BANÍČEK-Bonzacko

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod ZSD » ned 13. dub 2014 17:47:17

benfcb píše:Tak Franta konci :( Na jednu stranu to boli,pro druhou hovori fakta.Zadna vyhra,ne-stridani,reakce+koucink pri maci skoro nulova.Za sebe rikam ze Slon+Svedik je nesmysl.Mel prijit trener zvenci a jako asistent zustat jeden Osravsky(Tchur?)znaly prostredi.Vim ze jmeno Straka je blbost,ale na tech 6 macu snad prinos.Buh nas chran..............Nikdy nespadne,Banicek nikdy nespadne :)


To leda, že by přišel zadarmo. Kor když min. 300 papírů letí komínem (a bůhví jak s těmi cca 450-i na škodě městu, co budou nebo nebudou chtít) a Frantovi pravděpodobně budou doplácet smlouvu. Alfaomega je prodej podílu, celého nebo podstatného. Bez toho je konec, šafarčík to ví. Myslím, že pokud rupnem, tak přesto Lojza vstoupí. Jednak mu zlevní cena podílu a druhak by mohl být u plusových bodů vracení směrem nahoru, což jeho ego rádo. Bude asi jediný, tak nezbývá věřit tomuto.
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod ZSD » ned 13. dub 2014 18:06:23

Bez ohledu na to, jaký to vzalo konec, ale zůstane Franta kladně zapsán minimálně tím, že konečně pořešil záležitost DK9, jehož genialitu dosud neobjevil ani slepý Čuhel v mafiánově .... a rozhodně i otazníky u Lukeše. To bylo těžce ožehavé téma a dát tomu svůj podpis (ať se říká cokoliv kolem) ... to Frantovi už nikdo nevezme .... :idea: Tenisákové děti a Luk. kámoše od stolu v potaz brát netřeba ....
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod Jenda Ostravak » ned 13. dub 2014 19:42:08

Zdruv ZSD ! Něco bych přidal k Svědíkovi. Od 9. do 16. kola udělal Baník pod Svědíkem 8 bodů a tyto výsledky :arrow:
3:0 – 2:2 – 1:1 – 0:1 – 1:1 – 0:0 – 0:0 – 0:4 . Kromě výpadku v Boleslavi jsou to solidní výsledky a za 8. kol 8 bodů. Za 15 kol průměr bod na kolo. Na konci ročníku by to bylo 30 bodů a ty by stačily na záchranu ;) Škoda remíz doma se Znojmem a Olmíkem. Svědík je zastáncem útočné hry, což je sympatické. Po počátečních čtyřech čtyřgólových přídělech ( 3,4,5 a 7.kolo) zlepšil obrannou hru týmu, což je zřejmé z výsledků 9. – 15. kola. Měl však k dispozici zcela jiné hráče, než měl nyní Komňacký. Myslím si, že současný tým je kvalitnější a vítězné hráče má. Důležité bude tyto hráče pokropit živou vodou. Pokud ještě nastoupí uzdravený Lindpere a odehraje alespoň svůj standart, totéž platí o Šichorovi, kterého Svědík úspěšně do sestavy zabudoval při výhře s Libercem, budou lépe využity posily Narh a Azevedo, je tu perspektiva na dosažení potřebných výsledků. Slončík prohlásil, když Svědík převzal roli asistenta, že až dostuduje a Komňacký skončí, bude s ním počítat jako s hlavním trenérem. Snad to ještě platí. Podle mého názoru je Svědík kvalitní trenér a ještě to dokáže. Zamýšlíš se nad vzájemnou komunikací mezi Svědíkem a Komňackým. Nadhodil jsi zajímavé téma, ale jaká byla se asi teď nedovíme. Snad časem vyplují nějaké drby na veřejnost. Věřím však, že se Svědík od Komňackého mnohému přiučil. Hlavně, aby neopakoval Frantovy chyby, protože chyby dělá každý. Je škoda, že nebyla použita varianta, „ když někoho vyhodíme, tak jej povýšíme“ :-) Za peníze, které mu vyplatili mohl dělat něco jako šéftrenéra Baníku :-) Tuž, taka je u nas hospodarka :-)
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod ZSD » ned 13. dub 2014 21:12:55

Jenda: To se nedá takhle brát, čistě matematicky a navíc by Svědík musel pracovat s jiným kádrem, než na podzim. Navíc pozor ! Téměř jistě by nezmizeli DK9 a ML4. Na to by Svědík hlavně gule, ale i renomé zatím neměl, vzhledem k tomu, že je trenérsky pořád na začátku cesty. Čili bychom dál rostli z diamanta, byť třeba jen po čtvrthodinkách a třeba Narh by byl mimo úplně nebo by vůbec nebyl ... A patrně by i jinak dopadlo vybírání hráčů v přestávce. Svědík a Slon jsou kámoši a zde by to bylo na škodu. Franta byl prostředím nezatížen a dával Slonovi větší kapky. Tady možná Svědík mohl dost odkoukat, že si trenér musí umět i dupnout na sportovní úsek. Štve mě to pořád, protože na zápasy je Franta připravil v hlavách v naprosté většině velmi dobře .... jen malinko víc risknout během zápasu s postupujícími koly. Krmelec by mu měl na rozloučenou koupit láhev kvalitního archivního, mááálo trenérů by mu dalo tolik prostoru při takové nervozitě a jankovitosti, když jde o sestup ... Zatím moc nerozumím pozici Slona teď. Doufám, že to není něco jako model rudé chátry Chovanec x M. Hašek. Nevím, co je ta Slonova zodpovědnost za áčko. Bude na tréninkách nebo od stolu kecat do sestavy ?
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava

ZSD » ned 13. dub 2014 22:12:55

Příspěvekod Jenda Ostravak » pon 14. dub 2014 9:39:44

Zdruv ! Vemu to od konca. Slončík má rozšířené pravomoce, bude na každém tréninku Ačka a bude mít rozhodující slovo ve všem, včetně sestav. Jestli nechá Svědíka mače koučovat, to uvidíme. Pravděpodobně bude zasahovat i do střídání hráčů. To, že jsou Svědík a Slončík kámoši ( bydleli spolu , jako hráči v 90-tých letech, v jednom bytě, vč. Řepky :-) ), není na škodu. Svědík na Slončíka dá a opačně. Komňacký měl svou hlavu a připomínky Slončíka vyslechl, ale nakonec si udělal své. To byla jedna z jeho chyb. Slončík k tomu řekl - cituji : „ Na některé věci jsem měl jiný názor, než kouč Komňacký. O těch věcech jsme se bavili a diskutovali o nich. Ale on byl hlavní trenér, nesl za výsledky odpovědnost a měl i hlavní a poslední slovo. Francis Narh byl v sobotu jasně naším nejnebezpečnějším hráčem.“ Pozn. Co tím myslel je nabíledni ;)
Jinými slovy – Komňacký nedal na názory druhých a s Látalovskou paličatostí stavěl dál své Bučky, Vašendy a Krauty. Když to řeknu tvrdě, místo aby Baník hrál klidný střed, tak se topí ve sračkách. Počáteční euforie se změnila ve smutnou misi. Jak jinak lze porovnávat výsledky dosažené oběma trenéry, než podle získaných bodů ? Fotbal není krasobruslení a nehodnotí se při něm umělecké provedení :-) Svědík získal více bodů s horším kádrem. DK9 dostával čtvrthodinku, ale jeho neplodný následovník MK18 hrál nepřetržitě všechny mače, kromě Plísně. Franta navíc tyto střelecká kopyta zdvojil o DŠ9. Takže nevím, kdo měl, či má „ větší kule „ :-)
Odstavení ML4 se neukázalo šťastným řešením. Způsobilo jistý rozkol mezi Fans, radikální frakce zvolila cestu odplaty, což svým způsobem poškodilo Baník, např. v mači s Plísní, i později , za jiných okolností, mohlo být víc bodů. Každá mince má dvě strany. Za vyplacené peníze mohl ML v Baníku klidně fungovat do konce jara. Co by se stalo tak strašného ? Komňacký odstavil přirozeného vůdce kabiny, byl sice pomalý :-), nevím, ale možná, že to byla další jeho chyba :-)
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod ZSD » pon 14. dub 2014 15:52:49

Jenda: Zdruv! Kolem Lukeše to nevnímám minusově. A nedivím se, že Komňacký nechtěl ani risknout další jeho vliv na kabinu. Lukeš to měl podivné už minimálně od Malury, Látal po odvolání taky mluvil jasně (i když nejmenoval) .... To bylo delší, než jen za Pulpita. Kvitovalo to i dalších X trenérů v Baníku, kterých se FK ptal. Je mi jedno, kdo se s kým zhádal a kdo začal nebo nezačal mimo kabinu. Je pravda, že Lukeše jsem bral pořád jako vhodný typ na určité situace, zejména na střídání. Na stavy jako třeba loni v Brně za Pulpita, kdy bylo potřeba někoho, kdo to zpomalí, zkusí podržet, dojde pro faul - a bude se snažit takhle otupit nápor soupeře. Postupně jsem si ale přestal být jist, že by to někdy nemuselo v kabině dělat dobrotu. Taková okrajová pozice. Ostatně svoje ego ukázal u Plzně, kdyby chtěl, zarazil to fans, protože to nechce přenášet na těžký zápas. Neudělal to. V neposlední řadě - pokud hráč na kameru řekne bylo to trenérem, tak jako fans můžeme ocenit jeho názor tvrdě řečený, ale jako trenér to už vždy budeš registrovat a kontrolka bliká (jakýkoliv trenér). Když na pohovoru řekneš, že tě sral minulý ředitel, nevezmou tě, ani kdybys znal fabriku odshora dolů a měl bys pravdu ... A jsem spíš názoru, že Lukeš není přirozený vůdce. On byl "vůdce" ve vazbě na svou klubovou dlouholetost, ale není vůdcovský typ. Je introvert, možná poradí, řekne názor ... Já v tomhle s FK souhlasím. Nakonec to bylo čistě o gólech, šancí bylo dost. Mně chyběl spíš Droppa, pokud bychom brali výkony, jak ho známe v dobrém. Občas třeba přebrousit párky ... :evil:
Jinak bych i souhlasil - zřejmě podobná paličatost, jako Latoš, takže stejný závěr. Musím se podívat, kde to čteš, teď nevím. S porovnáváním jsem to myslel tak, že kdyby Svědík byl pořád jako hlavní, tak by zřejmě tým vypadal jinak než teď je a těžko říct, kolik by pak uhrál na jaře. Herně to bylo lepší teď, bylo to čistě o té odvaze zkusit víckrát žolíka, když ne měnit základ. Třeba by se k něčemu namotal.
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod ryszek » stř 16. dub 2014 19:29:45

d.rehacek píše:
ryszek píše:Zdar chlapi,

já už vychladnul sledováním přihlupých filmů :) ... Tak k zápasu, po dnešku bych vyhodil Frantu. V sestavě je podle mě místo jenom pro jednoho z trojice Svěrkoš, Krmenčík, Škutka, přítomnost všech je kontraproduktivní, zbytečná. Narh jenom potvrdil co říkám furt, měl by hrát, Azevedo si myslím taky, aspoň střídat. Tihle hráči jsou schopni něco vymyslet, obejít protihráče, zrychlit hru. Přijde mi, že Narh je prostě fotbalista a není třeba s ním nijak extra komunikovat, ví kam se postavit, dokonce se vracel, nevím co by od něho ještě chtěli. Některé věci vyřešil luxusně. Dneska mě dodělalo střídání a příchod Foltyna, to jsem vubec nepobral, k čemu tam vlastně byl. Měl tam jít Azevedo. A souhlasím s ZSD, Krmelec měl jít dolů nejpozději v 70. minutě, když už tam smrděl v sestavě zase opět smolíček jeden, potom už jenom snad kazil :x Hra Baníčku mi jinak nepřišla úplně tragická, některým chybí zkušenosti, jiným kvalita, ale šlo by s tím něco udělat, když se to poskládá trochu jinak. Ďábel je v detailu.

Čau draku,už máš děti? :mrgreen: .Který film je na vychladnutí nebo raději proti zástavě srdce? :mrgreen:


Nazdar chlape, nemám :P Nejlepší jsou ty nejpitomější filmy bez myšlenky, dneska si už nepamatuju co to bylo :)
ryszek
 
Příspěvky: 100
Registrován: sob 05. dub 2014 23:10:11

Předchozí

Zpět na Obecná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron