Baník-Jihlava

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Baník-Jihlava

Příspěvekod d.rehacek » ned 29. lis 2015 11:57:31

Poslední hřebík byl úspěšně zatlučen.V tuto chvíli je Korytář stále trenérem,tak to hovoří za vše.Nechce se mi v tom ani pitvat,ale Holzer dělal na levém beku ze sebe debila cca 2 roky,Lučič po zranění 1 zápas.Proč?Protože Korytář se rozhodl totálně rozbít Baník na hřišti,děkujeme,plně se ti to povedlo.Baník Ostrava v této situaci,tedy,pod tímto šéfikem,pod tímto ožralcem na lavce,s těmito hráči,kteří ne že neumějí,ale drtivá většina nechce,nemá žádnou šanci v druhé lize se udržet.Čekal jsem,že pod Šafarčíkem to bude katastrofa,ale upřímně,že to dojde takhle daleko a že bude prostor to nechat dojít ještě dál,tak to jsem vážně nečekal.Největší podíl nese samozřejmě majitel,ale když jsi představím,že by ten blbec z lavky měl soudnost a odstoupil v rozumné chvíli,jsem přesvědčen,že by Baník v tabulce byl dole,ale se ctí a se šancí na udržení se v lize.Objevují se názory,že pád do druhé ligy umožní lepší prodej a očištění Baníku.Když jsi promítnu pro a proti,pak sorry,ale to je veliký,převeliký omyl.Zájem sponzoři,kádr atd.-cesta do pekla 2.A se vší skromností,kterou oplývám musím napsat.......já se skoro nikdy nepletu :mrgreen:
Asi se budu lišit i na pohled hráčů,kteří to s Baníkem myslí dobře.Mě kecy,které píšou na své profily,či upravené rozhovory na webech nezajímají.Co by taky jiného měli prezentovat,že?Takže Pavlenka či Narh,kteří jsou nejčastěji zmiňování o velikém zájmu zachránit Baník,tak za mě určitě ne,ba naopak,mají ho u velké prdele.Jediný,kdo podával maximální výkon i přesto,že nebyl nijak rozehrán a kvalitně připraven na sezonu byl Dostál.Ano,tento Slávista pracoval tak, jak by se v práci pracovat mělo.Možná mu je Baník u prdele,ale pracoval pro něj nejkvalitněji a za to ode mě velké dík.Ostatní železnou tyčí hnát z Ostravy,hlavně neplatit a naopak,požadovat způsobenou škodu,kterou způsobili svojí nekvalitní a bezzájmovou prací.Korytář-tady zvážit trestní stíhání pro podvod,protože se vydává za trenéra,což očividně není a pokud ano,pak krádež,bo tento titul trenér musel ukrást.Hold,musím se smířit a začít si zvykat na život bez Baníku Ostrava a to bude trvat :( :( :(
d.rehacek

Re: Baník-Jihlava

Příspěvekod Jenda Ostravak » ned 29. lis 2015 15:47:53

Baník – Jihlava 1 : 2 (1:2)
Sestava Baníku - Pavlenka – Dostál, Kaša, Machovec, Ježdík – Lásik (81. Mondek) – Narh, Kukec, Mišák (52. de Azevedo), Mičola (62. Szotkowski) – Červenka. Pro statistickou úplnost na tomto webu uvádím i sestavu. Piskoč Julínek a 1985 diváků ( další rekord ? ) I v tomto veledůležitém utkání se opakoval, jako přes kopírák, scénář mnoha předchozích utkání, který jsem popsal detailněji minule. Historicky nejneúspěšnější trenér Baníku Korytář naaranžoval jako obvykle sestavu složenou s tragédů, kopyt a dřeváků ...Neodpustil si každozápasovou změnu na levém beku, tentokrát tam nastoupil již jednou neúspěšný Ježdík. Spolu s plašanem Mičolou, který se v návalu sebekritiky sám prohlásil za tragéda :lol: to byla, na levé straně, smrtící kombinace. Mičola se pak toulal kdovíkde a jako levý útočník velmi často fungoval právě Ježdík ! No, podle toho to vypadalo. Pravá strana v čele s Dostálem a hříšníkem Narhem ( 65 min., zbytečná červená karta) byla na úrovni. Tříčlenná záloha Lásik – Mišák – Kukec byla tragická. Třešničkou na dortu byl destruktivní výkon Davora Kukece, který asi dostal tučný úplatek od likvidátorů Baníku. :o V 77 min., volali diváci Kukec ven, když schválně pustil chlapa do vápna ! Cpal se ke všem standartkám, které neuvěřitelně zahazoval. Machovec si průnikem vybojoval trestňák, když si ho chtěl kopnout, což by bylo dobře, tak se tam vecpal ničitel šancí Kukec. Zavinil spolu s Lásikem první gól. Když měl kopat Machovec penaltu, kterýpak frajírek to zazdil ? Opravil bych tedy svůj komentář k hráčům, kteří by měli být propuštěni a přidal bych k nim Davora. Samozřejmě je špatně, že trenéři nepodrželi na levým beku Lučiče – to se Baníku v tomto zápase vymstilo. Ježdík se ze svých bezzubých „útočných“ výletů nestačil vracet. Korytář chce po hráčích atraktivní nátlakový fotbal a teď zjistil, že se současným kádrem ligu nezachrání … Tým nenaučil bránit, přechodu z obrany do útoku, nemá žádnou taktiku, v útoku neschopné hráče, prostě hurá fotbal, bez vlastní sebekritiky. Všechno zlé je k něčemu dobré, kdyby s Jihlavou vyhrál možná by, díky Šafarčíkově nesoudnosti, pohřbíval Baník ještě na jaře. :) Souhlasím s Davidem, že pád do druhé ligy bude pro Baník likvidační. Slavný FC Baník Ostrava existuje už jen v historických análech. Viníci, lidé okolo Baníku – majitelé, trenéři, hráči a vlastní fanoušci způsobili těžko napravitelné škody, díky kterým vznikl jakýsi, pro nezasvěcené, nepochopitelný skelet nosící značku kdysi slavného fotbalového klubu. Některé škody jsou už nyní nevratné a to je pro skalního fanouška těžko stravitelné, frustrující menu.
Jenda Ostravak

Re: Baník-Jihlava

Příspěvekod ryszek » pon 30. lis 2015 1:26:00

Ten zápas nemá moc smysl hodnotit, hlavně střední záloha hrála katastrofálně, vůbec nepomáhala ani obraně ani útoku, jmenovitě Kukec je prý domluvený s Karvinou, takže se asi opřel do toho, aby ho pustili. Takhle hrůzostrašně jsem ho ještě hrát neviděl.

Vyzdvihnout zaslouží asi jenom Dostál, Narh mi přišel už minule dost frustrovaný, teď už se té hrůzy nevydržel účastnit, jinak si myslím, že on se snaží a má nějakou kvalitu. Celkem se mi zdál ještě obstojný střídající Azevedo, je mi záhadou proč nehraje víc.

Zbytek se možná snažil, ale kvalitu nemají. To měl už dávno korýtkář pochopit hlavně u Červenky. :) Hlavně jak píše Jeník, ten ocas nepochopil, že na atraktivní nátlakový fotbal nemá hráče. Ten střed musí být bezpodmínečně zazděný dvěma defenzivními záložníky, a když to stejně furt odkopávají a nakopávají, tak může dopředu postavit džihádistu Alispahiće, třeba by nějakou hlavu vyhrál. Jak jsem minule předpověděl, tak se stalo a Lučiće odstřelil, hlupák. S jiným trenérem by možná prohrávali, ale neměli by 4 body, jak píše David. Přijde mi, že ten člověk nemá vůbec cit a odhad na hráče, a furt to točí jak idiot na nepravých místech. Chyby dělají i lepší týmy a hráči, a není důvod je hned posadit pokud vyloženě neplavou každý mač.

Každopádně souhlas, že s dementním vedením a trenérem ten sešup ve druhé lize neskončí. Horní polovina 2.ligy hraje docela dobrý fotbal, v budějkách by mohli vyprávět letos. S tím co náš dream team letos předvádí bych to viděl i na boj o záchranu v 2.lize.
ryszek

Zpět na Obecná diskuze