Slavia - Baník

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Slavia - Baník

Příspěvekod ZSD » sob 26. črc 2014 11:01:59

Šel bych z experimentů, když nejsou vynucené. Aspoň jednoho krajního beka máme, nehrál v přípravě zle, celkem nepochopitelně seděl. Doufám, že Lindpere není zase mimo na x-měsíců :?: Více času Šichorovi .... Pokud tedy chceme hrát na 3 body :?:
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava

Re: Slavia - Baník

Příspěvekod benfcb » sob 26. črc 2014 20:15:28

Cus,kdyz uz tak:Fryda(Kasa jeste neni) misto Stronattiho...Byrtus+Sukup na kraje(Holzer ven)...Kukec misto Sverkyho...Sichor misto Lindpereho(zranen?).Budu spokojeny i s bodem.823 chacharu-2:2 :o
benfcb
 
Příspěvky: 202
Registrován: sob 22. úno 2014 9:38:44

Re: Slavia - Baník

Příspěvekod ZSD » ned 27. črc 2014 13:20:38

benfcb píše:Cus,kdyz uz tak:Fryda(Kasa jeste neni) misto Stronattiho...Byrtus+Sukup na kraje(Holzer ven)...Kukec misto Sverkyho...Sichor misto Lindpereho(zranen?).Budu spokojeny i s bodem.823 chacharu-2:2 :o


Doufám, že tam pojedou vyhrát a nepřiposerou se zbytečně z toho, že slátanec vyhrál na Slovácku. Poněvadž více ohlasů říká, že domácí byli jasně lepší, takže výhra hostí, protože fotbal nemá logiku ... Teď bude lepší šance na výhru, než další 2 kola, kor pokud kotel doma nepřijde .... S čím budu spokojen, to uvidím po zápase.

Jinak Uhrin to začíná mít nějaké vratké .... Neříkali ve Starkově, že Řezníček má jít po minulé sezoně na operaci tuším s tříslem ? Já jen, že DK17 se určitě tak těšil na větší šanci v základu ... :mrgreen:
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava

Slavia - Baník

Příspěvekod Jenda Ostravak » pon 28. črc 2014 11:16:23

Podle toho, co předváděla Slavka v Hradišťu, je skoro povinností jet do Vršovic pro tři body :-) Za těchto okolností by plichta byla neúspěchem. Sešívky brání ve vysunutém bloku, na rozdíl od Slovácka nepraktikují vysoký presink. Hráči základu jsou vesměs pomalí, působí nesehraným dojmem. Na rozdíl od Dukly nejsou silní na balonu a schází rychlá hra po krajích, což při potížích, které mají krajní beci Baníku je potěšitelné zjištění. Slovácko předvedlo, zejména v 1.pol. recept jak hrát. Vysoký presink střídavě s vysunutým blokem, rychlá a účinná hra po krajích s centry a průniky do vápna. Krajní obránci Slavky jsou pomalejší, v prvním mači SL měli velké problémy. Piták, který zvedl hru jejich záložní řady zatím může hrát max. na 30 min., až nastoupí tak mu to znechutit :-) To vše hovoří pro Baník. Jen koncovku musí mít Baniček lepší :-) Slovácko ztratilo tragikomickým způsobem jasně vyhraný zápas, podobně, jako Baník na Bazalach, právě s nimi. Fotbal má také logiku – nedáš, dostaneš :-) Svědík musí především vyřešit, koho postaví do záložní řady, protože někteří hráči, ač by po přípravě měli být v plné formě, tak nejsou a na Dukle, stejně jako v 1.pol. s Táborskem nepůsobila záložní řada kompaktním dojmem. Také to chce korektury v obraně.
Moje sestava :-)
Pavlenka nebo Šrom ( Oba jsou dobří :-) ) :arrow: Frydrych, Kaša, Baránek, Sukup – Greguš, Kukec – Štěpán, Svěrkoš (od 60 min.Šichor, nebo obráceně ), Azevedo - Narh .
Každopádně by měl dostat příležitost Šichor, který je ve formě a velmi dobře si rozumí s Azevedem a Narhem.
Tip :arrow: 1:3 :arrow: 1000 Chacharů vytvoří opět domácí prostředí :-)
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Slavia - Baník

Příspěvekod Jenda Ostravak » sob 02. srp 2014 7:53:50

Očekávání byla velká :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=D5WcFbbjd8M Chceme-li zhodnotit obě představení Baničku v Praglu, musíme vidět souvislost s výkony na Dukle i na Slavii. Především to, co zdobilo mladý tým posledních 6 jarních kol – bojovnost, agresivita, sebeobětování a rychlý tah na bránu se vypařilo, jak pára nad hrncem. Nevěřil jsem svým očím při počínání všech hráčů Baníku v 1.pol. na Slavii. Většinu soubojů, zejména ve středu hřiště prohrávali a s nadsázkou řečeno, co přihrávka to nepřesnost a ztráta. Přitom sešívky nemají kvalitní záložní řadu, jen těžili z neuvěřitelných ztrát a hrubek soupeře. Oproti Slovácku se však zlepšila jejich agresivita při bránění, což Baníkovcům hrajícím na půl plynu dělalo obrovské problémy. Nemá cenu vypisovat, kolik chyb a ztrát jednotliví hráči vyprodukovali, zabralo by to celou stránku.
Už základní sestava se opět nepovedla. Baník nedokázal přivést v létě žádnou posilu a absence kvalitního levého beka je do nebe volající. Holzer na tento flek není vhodný hráč. Pokud tento post trenéři nevyřeší jinak, budou problémy. Greguš, který byl v předchozím kole navržen do sestavy kola, zahrál mimořádně špatně ( těch chyb, ztrát, prohraných soubojů a špatných přihrávek, vše v procházkovém tempu ). Už když jsem viděl Davora na pravém kraji, kde měl být Štěpán, bylo jasné, že tamtéž hra nebude mít rychlý spád :-) Svěrkoš potvrdil, že je totálně z formy a to by rád odešel někam do zahraničí :D . V záloze nebyl hráč, který by byl schopen dát přesný balon za obranu, nebo přesnou kolmici, či finální přihrávku. Střídání se nepovedla, dolů měl jít kromě Svěrkyho také Greguš. Azevedo, který jediný dokázal udržet balon a bojoval, měl zůstat na hřišti.
Špatně poskládanou záložní řadou se vytratila rychlá hra po krajích, kam patří jednoznačně Azevedo a Štěpán. Davor by měl hrát ve středu zálohy, na pravém kraji byl příliš pomalý, nebyl využit jeho potenciál. Špatně poskládaná základní sestava tak nemohla využít slabin sešívek.
S velmi těžkým podzimním losem v úvodních 8 kolech se lze vypořádat jen mimořádným přístupem všech hráčů a optimální skladbou základu. Z pracovitých válečníků máme najednou „hvězdy“ bez motivace. Baník se tímto ocitá opět na chvostu peletonu s „tradičními“ záchranářskými starostmi. Budíček pánové !
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Re: Slavia - Baník

Příspěvekod d.rehacek » sob 02. srp 2014 12:34:23

Moc komentářů a názoru na utkání zde nebude,souhlasím s tím,co je nad tím mým.Nepochopil jsem trenéra v několika věcech.Absolutně marný Holzer na Dukle je opět postaven na levého beka,totální hloupost.Změna ve stoperské dvojici po odehrané nule v předchozím utkání,proč?Zařazení Frydrycha znamenalo opět výprask-tím nechci říct,že by hrál tak špatně jako Holzer,ale momentálně je to 4 stoper v Baníku.Zabitý Kukec vpravo,od 60.minuty vlevo a hned jsem o něm věděl-další blbost.Greguš měl jít dolů po 30 minutách-osobně bych uvítal,aby už na hřiště,ani nechodil.Přímák Greguše byl krásný,o tom žádná.Svěrkyho kamarádství stranou,není momentálně na hřišti platným hráčem-dal bych mu roli žolíka.Střídání Azeveda-to už jsem vůbec nepochopil.Dále nemá cenu kritizovat,bo naštěstí to vidí i ti,kteří to dlouhodobě přehlíží.Důležitější je,aby to viděl Svědík,jinak bude velmi zle.Bohužel začíná ve mě převládat pocit,že konec jara je práce Franty,který mužstvo perfektně připravil,ale atmosféra nebyla dobrá.Poté co byl vyhozen,se mužstvo uvolnilo a prodalo vše,co Franta chtěl.Ted připravil mužstvo opět Svědík a podle toho to vypadá.Doufám,že se mýlím,ale Svědík mě každým zápasem o tom přesvědčuje.Zamyslel bych se i nad Pavlenkou,ne že by mohl vyloženě za góly,ale jistota z něj tedy určitě nečíší.Hold,máme nůž na krku před zápasem s Teplicemi,sami jsi za to můžem a pokud chceme pomýšlet na slušný střed tabulky,pak jiná cesta než přes 3 body nevede.V tuto chvíli a s tímto výkonem na Spartě nemáme šanci bodovat.V pohárovém utkání Plzně jsem od spolu-komentátora Němce poslouchal,jak má Plzeň problémy s přechodovou fázi a jak je to hodně špatné.Tak pokud má Plzen s tím problém,pak my ho nemáme,naše přechodová fáze neexistuje.
d.rehacek
 
Příspěvky: 209
Registrován: sob 05. dub 2014 20:40:28

Re: Slavia - Baník

Příspěvekod benfcb » sob 02. srp 2014 13:55:31

Souhlasim s tim,co napsali nade mnou Tom a Jerry ;) A je pravda,ze kdyby Franta nevyhazel 12 hracu a "nenaucil" nove muzstvo hrat, tak by se Banik nezachranil.Slo jen o tu jeho palicatost(Krmencik,Skutka).Vzpomente si,jak se hralo pod Svedikem nez prisel Franta :( Vsechny zmeny v sestave popsane "vecnym studentem a trenerem" ;) musi Svedik uskutecnit.Jinak se opravdu budeme trepat o zachranu.A novy utocnik opravdu chybi :!: Vcera mohl ofenzivu z nahradniku podporit pouze Stepan,Petrus a mozna Lindpere.A to jsou vsichni,kdo nebyli v zakladni sestave,nebo zustali doma ci jsou zraneni.Mohl vzit na lavku aspon Mateje nebo Sasinku.
benfcb
 
Příspěvky: 202
Registrován: sob 22. úno 2014 9:38:44

Re: Slavia - Baník

Příspěvekod ZSD » sob 02. srp 2014 15:05:49

Některé změny jsem chápal, některé ne - s ohledem na to, že Slavia nemá extra silné kraje a beky tam, tudíž nechat sedět Štěpána (který navíc v Edenu mohl mít motivaci malinko navíc) plus dát dolů Karluša .... nedělal bych to. Greguš měl jít o půli dolů (2 střídání najednou). Holzer zatím vypadá na model Tomašák, tzn. na beku bude zabit. Krajní bek má podporovat po kraji útok, ale v PRVÉ řadě si musí uhrát obrannou fázi. Dan je tam zatím příliš průchozí, úvaha "dobrý dopředu a snad ho něco trefí i vzadu" je cesta do pekel ..... tak nějak to bylo i se Zawadou .... Jinak od nějaké 25. minuty až do 3. gólu domácích Baník lepší na míči, lepší než na Dukle (i když s chybami), ale k ničemu. Nepokrýt brejk (i kdyby s včasným faulem), kde máme vzadu o chlapa víc (dva do tří) je děs běs, to byl zlomový moment. Pavlenka dokonce nic nezvoral nohama, ale šel 2x do tmy na centr na malé vápno (!). Za góly nějak nemohl, ale nechytl nic navíc. Zatím moc nepřesvědčil, že je lepší než VŠ a proto má být jednička. Ano - smůla (břevno - do nohy golmana - do autu místo do brány + 1. gol domácích haluz + možná ofsajd ? ...), ale můj pocit je, že nastalo malinko podcenění na počátku (Slavia je horší než Dukla, ono to přijde tak nějak samo .... my jsme Real, asi 14x bez prohry ... ) a možná uspokojení z neprohry první kolo ... Prodloužit trénink na 3 dny o 30 minut, pilovat situace, hlavně ve vápně a před vápnem, místo šmatlání po Fukušimě ... někdo remcá ? Sám ses posadil na lávku ..... Podchytit to srdíčko hned, než padne deka ze špatného začátku do ligy ....A když to bude zase takto, tak po Teplicích trenink delší o 60 minut celý týden - a pilování situací s míčem, nic fyzicky zničujícího .... ;)
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava


Zpět na Obecná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron