Liberec vs Banicek

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Re: Liberec vs Banicek

Příspěvekod ZSD » ned 06. dub 2014 12:25:29

Nevím, proč nezkusí na žolíka Karluše. Sám před Plzní FK říkal, že zrovna on by mohl pomoct, tak snad smlouva bude. Naráz nic. Nevím, jestli byl zraněný, v Ďolíčku ani nebyl ... Krmenčík sám na idnesu říká v rozhovoru, že se v šanci splaší a kopne to do řiti ... Jak musí být už nasraný Štěpán, že tam zásobuje docela dost balonů, i když ne všecky výborné, ale zejména poplašňák to spolehlivě zmrví .... S věkem MK dozraje, ale včil je splašené tele a aktivní bambula je horší, než třídní nepřítel ... :lol: . Já bych na pár minut riskl i Szotkowskiho, pokud teda nikomu z lávky nepochopitelně vůbec nevěří ..... Doufám, že nás nepřekvapí změnou a akčně neposadí po prvním nepovedeném zápase Vengřiho ......
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava

Re: benfcb

Příspěvekod Jenda Ostravak » ned 06. dub 2014 12:33:59

Zdruv ! Také jsem si všiml, že jsou při zahrávání rohu oba. To jsi vystihl. Stáhnou sice jednoho hráče z vápna, ale náš tam schází také. Lepší by bylo, kdyby Štěpán byl v rohu vápna na přední tyči. Rohy na dvě přihrávky bývají gólové. Standartky Baničku nejsou překvapivé - co na tym treninku robi ? :-) Soupeř naopak ukázal jak se to má zahrávat. Přičemž standartek měl Baník za poslední mače dost. Chybí nacvičené varianty, myšlení, uvolněnost a kvalita provedení.
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Re: benfcb

Příspěvekod benfcb » ned 06. dub 2014 12:58:51

Jenda Ostravak píše:Zdruv ! Také jsem si všiml, že jsou při zahrávání rohu oba. To jsi vystihl. Stáhnou sice jednoho hráče z vápna, ale náš tam schází také. Lepší by bylo, kdyby Štěpán byl v rohu vápna na přední tyči. Rohy na dvě přihrávky bývají gólové. Standartky Baničku nejsou překvapivé - co na tym treninku robi ? :-) Soupeř naopak ukázal jak se to má zahrávat. Přičemž standartek měl Baník za poslední mače dost. Chybí nacvičené varianty, myšlení, uvolněnost a kvalita provedení.

Zdruv Jeniku!Ono to je i pri standartkach.Proste ten jeden pak nekde chybi.Dobra otazka co robi na treninku :? Krmencik urcite nehraje spatne,ale ty goly :roll: Franta musi zmenu udelat :!:
benfcb
 
Příspěvky: 202
Registrován: sob 22. úno 2014 9:38:44

Re: Liberec vs Banicek

Příspěvekod Ekmar » ned 06. dub 2014 14:16:47

Bohužel, Franta nerad dělá změny.. Vždyť posledních 5 zápasů snad je sestava stejná. 1.střídá Svěrkoš, 2.Holzer. Jakoby se bál tam kohokoliv jiného pustit..
Ekmar
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 04. dub 2014 9:56:58

Předchozí

Zpět na Obecná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron