Sparta - Baník

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Re: Sparta - Baník

Příspěvekod sarojan » pát 15. srp 2014 13:32:00

Zdar všem,
trest pro Narha - řekl bych že "brečení fans FCB" , že je to účelové kvůli buznám není na místě.
U zákroků, které nejsou uvedeny v zápise je to tak ,že někdo musí dát DK podnět a při prvním zasedání disciplinárky po tomto zákroku se projedná zda se podnět bude prošetřovat a na dalším se to řeší a padne rozhodnutí....takže je to v pořádku a o výši trestu lze polemizovat , ale i v případě 1xstop by trest vyšel na buzny tak jako tak.
Tvrzení, že ho Baez rasisticky urážel je slovo proti slovu a pokud to neuvedl Baník aspoň po zápase do zápisu,tak je to pro komisi pouze "100x použitá trapná účelová výmluva" i kdyby to byla pravda, kdežto důkaz o úderu Narha je nezpochybnitelný.

To ty pokuty za nevhodné skandování to jefakt síla - jebat celý FAČR i s Peltou !!!

A k zápasu si myslím, že i buznama (hlavně po vyřazení z kval. o LM , kdy nejsou zrovna v nejlepším rozpoložení) jde hrát. Jenom se synci nesmí posrat ,mít i trochu štěstí a hlavně hrát na 120% .
sarojan
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 07. srp 2014 11:42:34
Bydliště: Ostrava

Re: Sparta - Baník

Příspěvekod d.rehacek » pát 15. srp 2014 16:11:17

Jenda Ostravak píše:Zdruv d.rehackovi ! Fačuraci nám vyřadili Narha, pohlavek za vyučenou ( následek ) se řeší přísně, ale rasismus ( příčina ) nikoliv, i když to nebylo v zápise - to je polovičatost a nebezpečný precedens. :o
Už když jsem psal sestavu mě napadlo, že František tam asi nebude. Kaša jako defenzívní záložník - možná jo, umí potáhnout hru dopředu a dobře brání - maš kreativní nápady. Zkusil bych to napřed např. v poháru se slabším soupeřem a pak v lize. Šichor na pravém kraji - to bych zkusil :-)
Sestava na Pragl č.3 - var. I :arrow:
Šrom - Frydrych, Kaša, Baránek, Sukup - Mensah, Kukec - Šichor, Lindpere, Štěpán - Azevedo
Sestava na Pragl č.3 - var. II :arrow:
Šrom - Frydrych, Beránek, Stronati, Sukup - Mensah, Kaša - Šichor, Lindpere, Kukec - Azevedo
Kterápak varianta se Ti líbí více ? :)
Azevedo na hrot ! Jako jediný dokáže svou pracovitostí, rychlostí zcela nahradit Narha. Něco mi říká, že když ho tam trenéři dají, tak se odvděčí i gólově, protože na rozdíl od Narha umí dobře vystřelit a padá mu to :)
Štěpána jsem zařadil do var. I, když vypadl Narh, z nouze, zejména proto, že i když se mu dopředu nedařilo, přesto ale pořád umí dobře bránit, je rychlý a na pravé straně je třeba eliminovat rychlého Kadeřábka s Dočkalem a Sukup, ev. Stronati jsou pomalejší, proto potřebují pomoc rychlého kraje při bránění.
Greguše ne, když bude hrát, budou problémy, jak dozadu, tak dopředu :-)

No,těžká volba,ale více se mi líbí varianta 2.Bohužel mám pocit,že to stejně postaví takto:Pavlenka-Frydrych,Baránek,Stronati,Holzer-Kukec,Mensah,Greguš,Azevedo-Petrus nebo místo Petruse Lindpereho.Snad se budu mýlit.S tím precedensem souhlas,bohužel Francis to oznámil pozdě,takže by to šlo stejně do stádia tvrzení proti tvrzení.Snažím se nebýt na Greguše tvrdý :),bo je tam už taková averze,ale momentálně do sestavy opravdu ne.
d.rehacek
 
Příspěvky: 209
Registrován: sob 05. dub 2014 20:40:28

Re: Sparta - Baník

Příspěvekod Jenda Ostravak » pát 15. srp 2014 17:51:08

Zdruv ZSD ! Na pravé straně ( Sralty ) hraje opravdu Kadeřábek, proto mám v sestavě Štěpána na levém kraji zálohy ( Baníku ) ;) Štěpán už na něj hrál v mači na Bazalach, ještě jsem si tehdy říkal, že jsou oba stejně rychlí :-) Svědík už naznačil, že bude vycházet ze sestavy která hrála 1.pol. proti teplákům. Je fakt, že hrála dobře, ale nebyla schopna dát gola :-) K tomu přidá, jak prorocky píše d.rehacek na hrot svého oblíbence Petruse. Ten však po zranění hraje velmi opatrně, resp. na půl plynu, především při bránění je prakticky neužitečný, stejně jako Svěrky. A to je právě ta chyba. Při bránění budem hrát s takovou zase o deseti. Jak píše sarojan, s rumuny se dá hrát, ale všichni musí podat výkon po kterém si řeknem - to je Baník :!:
K trestu pro Narha - tvrzení proti tvrzení by to bylo, i kdyby to dal vedoucí mužstva do zápisu :-) Jestliže je možnost rasového slovního útoku bezvýznamná,
tak proč to vyšetřovat, no ni ? :ugeek:
Za chvilu to vypukne, tuž držme palce Baničku. BP !!!
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Re: Sparta - Baník

Příspěvekod sarojan » pát 15. srp 2014 21:24:48

tak jak jsem to psal v poledne
Jenom se synci neposrat ,mít i trochu štěstí a hlavně hrát na 120% a ono to jde - je to paráda vyhrát nad buznama
a ještě u nich BP!!!
komentáře více netřeba :D :D :D
sarojan
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 07. srp 2014 11:42:34
Bydliště: Ostrava

Sparta - Baník 0 : 1 15.8.2014

Příspěvekod Jenda Ostravak » pát 15. srp 2014 23:29:36

To je radosti na starym bělidle ! Další zápas, který svým významem vejde do historie. Říkal jsem si synci vydržte, stojí to za to - a stálo :D
To tu ještě nebylo - čtyry stoperske věže na place, Kaša aji na hrotu :!: To se budě fajně spač... BP !!!
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Re: Sparta - Baník

Příspěvekod d.rehacek » sob 16. srp 2014 9:24:36

Jak psal Jenda,toto je na historii.Vlevo dva beci,Kaša na hrotu a v jednu chvíli,pokud se nemýlím byl na hřišti jediný ofenzívní hráč Kukec :shock:.A to jsem ještě bránil já z obýváku :D .Za bojovnost a enormní nasazení klobouk dolů.Fantastické 3 body,ani usnout jsem nemohl.Pokud mi to chce Janko natřít,tak ano,tudy vede cesta,jen tak dál synku.Jinak jsi přece jen neodpustím,ale.....ale ne,dneska ne.Dík chlapi za zážitek ;)
d.rehacek
 
Příspěvky: 209
Registrován: sob 05. dub 2014 20:40:28

Re: Sparta - Baník

Příspěvekod Jenda Ostravak » sob 16. srp 2014 10:16:16

Zajímavé počteníčko nabídla celonárodní diskuse na netu, k tomuto ostře sledovanému mači :) :arrow:
Byl nejlepším hráčem Sparty vyhlášenej Francek nebo ten blonďáček na čáře? Rozhodčí jistě dostal na výstavbu dalšího patra. Pár konkrétností: min 45: "faul" na Hušbaura, 46: "faul" na Hušbaura, 55: "faul" na Kostu, 58: neodpískán faul Kosty, 65: "ofsajd" Baníku, 71: "faul" na Hušbaura, 75: Dočkal chtěl "penaltu", 75: Dočkalova "hlavička", 80: Hušbauer - jen žlutá, 90: likvidační faul Lafaty - nic ...
Franěk nám pomáhal dost, ale proč nám nefouknul nějakou penaltu to nechápu - pude na kobereček :) Chtěl nastavit 15 minut, ale když viděl tu marnou snahu, raději to ukončil a uvědomil si, že tím končí. Sparta ani s obrovskou podporou Fraňka neporazila Baníček :!: Bohužel, v pohárech jí nikdo nic připískávat nebude! Docela jsem zvědav na hodnocení rozhodčího - za hlavičku měl jít Dočkal ven, za skluz po odehraném míči zase Hušbauer. Žádná ŽK, ale ČK :!:
Baník výborně, sice papírově držela Sparta míč, ale efekt nulový...Doufám, že Franěk a ten povedený asistent dostanou pár zápasů stopku a Hušbauer s Dočkalem totéž od disciplinárky - Dočkal dá čelo Baníkovci - vidí to pomezní i hlavní a nic, Hušbauer zákrok na kriminál a jen žlutá... :?: Vzato do důsledků, tak jako první měl být venku Kadeřábek - nejprve faul zezadu bez karty, poté dostal oprávněnou žlutou za faul. Návštěva hodně slabá a doufám, že disciplinárka dá Spartě minimálně 80 000 pokuty - opakované pyro, opakované vulgární skandování. Když je za jednoho Peltu 20 tisíc, tak za "Smrt Baníku" a "Pol...židi" (opakovaně) musí být snad více...
Doufám, že paní Damková alespoň něco z toho co rozhodčí předváděli ocení nepotrestanou Dočkalovu "hlavičku" na Štěpána a téměř dvoumetrový "ofsajd" Baníku v 65. minutě, kdy hráč Baníku sám před Bičíkem se mohl zeptat, kde to chceš (asistent rozhodčího jako jediný z několika set tisíc oči ofsajd viděl, ať už z úmyslu nebo neschopnosti nemá v lize co dělat :geek:
„Mistra“ netřeba porážet. Protože pro něj porážka přece neexistuje. Je to pouze a jen ponížení, a kurevsky slladkéééééé...rudá krev se po podlaze řine a modrobílá vlajka nad ní vane !!! BANIK !!! Ruda bida !
Jsem zvědavý, jestli se bude disciplinárka zabývat chováním Dočkala ke Štěpánovi stejně vehementně, jako se zabývala fackou Narha :)
Blahopřání Baníku k výhře proti čtrnácti protihráčům! 11+3 rozhodčí + ten tlučhuba z ČT, ani to nepomohlo. Jarek, kurwa to se povedlo - Baníček :!:
Ale trochu mě zklamal rozhodčí Franěk. Já myslel, že nastaví deset minut, a on to ukončil "už" v čase 95:25 :) Rozhodčí dělali co mohli, nastavení 5 minut nestačilo, tak museli přidat ještě 15 vteřin !!!!! :D
Milosrdná prohra Sralty. Je čas na kabelu ! :lol:
Banik! Má fanoušky, kteří strčí leckoho do kapsy a dneska super - vygumovat sraltu takovým způsobem... klobrc dole :!:
Baník fajne mužstvo ma, Manchestru se vyrovna :!:
Toť otázka: umět dát gól a ten ubránit skvělým bráněním a nebo útočit a neprosadit se proti výborné obraně a nedat ani jeden gól. Jinak: Baníííííííček :-) :-D :-). A ještě: vše se penězi zaplatit nedá. Banííííííííček !!!!!!!!!!!!!! (:-) (:-) (:-)
Nádherný večer! To je dva v jednom, ZS prohrála, Baníček vyhrál, a to všechno v jednom zápase :!:
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Re: Sparta - Baník

Příspěvekod benfcb » sob 16. srp 2014 18:25:41

Od Jendy presne popsane,neni co dodat.Jen si PREJU,at Dockal dostane aspon 3 zapasy stopku.A jeste pro trenera.Greguse jsi nemel ani v zakladu a predpovedel jsi mu 3 goly...vim ze to byla ironie,ale jeste ty dva dat mohl ;) A toho utocnika do konce prestupoveho obdobi snad privedou.BP!
benfcb
 
Příspěvky: 202
Registrován: sob 22. úno 2014 9:38:44

Re: Sparta - Baník

Příspěvekod d.rehacek » ned 17. srp 2014 18:58:08

benfcb píše:Od Jendy presne popsane,neni co dodat.Jen si PREJU,at Dockal dostane aspon 3 zapasy stopku.A jeste pro trenera.Greguse jsi nemel ani v zakladu a predpovedel jsi mu 3 goly...vim ze to byla ironie,ale jeste ty dva dat mohl ;) A toho utocnika do konce prestupoveho obdobi snad privedou.BP!

Čau Bene,mě bude stačit,jak tam foukne jeden,co dva zápasy,pak bude zase v základu :mrgreen: .Francis ještě jeden zápas stop a pak půjde na podmínku,je čistý z minulosti ;) .
d.rehacek
 
Příspěvky: 209
Registrován: sob 05. dub 2014 20:40:28

Předchozí

Zpět na Obecná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron