Klokani vers. Baník

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Klokani vers. Baník

Příspěvekod Jenda Ostravak » sob 29. bře 2014 0:41:13

Zase plichta. Vypadá to tak, že Baník do konce sezóny neprohraje, ale také nevyhraje :-) 27 bodů asi stačit nebude. Stále stejná písnička o neschopnosti útočníků dát gól i z té nejvyloženější šance. Přesto mají Krmenčík a Škutka stále důvěru. Krmenčík opět na levém kraji, kde pochopitelně zklamal. Franta má holt vyhlédnutých 11 hráčů, kteří hrajú až do padnuťa :-), s tym se asi neda nic robit :-) Tradičně, posledních dvacet minut, melou hráči z posledního. Reportér: " Trenére, proč jste neposlal Svěrkoše do hry už dříve ? " Komňacký: " V jednu chvíli už jsem chtěl, ale zdálo se mi, že jsme tam měli docela slušný tlak a šance, tak jsem do toho nechtěl sahat.... " :-D Holt, trenér nemá na střídání kule :-) Stále ještě nepochopil že, aby Baník dával góly, musí něco změnit. Není to ta pověstná smůla, ale nemohoucnost šance proměnit. Především je třeba dát příležitost i jiným útočníkům, pro začátek, alespoň na poslední půlhodinu. Tak, jak to dělají ostatní trenéři.
Jenda Ostravak
 
Příspěvky: 302
Registrován: úte 25. úno 2014 19:10:35

Re: Klokani vers. Baník

Příspěvekod ZSD » sob 29. bře 2014 22:10:45

Ťuk, ťuk. Zdravíčko všem (doufám) netrotlovitým uživatelům. Prý je tuna dajake fórum. Zatím na to hledím, tak se omlouvám, jestli něco odmáčknu blbě. :shock:
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava

Re: Klokani vers. Baník

Příspěvekod ZSD » sob 29. bře 2014 22:33:47

Zdruv, Jeniku ! Jsem též dost zaskočen Frantovou a Martinovou připokakaností něco zkusit během zápasu, když vidíme, že představy vpředu nefungují a nelepí to. Krmenčíka se snaží podržet, to bych i chápal, ale má to hranice a už to vypadá kontraproduktivní, protože se utopí sám v sobě a mančaftu to nepřidá a přenese se to na všechny, pokud to synek valí z pětky na Hranečník nebo tribunu. OK - stává se, že netrefíš ani hangár, a nelepí to, ale příští kolo je půlka jarní části, Příbram vyhrála, máme s ní a teď už i s klokanem horší vzájemný zápas, takže musíme získat o bod víc. Už není tedy na co čekat a je třeba zkusit jít štěstí víc naproti. Zatím je to čekání, že Svěrkoš musí trefit během necelých 10-i minut a soupeři kolem nás též nevyhrají. A nejsou 2-3 kola, že by se muselo plašit na sílu. Škutka je tam do sklepávky dost osamocený, a též nevypadá na bombarďáka, má jiné přednosti. Kde je Karluš ? Proč nezkusí na 1/4 hodiny toho Narha ? Prý hrajeme na 3 body, je proti nám nejhorší útok ligy, kde je ofenziva z drtivé většiny o Lietavovi a nemačkají nás v poli - a my dáme první střídání v 83. minutě ... ofenzivnější Holzer v 89. ..... střídání Zawady mi připomnělo střídání Ebuse tuším v Jihlavě, asi se tím Franta inspiroval na druhé straně ... :) Zlepšení hry = 1, příprava ze strany trenérů, hlavně mentální = 1* ...... reakce na průběh = 5 ..... :cry:
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava

Re: Klokani vers. Baník

Příspěvekod benfcb » ned 30. bře 2014 9:01:57

Ahoj ZSD ;) K utkani-porad ta sama melodie co se tyka stridani.Nechape to uz nikdo,proc Franta nestrida.I laik pozna,ze kdyz je hrac unaven,nebo mu to nejde,tak musi byt vystridan(klidne o polocase).Jen F.Dobrota je mimo.Narh,Azevedo.... :?: Sverky na par minut..... :?: Bojim se,ze nez to Frantovi dojde,bude pozde.Snad Libe dame a vitezny gol da stridajici hrac z 62 minuty.
benfcb
 
Příspěvky: 202
Registrován: sob 22. úno 2014 9:38:44

Re: Klokani vers. Baník

Příspěvekod ZSD » pon 31. bře 2014 11:15:17

benfcb - Zdravíčko, neplašil bych 2-3 kola, ale 6. kolo - a navíc Krmenčík sám říká, že mu to nejde ani na tréninku - není na co čekat. Pokud ho tam přesto dá, tak ale max. v 65.-70. minutě střídat, když zas netrefí ... Bojím se, že Franta si to ale definoval tak, že ti náhradníci jsou ještě horší, když furt staví ty, co nemají kvalitu (jak sám říká). Tak je ale, do čerta, neměli brát ! Radši nikdo, než hráč, kterému stejně nedám (jako tomu Narhovi) šanci ani 15. minut, protože si ho zaškatulkuju. A už vůbec v tom případě nechápu vyjádření, že jsou momentálně ti afrikáni lepší, než většina z juniorky. Azevedo - zraněný nebo jak ? Lindpere - žádné zprávy, ze 3 neděl je pomalu 6 .... V Brně údajně Vrba něco dost energicky mluvil se Slončíkem (psali účastníci v hledišti) .... tak nevím :?

Jinak tady zatím spíš klid, koukám.
Uživatelský avatar
ZSD
 
Příspěvky: 164
Registrován: sob 29. bře 2014 22:04:24
Bydliště: Ostrava

Re: Klokani vers. Baník

Příspěvekod Koukal » pát 04. dub 2014 11:15:39

žasnu co vše je možné zahodit a jsem smutný s toho jak na to reaguje trenér kterému věřím
Koukal
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 21. úno 2014 16:54:09


Zpět na Obecná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron