d.rehacek píše:Jako předkrm jsem jsi dal tzv.dětský den na Bazalech už minulý víkend.Fotka s Milanem a pokec s mladým trenérem-jméno bohužel nevím,značilo,že bude fajn.Kluk se vyblbnul a musím tuto akci pochválit.Možná i tato malá drobnost mě zlomila a šel jsem přes týden vyřídit tolik diskutovanou kartu.Proběhlo vše v pohodě,rychle a bez problémů-Futurum.Lístek na Hradec jsem nebral,nebot jsem nebyl přesvědčen,že na tu očekávanou frašku chci.Hold sobota to jako vždy zlomila a blbec vyráží na kopec.Všude fronty,jen u pokladny pro karty na T5 liduprázdno.Celkem jsem byl rád,bo v jedné ruce batoh s blbostma a v druhé 15kg syna.Bohužel to co jsem vydělal na pokladně,to jsem ztratil před vstupem na stadion.Do fronty jsem se dostavil v 16:42hod a vstupem prošel 17:03hod.K tomu jen krátce-běžte do pič.....První poločas byl perfektní,hráli jsme kulové a skore 2:0.Naopak druhá půle začala velmi slušně a 15min. jsme hráli fotbal.Paradoxně jsme dostaly branku a o pořádný morfiový zážitek bylo postaráno. Zvlášt 90min a šance Hradce volali po Benovi,místního lékaře.Jak už někdo psal,historie se neptá,3 body jsou doma.A něco málo k výkonům.Pavlenka-výborné zákroky,otřesné výkopy.Gol jde na vrub Davora,ale i Pavlenka měl svoji prví tyč pohlídat,netvrdím,že je gol vyloženě jeho.Byrtus-v konkurenci na beku Holzera a Sukupa to neměl těžké,bohužel však slabý výkon-nemastný,neslaný.Baránek-je to fotbalista,o tom žádná,ale ty hrubky tam prostě byly.Stronati-průměrný výkon a u toho golu,no,též tam prstíčky byly.Frydrych-dozadu jako vždy tajtrlík,ale dopředu velmi kvalitní výkon.Šance,2 asistence a celkově hodně podporoval.Davor-tož synku,ještě pár takových zápasů a vybroušený či nevybroušený diamant v tvém podání bude zpět na Bazalech.Greguš-a já bych ho dnes pochválil,společně s Derickem to nej na hřišti.Holzer-novinář ho nazval kanonýrem,takže pane kanonýr,hrál jste totální hovno,ale pokud tam budete pravidelně střílet dva fíky,tak ho klidně hrajte dál.Kaša-časové střídání,to je asi tak vše.Joel-Jenda mě asisežere,ale chlape,lavička je tvé místo.Podhrotový hráč musí být silný na míči,v soubojích,vynucovat jsi fauly,spolupracovat s hrotem,chodit do volných prostorů-to není v tvých silách,beru,že nějaká přihrávka tam byla,ale na mě málo,moc málo.Francis-maká,běhá,je všude,ale jak přijde finální fáze,tak to je konečná.Je to takové předýchané,či přetancované nebo co já vím.4.místo je famózní,ale hlava mi nebere,co tam děláme.Přesto však unesu i o pozici výše
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků