Jihlava-Baník

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Jihlava-Baník

Příspěvekod d.rehacek » stř 11. kvě 2016 19:41:44

Tak mám ještě jeden dotaz pane trenére.Co vám ukázalo a hlavně dalo toto extempore v Jihlavě?Já viděl vydlážděnou cestu směr 30.Dubna a praskající budou ÚP ve švech.Hluboce smekám klobouk před všemi lidmi,kteří vás jezdí podporovat.
d.rehacek

Re: Jihlava-Baník

Příspěvekod Jenda Ostravak » stř 11. kvě 2016 22:00:00

Jihlava – Baník 3 : 0 (1:0) Sestava Baníku: Šrom – Dostál, Kaša, Vraštil, Granečný (46. Mondek) – Vengřinek, Hrubý (55. Šašinka) – Matěj, de Azevedo, Holzer (C) – Červenka (55. Mešaninov).
Náhradníci: Chvěja – Mondek, Celba, Kouřil, Šašinka, Mešaninov, Lučić. Statistiky: Držení míče: 53 % : 47 %. Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:4. Žluté karty: 2:1. Červená karta: 88. Šrom Totálně rozložený Baník nastoupil, opět v rozlučkové sestavě, kombinované z hráčů, co už s nim nemají nic společného a z hráčů, kteří nevědí zda s ním budou mít ještě něco společného. Pokud se podívám do poznámek, u všech hráčů samé mínus. Asi se to bude muset svést na Šroma. Nezájem „hvězdičky“ Hrubého o hru byl na facana pro dacana. Nehrálo se ani za Baník, ani za freneticky povzbuzující fanoušky, nehrálo se za nic, jen za zbylé peníze. Baník je za korunu a hraje za korunu. Baník té sebrance dal práci a oni mu to vrátili jak ? Závěr s Mešaninovem v roli brankáře byl svým způsobem komický, mě však obraz marnosti současného Baníku zalil smutkem. Tímto mačem to asi mělo skončit. Jakou burlesku ještě mohou trenéři s tímto spolkem předvést v posledním zápase sezony ?
Jenda Ostravak

Příspěvekod ryszek » stř 11. kvě 2016 22:23:44

No, Brno je v laufu, aby z toho ještě nebyla nějaká domácí potupa. Určitě je třeba připravit pugety a dárkové koše pro hostující plejery na rozloučenou a možna ještě připravit par navíc, kdyby se nahodou rozhodli aji nějaci dalši, že odchazeji. :)
ryszek

Příspěvekod Jenda Ostravak » čtv 12. kvě 2016 7:50:29

Zdruv Davide, jak to čtu, tak máš z toho všeho zajímavé vidiny. :) Vlastík by rád odpověděl, ale už nesmí mluvit :
:arrow: „Neměl jsem koho postavit, já o tom ale nesmím mluvit. :) Věděl jsem, že dva zápasy v řadě kluci nezvládnou. Někteří jsou teď v kabině polomrtví. :D Já tu první branku dobře neviděl. Nechápu ale, jak to tomu našemu bramborovi spadlo do branky. Jako trenér se stydím za to, že jsem tohle dopustil, ale nebylo jiné zbytí.“ Synci prý byli z toho pěšího fotbalu polomrtví. Vlastik nezklamal, co věta, to perla. Zdravím ryszka … :lol:
Jenda Ostravak

Zpět na Obecná diskuze