vvss píše:Nemalujme si, že ten triumvirát bez licencí, zkušeností atd. co tam teď bude, nás dovede k naplnění toho utopistického snu jménem záchrana. Že najednou začnou proměňovat šance, že najednou budou balony místo do tyčí lítet do sítí:-)). Bohužel game over. Hráli jsme si příliš dlouho a důsledky jsou tady. Ze Slončíka mám už dlouho špatný pocit, nevím čím to je. Jako hráče jsem ho měl rád.
ryszek píše:Zdar chlapi,
já už vychladnul sledováním přihlupých filmů... Tak k zápasu, po dnešku bych vyhodil Frantu. V sestavě je podle mě místo jenom pro jednoho z trojice Svěrkoš, Krmenčík, Škutka, přítomnost všech je kontraproduktivní, zbytečná. Narh jenom potvrdil co říkám furt, měl by hrát, Azevedo si myslím taky, aspoň střídat. Tihle hráči jsou schopni něco vymyslet, obejít protihráče, zrychlit hru. Přijde mi, že Narh je prostě fotbalista a není třeba s ním nijak extra komunikovat, ví kam se postavit, dokonce se vracel, nevím co by od něho ještě chtěli. Některé věci vyřešil luxusně. Dneska mě dodělalo střídání a příchod Foltyna, to jsem vubec nepobral, k čemu tam vlastně byl. Měl tam jít Azevedo. A souhlasím s ZSD, Krmelec měl jít dolů nejpozději v 70. minutě, když už tam smrděl v sestavě zase opět smolíček jeden, potom už jenom snad kazil
Hra Baníčku mi jinak nepřišla úplně tragická, některým chybí zkušenosti, jiným kvalita, ale šlo by s tím něco udělat, když se to poskládá trochu jinak. Ďábel je v detailu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků