Sigma - Baník

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Sigma - Baník

Příspěvekod Jenda Ostravak » pát 01. dub 2016 23:13:29

Sigma – Baník 6 : 2 (2:1)
Sestava Baníku : Chmiel – Sukup, Kaša, Vraštil, Lučić – Mondek (72. Šašinka), Lásik (66. Mešaninov), Hrubý, Granečný (46. Červenka), Holzer (C) – de Azevedo.
Náhradníci: Šrom – O. Šašinka, Vengřinek, Dostál, Červenka, J. Šašinka, Mešaninov. Branka : Holzer, 29 minuta. Střely celkem: 15/6, střely na branku: 8/3, držení míče: 47:53 %, rohy: 5/5, fauly 15/19, žluté: 1/3 Do 62 minuty Baník držel výsledek. Za stavu 2:2 to chtělo změnu taktiky, neboť na víc není, ani nebylo. Po špatném prostřídání však přišli na plac hráči, kteří neumí ani útočit ani celoplošně bránit. Příliš mnoho experimentů v sestavě. Schází hráči, kteří by odehráli dobře celých devadesát minut. Tři střely na branku za zápas, to není žádná hitparáda, ale dva góly dobrá produktivita. :) Červenkův zoufalý zápasnický chvat v 68 minutě byl předznamenáním masakru. Dostat čtyři branky za 22 minut je ostuda. Synci se zasměju aspoň na treninku. Řeknite mi, že to byl april. :) Realizační tým už byl ve stylovém oblečení v náležitých barvách a Vlastik se šlajfku s Baníkovským znakem. ( Chlop bez šlajfky, tajak liška bez ocasa :D ). Jeho poslední udivující výroky lakují stav v Baníku na růžovo, bohužel výsledky jsou spíše ostudné, než radostné. Jestli to tak půjde dál, neudělá Baniček na jaře víc bodů, než s Korytářem na podzim. Baník je pod vedením Petržely jednoznačně nejhorší tým ligy, co se týče obranné činnosti, což je především jeho vizitka. Vykládá o celoplošném bránění, ale to základní, prostor před a ve vlastní šestnáctce hráči neumí bránit. Trenér, který sází, pro celoplošný aktivní fotbal, na hráče, jako je Sukup, Kaša, Červenka či J.Šašinka, nemůže vyhrávat zápasy ani ve druhé lize. Ten šibruv Kocurek ten temu tež nepřidal. Skvělí byli opět, pouze, fans Baníku.
Jenda Ostravak

Re: Sigma - Baník

Příspěvekod d.rehacek » sob 02. dub 2016 18:17:18

Pozitiva:krásná akce Holzer,Hrubý a fans FCB.Povinnost: nasazení a bojovnost cca 80min.Jinak další epizoda s velikou bídou.Trenér neuznává obranné bloky a chce hrát celoplošný fotbal.No,celoplošný fotbal opravdu hrajem,akorát jsme zapoměli celoplošně zabrat obranné území a útočný koncový prostor.Ono 3 střely na bránu za zápas znamená 1 za půl hodiny a to ještě jednu z nich jsi vystřelila na branku Sigma sama.Jinak byla to taková předpremiéra druholigového zápasu a nějak nemám pocit,že bychom aspon důstojně obstáli.Ale trenér by byl rád,kdyby tu zůstali ti samí kluci.Z posledních a minulých vyjádření-byl bych rád,kdyby tu kluci baníkovští zůstali.....ti další pod mým profesionálním vedením by za Baník ted položili život......nevím,kdo tu zůstane o Holzera,Kašu a další je zájem.............sleduji tyto zápasy,abych věděl,s kým počítat pro druhou ligu........budeme muset posílit.Vlastíku,já ti nějak nerozumím.Je to úplně to samé co s Machovcem....nechci,chci,on nechce,já nechci.Tak co chceš?To i ten chlapík,jak chtěl,co chtěl,ona chtěla,co jsem měl dělat měl v tom více jasno.Hráče po jménech budu hodnotit už jen sporadicky,protože mezi nimi je pramálo fotbalistů.Po zápase jsem očekával nějakou tu alibistickou výmluvu,která je v Baníku poslední dobou zvykem a tak jsem jsi zatipoval.Vlastíku,prohrál jsem na plné čáře.To,že vytasíš jako jeden z hlavních důvodů reprezentační sraz některých hráčů uprostřed týdne,tak to je hádanka pro fajnšmekry a takových hlavolamových kvalit nedosahuji.A na závěr holou pravdu-prohráli jsme rozdílem třídy po nás s nejhorším týmem ligy,dostali jsme šest branek a to znamená jediné,obrovská ostuda!!!
d.rehacek

Zpět na Obecná diskuze