MS Brazílie-(pokec,tipy,samba,Azevedo.....)

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Re: MS Brazílie-(pokec,tipy,samba,Azevedo.....)

Příspěvekod benfcb » úte 22. črc 2014 16:34:21

Karta-bojkot.Lupen vzdy pred utkanim(jmeno,OP). Muj nazor-od FCB nepromyslene,zbytecne,ubohe,vtirave lezeni do soukromi a hlavne lez vedeni.Plny souhlas se ZSD(ten k tomu napsal dost a ma to logiku).Lupen bez karty a permice:podminky jako z posl.utkani ze Slavii(jmeno+bydliste),ted navic cislo OP? :mrgreen: Permice-vsechny udaje dohromady muzou nadelat velkou neplechu :? v rukach 3 osob.Nehlede na to,ze ty data zpracovavaji a ukladaji studenti na brigade :lol: Takze tak no a to nejsem zadny vytrznik ;) Ty mas na to jaky nazor?
benfcb
 
Příspěvky: 202
Registrován: sob 22. úno 2014 9:38:44

Re: MS Brazílie-(pokec,tipy,samba,Azevedo.....)

Příspěvekod d.rehacek » úte 22. črc 2014 19:23:02

benfcb píše:Karta-bojkot.Lupen vzdy pred utkanim(jmeno,OP). Muj nazor-od FCB nepromyslene,zbytecne,ubohe,vtirave lezeni do soukromi a hlavne lez vedeni.Plny souhlas se ZSD(ten k tomu napsal dost a ma to logiku).Lupen bez karty a permice:podminky jako z posl.utkani ze Slavii(jmeno+bydliste),ted navic cislo OP? :mrgreen: Permice-vsechny udaje dohromady muzou nadelat velkou neplechu :? v rukach 3 osob.Nehlede na to,ze ty data zpracovavaji a ukladaji studenti na brigade :lol: Takze tak no a to nejsem zadny vytrznik ;) Ty mas na to jaky nazor?

Ahoj,tak osobně vidím problém v tom,že takový projekt u nás zatím nikdo nedotáhl do zdárného konce a to v takovém kontextu,aby byl kvalitní a přijala ho tzv.většina.Čerpat v zahraničních kvalitních klubech je obtížné,protože fotbalově jsou to dva různé světy a to prakticky ve všech směrech a i česká společnost je proti západu společensky hodně zabržděná.Takže celkově tvé argumentaci rozumím a v globálu je správná.Z různých komentářů to působilo,že nejvíce vadí fans číslo OP.Neskutečně hloupý argument v dnešní době,popravdě spíš vymyšlená blbost,která nemá žádné logické opodstatnění.Ale to už bych zase zašel daleko,tak se do toho raději nebudu pouštět :mrgreen: .Já jsem jednoznačně slušný fanda,ale jsem ochoten podstoupit obět toho,že ze stadionu zmizí dementi a vypatlanci,kteří tam bohužel stále jsou.Otázkou je,jak moc pomůže registrace a identifikace bordeláře.Podmíněným trestem či přestupkem,či veřejně prospěšnou prací to zcela jistě nebude.Až dorazí 5 nebo 10 exemplárních trestů a to velmi tvrdých,pak se posune tento problém aspoň o krok dále.Zkusme žít tak trošku jinak než po Česku :D .Abych to shrnul,protože tohle téma je na obrovskou diskuzi,tak kvalitněji připravit tento projekt a načasování.Větší shovívavost fans a to i přes určité rizika.Zkusme konečně naplnit Helenino přání:jednou nohou v Evropě :D .Možná jsi myslíme,že tam jsme,bo jsme v Unii apod.,ale kdo jezdí po Evropě,samozřejmě západní,ví moc dobře,že jsme jednou nohou v prdeli a druhá má nakročeno :mrgreen:
d.rehacek
 
Příspěvky: 209
Registrován: sob 05. dub 2014 20:40:28

Re: MS Brazílie-(pokec,tipy,samba,Azevedo.....)

Příspěvekod benfcb » stř 23. črc 2014 16:33:03

Tož dobrééé den.Napsal jsi to dobre,me se to nechtelo rozepisovat.Jsem rad ze jsi to,co jsem psal pochopil.Jedno je jiste,bez ultras bude atmosfera na houby.A co se tyka Heleny a jejiho slapnuti do "hovna"...taky souhlas :)
benfcb
 
Příspěvky: 202
Registrován: sob 22. úno 2014 9:38:44

Re: MS Brazílie-(pokec,tipy,samba,Azevedo.....)

Příspěvekod d.rehacek » stř 23. črc 2014 18:09:01

benfcb píše:Tož dobrééé den.Napsal jsi to dobre,me se to nechtelo rozepisovat.Jsem rad ze jsi to,co jsem psal pochopil.Jedno je jiste,bez ultras bude atmosfera na houby.A co se tyka Heleny a jejiho slapnuti do "hovna"...taky souhlas :)

Tak s ultras nebo spíše bez ultras,máš jednoznačně pravdu :(
d.rehacek
 
Příspěvky: 209
Registrován: sob 05. dub 2014 20:40:28

Předchozí

Zpět na Obecná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron