Brno-Baník

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Brno-Baník

Příspěvekod d.rehacek » ned 26. črc 2015 12:51:40

Zdravím,tak dle mého naprosto otřesný výkon,ze kterého vyčnívaly dvě povedené akce a náhodný gol,který zařídil především brankář Doležílek,kdy nepochopitelně vyrážel propagační střelu mířící vedle na rohový kop a po něm jsi nechal dát branku přímo z rohu.Ožrala na naší lavce nejprve k mému potěšení vyhodil Frydrycha ze stoperské dvojice a i díky tomuto tahu jsme dostali jen jednu branku ze hry.Ale nějaké šance tam ještě byly.Bohužel jsi však Korytář přihnul ještě během prvního poločasu a to neměl dělat.Naprosto otřesného Foltýna poslal na levého beka :mrgreen: a ten se mu samozřejmě logicky odvděčil komickým faulem 3 minuty před koncem.Další geniální tah byl viděn při střídání Kukece za Šašinku :mrgreen:.At žije Režná.No a Šichor,to už zavání okenou.Jinak ještě k Frydrychovi,na pravém beku 100* lepší než na stoperu,tak ho tam laskavě nechej.Ve stoperské dvojici budeme mít problém po celou sezonu,Kouřil je druholigový hráč a je to znát,Kaša slabý,hlavně v poziční hře,následně zbytečně fauluje a dává soupeři zdarma standardní situace.Levý bek-jedna hvězda střídá druhou-tady bychom měli někoho urychleně podepsat,protože i blbé Brno pochopilo,že tady vede snadná cesta.Záloha,tak Kukec střídá skvělé momenty se špatnými.Měl tam pěkné kolmice,krásně kopnutý roh,ale spoustu ztrát a vypuštěných soubojů.Mondek působí fotbalově,ale je třeba hrát více po stranách,jinak svůj apetit neukáže.Carlos dozadu ok,dopředu slabota,hlavně ta neproměněná šance.Nechápu,co se zlobil na Mondeka,že mu překážel,měl jim zlomit nohy a balon dostat do branky za každou cenu a ne tam tajtrlíkovat.Foltýn,Šichor-vyhodit z týmu.Francis-pořád tomu něco chybí.Jediný Pavlenka odvedl svoji práci.Bohužel,nevidím to růžově,ale snad tu záchranu nějak ukopem,hlavně co nejdříve vyhodit toho opilce z lavky.Nejvíce nás tlačí bota na trenérském postu,po Frantovi už nevíme dlouho,co je to trenér.
d.rehacek

Re: Brno-Baník

Příspěvekod benfcb » pon 27. črc 2015 14:23:43

d.rehacek píše:Zdravím,tak dle mého naprosto otřesný výkon,ze kterého vyčnívaly dvě povedené akce a náhodný gol,který zařídil především brankář Doležílek,kdy nepochopitelně vyrážel propagační střelu mířící vedle na rohový kop a po něm jsi nechal dát branku přímo z rohu.Ožrala na naší lavce nejprve k mému potěšení vyhodil Frydrycha ze stoperské dvojice a i díky tomuto tahu jsme dostali jen jednu branku ze hry.Ale nějaké šance tam ještě byly.Bohužel jsi však Korytář přihnul ještě během prvního poločasu a to neměl dělat.Naprosto otřesného Foltýna poslal na levého beka :mrgreen: a ten se mu samozřejmě logicky odvděčil komickým faulem 3 minuty před koncem.Další geniální tah byl viděn při střídání Kukece za Šašinku :mrgreen:.At žije Režná.No a Šichor,to už zavání okenou.Jinak ještě k Frydrychovi,na pravém beku 100* lepší než na stoperu,tak ho tam laskavě nechej.Ve stoperské dvojici budeme mít problém po celou sezonu,Kouřil je druholigový hráč a je to znát,Kaša slabý,hlavně v poziční hře,následně zbytečně fauluje a dává soupeři zdarma standardní situace.Levý bek-jedna hvězda střídá druhou-tady bychom měli někoho urychleně podepsat,protože i blbé Brno pochopilo,že tady vede snadná cesta.Záloha,tak Kukec střídá skvělé momenty se špatnými.Měl tam pěkné kolmice,krásně kopnutý roh,ale spoustu ztrát a vypuštěných soubojů.Mondek působí fotbalově,ale je třeba hrát více po stranách,jinak svůj apetit neukáže.Carlos dozadu ok,dopředu slabota,hlavně ta neproměněná šance.Nechápu,co se zlobil na Mondeka,že mu překážel,měl jim zlomit nohy a balon dostat do branky za každou cenu a ne tam tajtrlíkovat.Foltýn,Šichor-vyhodit z týmu.Francis-pořád tomu něco chybí.Jediný Pavlenka odvedl svoji práci.Bohužel,nevidím to růžově,ale snad tu záchranu nějak ukopem,hlavně co nejdříve vyhodit toho opilce z lavky.Nejvíce nás tlačí bota na trenérském postu,po Frantovi už nevíme dlouho,co je to trenér.

Toz dobréééé den trenere Hnatku. Jak te jen dostat na flek misto Korytare ;) . Onasis to tu necte,jeho syn chodi do prace na dva dny a Haba premysli nad novym ticketing :D Kouril je ale podle me lepsi nez Kasa. Fryda by mel byt prodan,at je klid. Pavlenka taky,Srom ho v pohode nahradi. A prachy by mel Onasis nacpat do posil,coz se nestane. Blizi se vanoce a je treba koupit novou jedli. Jeste bych te rad opravil,brankar se jmenuje Doležal a ne Doležílek,ten myslim chytal doopravdy za sigmu. Ale to uz je dlouho,to jsi jeste nevedel ze budes podnikat a ze se blizi tvuj start na lavce FCB :mrgreen: Se zachranou souhlasim,ale bude to o vlas. Pepiku jedina tvoje moznost je zajit na trznici,koupit do papiroveho sacku svestky a zaklepat u Onasise v kanclu. Ze jsou z vlastni zahradky a jen pro nej. A mysli na me az dostanes to misto! Chci byt kustod :mrgreen: Tusim ze na toaletne vyhrajeme o dva goly. Nikdy nespadne,Banicek.....
benfcb

Příspěvekod d.rehacek » úte 28. črc 2015 16:05:08

Ahoj,s tím golmanem máš pravdu,domotal mě ten prima komentátor na Tipsportu.Náš golman byl Pavelka a jejich Doležílek :mrgreen: a já,jako správný Pepa Hnátek jsem jsi to přivlastnil.Kouřil je určitě lepší než Kaša,ale je to takové to lepší hovno.Připomnělo mi to,jak kámoš koupil nový Outlander a na pochvaly reagoval:Nedělejte jsi iluze,je to jen lepší zabalené hovno.. :mrgreen: .Švestky jsem už pořešil,pro jistotu jsem naplnil pytel a když je nebude chtít,tak ho s tím přetáhnu.Jak to vidíš se Spartou,sice vidím,že optimisticky výhra o 2 goly,ale reálně? :mrgreen: Bohužel Sparta ztratila na Jihlavě,tak bude muset,bojím se výprasku :roll:
d.rehacek

Příspěvekod benfcb » čtv 30. črc 2015 21:16:55

d.rehacek píše:Ahoj,s tím golmanem máš pravdu,domotal mě ten prima komentátor na Tipsportu.Náš golman byl Pavelka a jejich Doležílek :mrgreen: a já,jako správný Pepa Hnátek jsem jsi to přivlastnil.Kouřil je určitě lepší než Kaša,ale je to takové to lepší hovno.Připomnělo mi to,jak kámoš koupil nový Outlander a na pochvaly reagoval:Nedělejte jsi iluze,je to jen lepší zabalené hovno.. :mrgreen: .Švestky jsem už pořešil,pro jistotu jsem naplnil pytel a když je nebude chtít,tak ho s tím přetáhnu.Jak to vidíš se Spartou,sice vidím,že optimisticky výhra o 2 goly,ale reálně? :mrgreen: Bohužel Sparta ztratila na Jihlavě,tak bude muset,bojím se výprasku :roll:

Zdur trenere,tak jsme tady zustali sami dva? Trener a kustod ktere nikdo nechce? :cry: :mrgreen: Svestek neni nikdy dost a na ranu Nejvyssimu je pytel super. Sparta v realu? Budes me mit za vola(coz stejne mas :) ) ale vazne verim aspon v remizu. Jezdik a Engelmann snad budou hrat,velka podpora v hledisti. Ono to asi skonci debaklem,ale proc si neudelat malou soukromou radost,nez Pavlin Jirku foukne do fujary ;) Pepiku tak pevne nervy a ne ze zase po nasi vyhre budes mesic nezvestny, dovolenou samozrejme nepocitam. ;)
benfcb

Příspěvekod ZSD » pát 31. črc 2015 14:03:57

Zduř, Bene !

kde máš tu zmizelou sekačku z Bazalů ? Možná by se na tom dalo zajezdit někde na městském okruhu, nedávno byly jakesi motozávody, tak třeba tam .... na Balcarův nás asi nepustí, protože tam u Hornbachu bude větší provoz ... :mrgreen: Otázka je, jestli junior nepřečerpal včas benzín, to musíš prověřit předem :)
Myslím, že debakl na toaletné nebude, oni mají ještě nedostatečně zažitý změněný systém .... třeba i Franta uteče, když to hrají na tři vzadu .... Max. 2-1 pro domácí. Zpestřením budou Váchovy kožené trenýrky z vlastní kolekce + jeho další námaz na gól Frydrychovi, stojícímu v ofsajdu, který plzeňský sudí takticky ponechá ..... :geek:
ZSD

Příspěvekod benfcb » úte 04. srp 2015 14:48:18

ZSD píše:Zduř, Bene !

kde máš tu zmizelou sekačku z Bazalů ? Možná by se na tom dalo zajezdit někde na městském okruhu, nedávno byly jakesi motozávody, tak třeba tam .... na Balcarův nás asi nepustí, protože tam u Hornbachu bude větší provoz ... :mrgreen: Otázka je, jestli junior nepřečerpal včas benzín, to musíš prověřit předem :)
Myslím, že debakl na toaletné nebude, oni mají ještě nedostatečně zažitý změněný systém .... třeba i Franta uteče, když to hrají na tři vzadu .... Max. 2-1 pro domácí. Zpestřením budou Váchovy kožené trenýrky z vlastní kolekce + jeho další námaz na gól Frydrychovi, stojícímu v ofsajdu, který plzeňský sudí takticky ponechá ..... :geek:

Zdur ZSD! Sekacku jsem prodal zpatky Onasisovi,jak zase vybojoval zpet Bazaly tak se mu hodi :) Vacha kozenaky mel,bohuzel na tribune :mrgreen:
benfcb

Zpět na Obecná diskuze