou ho na tom beku stejně, jako dříve Tomašáka, než se zranil ..... V nastaveném čase se tam netočím, jak holub na báni u lajny, ale naberu soupeře na saně i s balonem, i za cenu karty. Mám podvědomě nějaký pocit, že to tam moc nedal ani Kukec s vracením, ale nedíval jsem se na záznam, ani se mi nechce. Mensah nevím, též jsem neviděl záznam, ale zdálo se mi to nějaké koordinačně divné, ten pád - možná tomu fakt pomohl .... Srali mě lajnoví. celý zápas v peltoneckých barvách. Co tam odmával Byrtusovi za údajný faul v běžeckém souboji, to je na kop do držky a výhoz z listiny, jenže to by tam nesměla sedět fízlova káča .... :evil: :evil: Baránek na 1. gól pěkný námaz .... vlastňák bych mu nevyčítal, těch si ještě zopár dá ..... Bod by byl spravedlivý, ale takhle naivně jim pustit v nastavení akci bez faulu, přerušení .... to se holt trestá ... Pavlenkova trefa soupeře při odkopu též pěkná, tam asi chrápal nebo co ... být to v prostoru mezi tyčemi, tak byl balon v bráně .... Kukece doleva prohpdit s Vojtou, event. na střed, pokud se nevzpamatuje, vyhodit ze sestavy. Hraje 30% toho, co po příchodu .... :? A za sebe osobně bych nestavěl Baryho, dokud nedá aspoň 15 minut. Bo dát ho tam na 5-7 minut, přičemž to stojí jedno střídání a podle toho se střídá-nestřídá i dříve během hry (když to jedno střídání šetří poro něj) - to není podle mě dobrý poměr "cena vers. přínos" takového řešení. Se slátancem se obávám nekoukatelné a impotentní plichty zero do zera .... Návštěvu ani nekomentuju, překonala i moje černé očekávání. těch 3800 jsem čekal .... Na závěr to vidím tak na 2800, když nebude pršet a mrznout ... :roll:
ZSD

Příspěvekod benfcb » úte 25. lis 2014 8:50:03

d.rehacek-Svedik ani nevi ze je tu nejake forum.Napis email na vedeni,nebo primo mu. Ale taky se mi zda jak psal ryszek,ze tu sestavu dela nekdo jiny. ryszek+ZSD-se vsim souhlas. K Barymu,ja byl spis prekvapeny,ze je vubec jeste v Baniku :o A co je s Jendou? Ze by vystridal ve spitale naseho trenera? :)
benfcb

Zpět na Obecná diskuze