Bonzácko-Baníček

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Bonzácko-Baníček

Příspěvekod benfcb » sob 04. říj 2014 10:57:45

Jeste nez Berbruv piskoc poprve foukne do fujary,je treba se zamyslet nad jednou veci.A tou je,ze cela obranna ctyrka-Fryda,Baran,Ital a Sukup maji po 3 zlutych.Ted si nejsem jisty,jestli Sukup uz dostal stopku za cervenou.Budou synci hrat opatrne stim,ze priste dostanou stopku?Muj nazor je ten,ze vsichni 4 tu kartu proste dostanou :roll: Jak rikala Blazena Vencovi ve Slunce,seno......."v zajmu druzstva".Dokonce se obavam,ze 1-2 dostanou cervene.Uz z toho duvodu je treba vyplenit nedavny korupcni klub se vsim vsudy.Domu odvezt 3 body,znasilnit muze,dat pres pysk zenam,detem vzit saly,vyzrat a vychlastat VIP prostory+vsechny stanky :mrgreen: Sestava bude asi stejna jak minule,mozna Holzer nalevo v obrane.6021 fans,z toho 486 svalnatych alkoholiku. "Kdo nejede,ten z Opavy......" Cau zitra.
benfcb

Re: Bonzácko-Baníček

Příspěvekod d.rehacek » sob 04. říj 2014 14:04:49

Čau Bene,Sukup má dnes stopku.Jinak to ohrožení zavání problémem i když mě tam jeden hráč z obrany zrovna chybět nebude.Všude čtu,jak Slovácko je v laufu,no,bodově ano,ale cosi jsem viděl a zase tak žhavě to nevidím.Též čekám Holzera vlevo.Nějak jsi zapomněl při těch tipech na výsledek :o .Hodím ho tu i za tebe-dnes se to roztrhne,takže 1:4.
d.rehacek

Příspěvekod d.rehacek » ned 05. říj 2014 8:59:15

Tak tip 1:4 mi nevyšel,ale nebylo k němu zase tak daleko.Včera jsem viděl zápas,který zvedal ze sedadel,mě bohužel jen z domácí sedačky,ale to neva.Prvních 30 minut jsem pozoroval výkon Baníku,na který jsem čekal několik let a dočkal se.Tým plný energie,bojovnosti,nasazení,agresivity a dalších atributů,které v žádném případě nepřebíjely kvalitu v ofenzivní části.Sice se vesměs o ní staral František,ale v zádech s tolik očekávaným Barym,hm,strach z toho jde už teď,tedy samozřejmě pro soupeře.Posledních 10-15 minut prvního poločasu Baník upustil od své hry a začaly se projevovat naše dlouholeté slabiny.Dan Holzer začal mít tradiční problémy,Kuky s Mensahem poztrácely spoustu zbytečných míčů a problémy byly na světě.Do toho se přidal Pavlenka se svým žákovským zákrokem a vedení bylo fuč.Přesto první poločas bych hodnotil jako velmi povedený.Nějak jsem tušil dramatický druhý poločas,tak jsem o přestávce hodil do sebe netradiční večerní kávu,aby mi srdce bouchalo ještě více.Baník překvapil,začal opět aktivně a bylo jasné,že dnes to Slovácko v druhé půli jen tak nezvládne.Radovy fauly se stupňovaly-viz.Frydrych,Štěpán a vyvrcholilo to asi nejméně bolestivým faulem na Františka.Zasloužená červená.Chtěl bych se zde zastat rozhodčího.Rada měl jít jednoznačně ven po zákroku na Frydrycha.Po několika opakovačkách jsem usoudil,že hlavní viděl zákrok o chlup pozdě a bylo pro něj obtížné tasit červenou.Chybou bylo,že pomezní mu vůbec nepomohl,přitom to měl, jak na podnose.Přesto jsi Paták uchoval tento zákrok v hlavě a ve chvíli,kdy těch loktů bylo už jak si moc,tasil.Řekl bych,že utkání pro rozhodčího bylo velmi těžké a odpískal ho velmi slušně na české poměry.Přichází přesilovka a já vzpomínám na Bohemku.Při prvních náznacích Slovácka a chvílemi hru,kdy nebylo poznat,že nás je na hřišti více,moje obavy stoupají.V hlavě koluje myšlenka,že bod ze Slovácka super,ale 30 minut přesily volají po třech.Nevím co chci.Baník v posledních 5 minutách stupnuje tlak a nacházím odpověd na moji otázku.Tři nebo nic :!: :!: :!: .Přichází roh,slušná šance,jak rozhodnout,ale do té chvíle nám standartky moc nejdou.Ani tato nijak nevypadala,ale míč se vrací do vápna.František,Carlos,Michal a celá moje rodina je vzhůru.Dcera se lekla,syn se vzbudil a manželka je vytočená.Ale koho to zajímá,když rozhodčí ukončuje zápas a v tabulce skáčou další 3 body :mrgreen: .
d.rehacek

FC Lokťácko Slovácko – Baniček

Příspěvekod Jenda Ostravak » ned 05. říj 2014 12:03:00

Baníček vítězí a to je nejdůležitější ! Tři body od čela ligy. Početný kotel chacharů, větší a lepší než domácí, stálý a dominující support, ohně na obou stranách, skvělá vizitka, až na tu světlici hozenou vedle Pavlenky ...Atmosféra zápasu byla vynikající....
V útočné fázi bylo stále příliš mnoho nepřesných přihrávek. Tady se to stále nelepší. Obranná fáze vynikající. Bojovnost, agresivita však zdobila vítězný Baníček. Vzpomněl jsem si na závěr v Olmíku :-)
K hráčům : Mensah měl jednu fatální ztrátu s následným brejkem soupeře, ale jinak hrál s přehledem a všiml jsem si, že často zaskakoval na levém beku za tragického Holzera. Holzer ten mi pěkně brnkal na nervy. Hořel proti rychlému Divišovi, který naštěstí neměl svůj den a z dobrých pozic centroval na tribuny. Nejslabší hráč sestavy. ...rwa trenéři probuďte se :-) Narh po tom dvougólovém z loňska, jeho druhý nejlepší mač. Mohl dát i více gólů, ale to přijde, až nabere potřebnou zkušenost a kvalitu v zakončení. Greguš má razantní střelu, ale k všeobecné škodě hodně špatně seřízenou. Když se naučí trefit aspoň kisňu, tak začne dávat góly. Baránek opět neprostupný a zíral jsem jaké dělá pokroky ve hře nohama, jak často vyveze balon až k vápnu, nebojí se jít do kličky. Příští rok ho nemine repre ČR. Stronati, opět spolehlivý, také zaskakoval za Holzera. Je však otázka, jestli si Patricio nezdříml a nemohl pokrýt dorážejícího Havlíka při vyrovnávacím gólu. Davor je výborný hráč, měl dobré momenty, přesto v útočné fázi to bylo spíše „daj Bože lehko“ :-) Štěpán nebyl tak výrazný, jako proti klokanovi, nešel po lajně dravě dopředu, hrál spíše alibisticky dozadu a když utekl, tak centr jeho slabší levou nohou byl nepřesný ... to je důsledek Svědíkova „tahu“ s hrou přes nohu. Po zákroku psychopatického lokťáka Rady vypadal na slabší otřes mozku, protože nebyl ani na děkovačce. Carlos oživil hru v útoku a podílel se na vítězné brance. Dobré střídání. Fryda výborný, vymazal Kerbra a dal vítězný gól. Jeden z jeho nejlepších mačů. Od Lindpereho jsme po shlédnutí jeho best of na You Tube čekali zázraky, ale onen vrchol kariéry má už za sebou, stejně jako Bary. Přesto je pro tým potřebný, ve středu zálohy na podhrotu je jeho místo, umí dát výborné balony a zahrává standartky nejlépe ze všech hráčů. Několikrát byl ve střelecké pozici za vápnem, neměl by se bát vystřelit, na rozdíl od jiných by bránu trefil. Až bude na place Bary, tito veteráni si budou príma rozumět :-)
Baníček asi udrží pátý flek, neboť mač FC Tlačenka Plíseň v. Tepláky píská, světe div se, kdo jiný než největší kocourek ve střední Evropě :-) Damková s Berbrem jsou si jisti svou věcí. Fuj Loty :-)
Hru proti deseti tentokrát synci zvládli mnohem lépe, než proti Brnu. Šance kterou dostali se nezalekli a šli trpělivě a bojovně za vítězstvím, které je mnohem důležitější, než následná v poháru. Jsem zvědav na report našeho stálého zpravodaje z kotla Bena :-)
Jenda Ostravak

Příspěvekod benfcb » ned 05. říj 2014 16:01:09

Cus d.rehacku,mas pravdu,na tip jsem zapomel.Tak si tipnu ted...1:2-at nezeru :mrgreen: Se divim ze mi ty zlute karty nevysly ;) Jenda cus.Zas neprehanej ;) se stalym reportem z kotle :) Vis jak to je,oproti tv ti cast mace "utece".Jedina vyhoda oproti d.rehackovi pri zarvani "gooool" byla ta,ze se kvuli tomu pritelkyne nechce se mnou rozejit a nenadavala mi do starych cypu a ze se vrtim na sedacce z krokodyli kuze(jak psal tenkrat trotl).A zadne decka jsem nevzbudil :mrgreen: Naopak kriku bylo moc a nikdo nenadaval,to je jedina vyhoda :D Banik hral 1 puli opravdu dobre.Hovado Rada je ubozak,co na to Damkova se svym svabem?Dnes jeste prohra Jirny 2 a Sralty a krasny vikend zavrseny. Stepan se snad da brzy do kupy a nebude uz hrat pres nohu. Bary brzky nastup na znacky a jazda na titul.
benfcb

Příspěvekod ZSD » pon 06. říj 2014 12:39:35

Štěpán měl i štěstí, protože to kung-fu od Reinberka nešl zas tak daleko od kolena a to by ho pak vezli hned na sál. Podle mě taky červená. Rada mi dělá bordel v pojmenování, protože Loktař byl u mě zatím Došek, ale teď se teda Rada dotáhl ..... Snad frustrace, jak ho Franta vykouřil u lajny a vzal mu balon, jak žákovi .... Jestli bude Nr. 4 hrát v poháru, tak by mu měli před zápasem něco píchnout na zklidnění plus košík na hubu.... Růže samozřejmě nic nebude chtít vidět, přestože to bylo zralé na 3 zápasy stop, když teda máme své zkušenosti ..... Do Valentovců stěží bude vrtat, když sypou peníze do ligy ... takže bude radši za kachnu, 1 automatická stopka a tím to zhasne..... :evil: Oceňuji Habance, že viděl kokotí výkon Nr. 4 a nepropadl emocím, jako to bylo na hřišti i po zápase u hráčů .... Dan se nám na tom beku utrápí ... Lindpere nevystřelí ani zaboha, přitom má velmi dobrou střelu .... Nějak mě teď zklamává Davor, asi mám velké oči :shock: Pavlenka, zdá se, pracuje na nohách .... ještě ta razance na vápně ... Viz situace, jak ho pak Diviš trefil (ale budiž, to šlo ze hry ...). Polovysoký balon na vápno a Jura tam nejde jak tank celým tělem, aby to lapil a prohnul přitom útočníkovi koleno. Jakýsi podřep a plácá do toho, jak baba, co hraje prvně volejbal .... Snad dojde na Jihlavu víc lidí, konstelace na to je ..... Kua Liberec 1 výhra a aktivní skore dole v tabulce .... :lol: Jak je to možné :?: :mrgreen:
ZSD

Příspěvekod benfcb » pon 06. říj 2014 14:41:30

Jeste jsem zapomnel POCHVALIT d.rehacka opet za pekny clanek k maci(Jendu nemusim,to uz je klasika),kde umi vtipne vlozit trochu humoru.Musim to udelat,aby zase nezacal psat 2-3 radky ;) Cus ZSD,nebyli to nahodou ti sami Valentovi,za kterych byla v Loktacku :) (dobre ty Jendo) odhalena korupce? Tady fakt svab proti nepujde.Jestli ZRada bude ve stredu hrat,urcite se mu dostane "pochvaly".Jinak Pavlenka dnes do Acka k Cechovi.
benfcb

Příspěvekod d.rehacek » pon 06. říj 2014 17:43:18

Čau Bene,tak dík chlape,ale s těma pochvalami to nepřeháněj.Sám moc nechválím a tak to ani nijak nevyžaduji.Ale začíná se mi to líbit :) .Víš,že já to mám rád jasně a rázně,proto vždy tak krátce :) .Ale pokud vás baví číst ty moje tlachy,tak ok,budu se tedy snažit ;) .Tvůj tolik očekávaný report z kotle,avizovaný Jendou,se vešel na 3 řádky :D .Kulantně tedy udílím malinkou pochvalu :D .Jak to vidíš ve středu?Osobně budu přítomen,slíbil jsem to synovi a tak nějak chci,aby Baník postoupil,takže výhra nutná :!: .Jinak Pavlenka v repre,no,asi tomu fotbalu opravdu nerozumím :shock: .
d.rehacek

Příspěvekod d.rehacek » stř 08. říj 2014 20:24:41

Dnes postačí 1/3 řádku-ztráta času
d.rehacek

Baník – FC Lokťácko Slovácko (pohár)

Příspěvekod Jenda Ostravak » čtv 09. říj 2014 10:23:22

Podle toho, jak se chachaři po jednom trousili na kopec jsem optimisticky tipoval 2500 Fans, inu ale, 1577 skalních to je šlakovitě málo ! Takový pidi kotlik pod hodinama nepamatuju ;) Tribuna skoro prázdná.... V duchu sem se zanotil : „Co Vas tak malo, cholera, co Vas tak malo ...“ :ugeek:
Po cestě na Bazaly se se mnou dal do řeči, vidíce Baníkovskou šálu, jeden zvídavý penzista: „ Na Baník, na Baník ? Jak se tam včile chodi, čul sem, že tam řadi jakysi tigetink?“ Pravim: „Normalně stryku“ :) Akorat na občanku :) Un pravi: „ Jak na občanku ? To maju duchodci slevu ?“ Ni, bohužel nemaju. Snažil jsem se mu vysvětlit jak to „včile funguje“. Nevím, jestli jsem jej získal pro návštěvu Bazalů, neboť nakonec prohlásil: „ Kde su ty časy, kdy to stalo za hovno, kdysi sem se kupil za 2 koruny pulku chleba a včile musim tři připlatit, abych se moh vysrat... a houpavým krokem zmizel za rohem :)
Na pohár asi nebyly vypsány prémie, čemuž odpovídal vlažný výkon většiny hráčů Baníku. Motivaci jsem viděl pouze u Narha, Kaši, Stronatiho, Frydy a do 30 min. u Petruse. Petrus nemá evidentně herní kondici. Proč ho cpou do Ačka a nenechají pravidelně rozehrát v juniorce ? Místo něj si klidně mohl zahrát např. Szotkowski, nebo od začátku Šašinka a bylo by to fundovanější a zajímavější. Karlušovi se mač nevydařil, otřesně zahraným trestňákem se podílel na obdržené brance. Filip byl přemotivovaný, zahrál opakovaně čtyřikrát, velmi nepřesně kolmou rozehrávku na útočníky. Nakonec ale jeho výkon gradoval a vstřeleným gólem si vylepšil reputaci. Sukup se na levym beku hledá. Remíza doma, to je půl bídy :( Takové výkony návštěvnost nezlepší. Vítězný tým hraje naplno každý mač.
D.rehackovi postačila ke komentáři třetina řádku vypointovaná relativitou času :lol: Nezbývá než souhlasit, proč psát o ničem ;)
Ben by mohl poodkrýt tajemnou příčinu slabé (ne) účasti kotelníků ...:-)
Tímto Vás oba zdravím a piště synci, bo je to tu jakesi ospale :-)
Jenda Ostravak

Další

Zpět na Obecná diskuze