BANÍČEK-Bonzacko

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod vvss » ned 13. dub 2014 12:32:13

Nemalujme si, že ten triumvirát bez licencí, zkušeností atd. co tam teď bude, nás dovede k naplnění toho utopistického snu jménem záchrana. Že najednou začnou proměňovat šance, že najednou budou balony místo do tyčí lítet do sítí:-)). Bohužel game over. Hráli jsme si příliš dlouho a důsledky jsou tady. Ze Slončíka mám už dlouho špatný pocit, nevím čím to je. Jako hráče jsem ho měl rád.
Uživatelský avatar
vvss
 
Příspěvky: 55
Registrován: pát 21. úno 2014 18:03:38
Bydliště: Ostrava

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod ryszek » ned 13. dub 2014 13:09:13

Zdruv Jendo, taky tě zdravím :) ... hezky jsi popsal ten ďábelský detail, Franta opravdu vsadil na špatné koně. Já bych stavěl oba afričany a brazilce, protože nám chybí právě kvalita při útočení a tvrdost ve středu pole, nebál bych se toho, zkusit to. Budu věřit s tebou :P Jinak klíčový je teď každý zápas, hlavně ty proti znojmu, olomouci a slavii, ti do toho pujdou na 100%. Tajně doufám, že chlapci z dukly a jihlavy by se mohli nechat nějak ukecat :D ... a teplakum snad odešla forma, tak by to nemuselo byt ztracene ani tam.
ryszek
 
Příspěvky: 100
Registrován: sob 05. dub 2014 23:10:11

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod Alf99 » ned 13. dub 2014 13:13:00

Zdravím chlapi. No nevím, nevím, když jsme nebyli schopní vyhrát 15 zápasů po sobě, tak si nemyslím, že se najednou všechno otočí a z 6ti zápasů uděláme třeba 12-15 bodů.
Alf99
 
Příspěvky: 18
Registrován: pát 21. úno 2014 18:07:23
Bydliště: Ostrava

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod ryszek » ned 13. dub 2014 13:22:01

Alfe, těch 12 bodů je podle mě ještě reálných. Jenom se bojím, aby nepovolali agenta chodce Lukeše, to by byl opravdu konec všech nadějí ;)
ryszek
 
Příspěvky: 100
Registrován: sob 05. dub 2014 23:10:11

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod Alf99 » ned 13. dub 2014 13:26:51

Víš, že mě to dneska taky napadlo, když jsem četl zprávu o odvolání Komňackého, tak si říkám a máme zpět Lukeše :-)
Alf99
 
Příspěvky: 18
Registrován: pát 21. úno 2014 18:07:23
Bydliště: Ostrava

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod d.rehacek » ned 13. dub 2014 13:49:52

vvss píše:Nemalujme si, že ten triumvirát bez licencí, zkušeností atd. co tam teď bude, nás dovede k naplnění toho utopistického snu jménem záchrana. Že najednou začnou proměňovat šance, že najednou budou balony místo do tyčí lítet do sítí:-)). Bohužel game over. Hráli jsme si příliš dlouho a důsledky jsou tady. Ze Slončíka mám už dlouho špatný pocit, nevím čím to je. Jako hráče jsem ho měl rád.

Čau Jiskro,vypadáš dobře :mrgreen: .Dovolím jsi souhlasit s tvým názorem a jemně bych ho doplnil.Na základě neuspokojivé hry pod Svědíkem byla povolána zkušenost v podobě Franty.Hra dostala aspon nějaký řád,ale kvalita z vedení nedorazila a ta malá sedí na lavce.Odvolání Franty je na místě,ale svěřit poslední šanci tomu,kvůli kterému zde přišel zkušenější trenér,mi přijde přinejmenším legrační.Pokládám jsi otázku,děláme pro záchranu opravdu vše?Odpovím jsi sám,NE.
d.rehacek
 
Příspěvky: 209
Registrován: sob 05. dub 2014 20:40:28

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod d.rehacek » ned 13. dub 2014 13:54:31

ryszek píše:Zdar chlapi,

já už vychladnul sledováním přihlupých filmů :) ... Tak k zápasu, po dnešku bych vyhodil Frantu. V sestavě je podle mě místo jenom pro jednoho z trojice Svěrkoš, Krmenčík, Škutka, přítomnost všech je kontraproduktivní, zbytečná. Narh jenom potvrdil co říkám furt, měl by hrát, Azevedo si myslím taky, aspoň střídat. Tihle hráči jsou schopni něco vymyslet, obejít protihráče, zrychlit hru. Přijde mi, že Narh je prostě fotbalista a není třeba s ním nijak extra komunikovat, ví kam se postavit, dokonce se vracel, nevím co by od něho ještě chtěli. Některé věci vyřešil luxusně. Dneska mě dodělalo střídání a příchod Foltyna, to jsem vubec nepobral, k čemu tam vlastně byl. Měl tam jít Azevedo. A souhlasím s ZSD, Krmelec měl jít dolů nejpozději v 70. minutě, když už tam smrděl v sestavě zase opět smolíček jeden, potom už jenom snad kazil :x Hra Baníčku mi jinak nepřišla úplně tragická, některým chybí zkušenosti, jiným kvalita, ale šlo by s tím něco udělat, když se to poskládá trochu jinak. Ďábel je v detailu.

Čau draku,už máš děti? :mrgreen: .Který film je na vychladnutí nebo raději proti zástavě srdce? :mrgreen:
d.rehacek
 
Příspěvky: 209
Registrován: sob 05. dub 2014 20:40:28

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod Jenda Ostravak » ned 13. dub 2014 13:59:03

Zdruv ryzsku ! Stále si myslím, že na záchranu bude stačit 30 bodů :-) Je to stejné, jako před minulým kolem, pouze s tím rozdílem, že Baniček musí vyhrát 3 mače z 6 a minimálně 2 neprohrát. Remíza by nepomohla o moc víc než ona nešťastná prohra :-) Baniček by si mohl dovolit, za těchto podmínek, i jednou prohrát. Nebo vyhrát 4 x a může si dovolit 2x prohrát. Zásadní je, že výhry musí být s přímými konkurenty v boji o záchranu, tj. Znojmo, Slavia a Olomouc ( s jedním z nich by byla přijatelná i plichta - asi v Olomouci ). Jinak se na ně nedotáhne.Všechno je možné, pokud hráči budou trpěliví, a zvládnou po taktické stránce mače lépe než soupeř, který bude mít obdobné psychické problémy. Slovácko bylo na Bazalech jako neškodný beránek a místo porážky 0:3 si odvezlo vítěztví, jen proto, že hráli takticky trpělivě a čekali na svou šanci. Z toho se musí všichni poučit. Když Svěrky nedal ani sólo na gólmana, to svědčí o velké nervozitě i u těch nejlepších hráčů. Platí to i pro Davora a Štěpána, kteří byli také extrémně nervózní. Taktika stylu "hrejte klidně, jste lepší, výsledek se dostaví " byla zřejmě v předzápasové přípravě podceněna. Je to " o hlavách " a na tom se musí odborně zapracovat, ne jen o tom mluvit :-)
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod benfcb » ned 13. dub 2014 16:48:32

Tak Franta konci :( Na jednu stranu to boli,pro druhou hovori fakta.Zadna vyhra,ne-stridani,reakce+koucink pri maci skoro nulova.Za sebe rikam ze Slon+Svedik je nesmysl.Mel prijit trener zvenci a jako asistent zustat jeden Osravsky(Tchur?)znaly prostredi.Vim ze jmeno Straka je blbost,ale na tech 6 macu snad prinos.Buh nas chran..............Nikdy nespadne,Banicek nikdy nespadne :)
benfcb
 
Příspěvky: 202
Registrován: sob 22. úno 2014 9:38:44

Re: BANÍČEK-Bonzacko

Příspěvekod ZSD » ned 13. dub 2014 17:33:27

Jenda: Zdruv, my ten vítězný tým možná fakt nemáme v jakékoliv kombinaci hráčů, ale škoda, že se o to Franta malinko víc nepokusil dřívějším střídáním Azeveda a Narha (zejména, s ostatními je to jak je). Nemuselo by to nic přinést v bodech navíc a Narh může klidně příští zápas zklamat. Nechtělo to moc. Ale zkusit tím kolečkem strojku pohnout, co to udělá - to Franta měl, protože když končit, tak vím, že jsem zkusil všecko. Krmelec v rozhovorech sám říká, že se v šanci splaší, po Liberci je tak udeptaný, že nejde ani čelit novinářům .... A pomalu nesleze z placu. Včera nechal naopak Svěrkoše až do 80-é (kvituju nasazení od výkopu), i když pak už byl úplně hotový.......
Zajímalo by mě, jak se v určitých situacích shodli/neshodli naši trenéři navzájem. Asistent by se měl umět s hlavním klidně dostat do poklidné názorové výměny, pokud si myslí opak. Nevím, jestli se to dělo ? Pokud Svědík vždycky se vším jen souhlasil, nikdy se výš neposune. Ptal se ho ale vůbec Franta ? Těžko říct. Z jedné strany si Franty nikdy nepřestanu vážit, i sem šel jako jakousi oplátku a pomoc klubu s trenéry bez licence, vzít Baník je už nějaký pátek výrazně riziková štace ... z druhé holt musel počítat s koncem, když i s nedostatečnou kvalitou čekal přes míru ... Můj nepodložený tip je, že mu vaz zlomil právě Narh, když se neplánovaně dostal na hřiště a byl snad i nejlepší ...
Jelínek asi nehrozí, je v Boleslavi asistent a hrají baráž o postup, pochybuju, že ho klub uvolní na tyhle aktivity, dokud nemají plně jistý postup (možná po dnešku budou)... leda že by zaskočil Chocholoušek ... :geek:
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava

PředchozíDalší

Zpět na Obecná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron