Baník-Klokan

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Baník-Klokan

Příspěvekod d.rehacek » sob 27. zář 2014 17:18:58

V sobotu dopoledne se mi povedlo trhnout z práce,tak jsem valil pro lístek na Karolínu.Přede mnou jeden chlap a já 10 minut v neexistující řadě.Po předložení OP jsem paní sdělil,že chci lístek na tribunu+je-li třeba,tak pro 3-letého kluka.Paní mi oznámila 480kč.Trochu překvapen,ale budiž smířen,protože z toho bude mít můj syn úplně stejný zážitek jako já.Po 10 minutách mi bylo sděleno,že do 6-let se neplatí,takže 240kč a lístek jen pro mě.V případě,že chci vzít kluka na fotbal,pak kartu zdravotní nebo zápis v mojí občance.Po cca 15 minutách odcházím uspokojen koupi lístku a zamyšlen nad tím,kde to kur.. žiju.Mimochodem,když už tak složitě,tak tam aspoň nasaďte prodavačku,která umí s počítačem.Po příjezdu na Bazaly se vydávám směr T5 a míjím okýnko pokladny s nápisem-kotel vyprodáno.Potěšen z pravděpodobné skvělé atmosféry procházím kontrolou,kde bezpečák zjištuje,zda-li v batůžku syna PAT a MAT neneseme granát.Naštěstí ho tam syn nedal a tak jsme na fotbale.V kotli marně hledám aspoň 50% kapacity-zajímavé.První půle působí,že Bohemka nemá zájem a my nevíme co s tím.Sice tam byli některé i kombinačně zajímavé situace-mě osobně nejvíc zaujala akce Lindpere centr přesně na hlavu Šichora,ale jinak bída a bída.Za zmínku samozřejmě stojí střela do tyče,ale vzhledem k tomu,jak Bohemka v první půli hrála,tak to mělo být jednoznačně aspoň dvoubrankové vedení.No nic,jdem pro brambůrky a kofču,at syn vydrží.V okně mladý kluk,na tabuli brambůrky 20,kofola 25 a chlapec 50.Ano,tento prodavač je na správném místě.Pal hrom 5 korun,idem na druhý poločas,tuším tlak a 3 body.Tlak nepřichází,nepřichází ani útok,zato obrana má plné ruce práce a chůze na hřišti je habaděj.V 79.minutě přichází moment,kdy Kuky jsi staví míč a já tuším nějaký překvapivý signál,bo na něho je to daleko.Říkám jsi,standartka nás spasí.Opravdu je to velmi překvapivé,Kuky stojí a Frydrych pálí z 30 metrů a já hledám míč.No v síti není.Kdo to bude kopat příště?Jedeme dál,třeba to tam nějak spadne.A spadlo,dnes trapný Sukup dělá dětinskou chybu a právem dostává červenou.Smiřuji se s bodem.Na hřiště přichází Lietava a tlak Bohemky stoupá,zvlášt jejich kombinace v našem vápně mi nahání hrůzu.Na plac jde Byrtus v tomto momentě,vzpomínám jsi na Benafcb,jestli do nemocnice dorazí s tou mandarinkou.Modlím se za bod a hledám rozhodčího,jestli už to foukne.Nefoukl,zato Patricio ho tam fouknul.Všecko co jsem popsal mám u prdele,bo 3 body jsou doma.Aspon pro dnešek :P :P :P .
d.rehacek

Re: Baník-Klokan

Příspěvekod benfcb » sob 27. zář 2014 22:27:55

d.rehacek píše:V sobotu dopoledne se mi povedlo trhnout z práce,tak jsem valil pro lístek na Karolínu.Přede mnou jeden chlap a já 10 minut v neexistující řadě.Po předložení OP jsem paní sdělil,že chci lístek na tribunu+je-li třeba,tak pro 3-letého kluka.Paní mi oznámila 480kč.Trochu překvapen,ale budiž smířen,protože z toho bude mít můj syn úplně stejný zážitek jako já.Po 10 minutách mi bylo sděleno,že do 6-let se neplatí,takže 240kč a lístek jen pro mě.V případě,že chci vzít kluka na fotbal,pak kartu zdravotní nebo zápis v mojí občance.Po cca 15 minutách odcházím uspokojen koupi lístku a zamyšlen nad tím,kde to kur.. žiju.Mimochodem,když už tak složitě,tak tam aspoň nasaďte prodavačku,která umí s počítačem.Po příjezdu na Bazaly se vydávám směr T5 a míjím okýnko pokladny s nápisem-kotel vyprodáno.Potěšen z pravděpodobné skvělé atmosféry procházím kontrolou,kde bezpečák zjištuje,zda-li v batůžku syna PAT a MAT neneseme granát.Naštěstí ho tam syn nedal a tak jsme na fotbale.V kotli marně hledám aspoň 50% kapacity-zajímavé.První půle působí,že Bohemka nemá zájem a my nevíme co s tím.Sice tam byli některé i kombinačně zajímavé situace-mě osobně nejvíc zaujala akce Lindpere centr přesně na hlavu Šichora,ale jinak bída a bída.Za zmínku samozřejmě stojí střela do tyče,ale vzhledem k tomu,jak Bohemka v první půli hrála,tak to mělo být jednoznačně aspoň dvoubrankové vedení.No nic,jdem pro brambůrky a kofču,at syn vydrží.V okně mladý kluk,na tabuli brambůrky 20,kofola 25 a chlapec 50.Ano,tento prodavač je na správném místě.Pal hrom 5 korun,idem na druhý poločas,tuším tlak a 3 body.Tlak nepřichází,nepřichází ani útok,zato obrana má plné ruce práce a chůze na hřišti je habaděj.V 79.minutě přichází moment,kdy Kuky jsi staví míč a já tuším nějaký překvapivý signál,bo na něho je to daleko.Říkám jsi,standartka nás spasí.Opravdu je to velmi překvapivé,Kuky stojí a Frydrych pálí z 30 metrů a já hledám míč.No v síti není.Kdo to bude kopat příště?Jedeme dál,třeba to tam nějak spadne.A spadlo,dnes trapný Sukup dělá dětinskou chybu a právem dostává červenou.Smiřuji se s bodem.Na hřiště přichází Lietava a tlak Bohemky stoupá,zvlášt jejich kombinace v našem vápně mi nahání hrůzu.Na plac jde Byrtus v tomto momentě,vzpomínám jsi na Benafcb,jestli do nemocnice dorazí s tou mandarinkou.Modlím se za bod a hledám rozhodčího,jestli už to foukne.Nefoukl,zato Patricio ho tam fouknul.Všecko co jsem popsal mám u prdele,bo 3 body jsou doma.Aspon pro dnešek :P :P :P .

Cus,pekne napsane :) 240 kc za 3lety dite by byl trapas.Baba ma tyhle veci vedet a ne potom zjistovat :roll: V batuzku ten granat byt nemohl,kdyz jsi ho na parkovisti strcil Safarcikovi do kufru jeho auta ;) Tech 50 kc,ja myslim ze te nechtel ojebat,ale proste neumi pocitat.Inu jake vedeni,takovy personal.Takze Patricio mi usetril za ovoce :mrgreen: Ted k fotbalu-1 pule dobra,2 na hovno.Nejlepsi-Joel,Baranek + Narh(ten snad neztrati mic).A za 2 puli pochvala Kuky+Janko za to,jak si to domluvili a nasledne provedli :shock: a samo Patriciovi za gol.
benfcb

Příspěvekod Jenda Ostravak » pon 29. zář 2014 12:26:06

Zdruv trenere, zatím jsem od Tebe četl vesměs stručnější glosy či šlehy, ale včil si sedmnáctiřádkovým, velmi dobře napsaným článkem, objevil v sobě buňky plodného reportéra :-D To je fajn, piš tak dál, nešetři klavesnicu :-) Nejlepší je konec: „Všecko co jsem popsal mám u prdele, bo 3 body jsou doma.Aspoň pro dnešek" :lol: :lol: Vidím to stejně, konec dobrý, všechno dobré :-) Bene: :lol:
K.O. klokanovi v 91 minutě, to byl bonbonek pro Fans, kteří nakonec nelitovali, že došli :-)
Obrannou fázi a činnosti má Baník zvládnuté velmi dobře. Některým, vesměs starším hráčům kolem 60 min. docházejí síly ( Lindpere, Štěpán, Šichor ...). Po prostřídání mlaďochy typu Byrtus, Petrus, Holzer, pak chybí kvalita v útočných činnostech. Tři přihrávky a více na útočné polovině pouze v 1. poločase. Ve druhém akorát gól na dvě přihrávky :-) Tady se nic nezměnilo. Nezdá se mi, že trenéři poněkud ustoupili od Frantovy kombinační hry v útočné fázi a ordinují nakopávané balony za obranu ? Bylo jich opravdu hodně. To by také mohlo, zčásti, vysvětlovat malý počet úspěšných přihrávek na útočné polovině. To už není lepší střelec ( čekal jsem bombu od Greguše ), že trestňák z dálky zahrává Fryda ? Výsledek byl komický :-) Janko, jinak vcelku dobře hrající, měl tři fatální ztráty ve středu hřiště, byly z toho brejky a následně tlak a rohové kopy klokanů. Pavlenka opět jeden výkop do autu, jinak dobrý, Sukupovi, který hrál proti Bolce dobře, se mač hrubě nevydařil. Při autových vhazováních bylo opět hodně ztrát – hráči se nenabízejí, jsou to standartky, které je třa potrénovat. Šichorovi se mač také moc nevydařil, dost chyboval a byl nějaký vyšťavený, hrozně pomalu se pohyboval, utlumené reakce, příkladem pěkná přihrávka Narha před vápno - Mára stoji jak svaty za dědinu ;) myslím, že do základu by se měl vrátit ke Gregušovi Mensah a Šichor na střídání, ať se synek trochu probere z letargie, na plac až dojdou Joelovi síly. 6 gólů v devíti zápasech a čtrnáct bodů, to je v historii Baníku asi rarita :-) Na gólech se podílí nečekaní střelci napříč sestavou, ešče Pavlenka nemá zápis :-) Je to důsledek toho, že nemáme vyloženého kanonýra, zabijáka. Až nastoupí Bary, snad se to zlepší. Jinak bude nutnost se přes zimní pauzu po někom poohlédnout.
Abych jen nekritizoval, pochválit musím především Baránka, to je zeď, tež Stronatiho, v útoku už opět výborný Narh. Štěpán měl opět výborné sprinty po lajně a taktéž Davor si odehrál své. To že hrají přes nohu považuji za neúspěšný tah trenérů, neboť se nedaří centry do vápna, z obou krajů.
Pozitivem je, že hlasatel pustil pět minut před nástupem hráčů Fotbal, standart od Nohavicy, to všechny nabudí, nechal dozpívat Fans hymnu a až posléze odehrál znělku Synotu. Tak by to mělo zůstat ! 4505 diváků, to je posun k lepšímu. Zatím je to hodně upracované, schází lehkost, dokud nebudou hráči předvádět atraktivnější fotbal v útočné fázi a střílet doma více gólů, atmosféra se nezlepší a Bazaly se asi nevyprodají.
Skalní a věrní, kteří už zažili všelijaké časy, přijdou vždy :-)
Jenda Ostravak

Příspěvekod d.rehacek » úte 30. zář 2014 15:34:28

Zdravím,děkuji,ale neblbněte,přivádíte mě do rozpaků :D .Jenda-souhlas celkově a vytáhl bych dvě věci.Janko zahrál opravdu slušně a hlavně též nerozumím Štěpán vlevo a Kukec vpravo.Jediný záměr,který mě napadá je lepší bránění Štěpána a posílení tak slabší levé strany v tomto ohledu.Ale tím prakticky oslabuje ofenzívní možnosti a to může být jeden z důvodů slabší hry dopředu.Ben-na to ovoce raději šetři :D ,jinak kdyby jsi mi chtěl pomoc,tak dones turka a cigára :mrgreen: .,to mě postaví vždy na nohy,možná i proto ještě žiju :D .
d.rehacek

Příspěvekod benfcb » čtv 02. říj 2014 7:57:59

Ciga nejsou problem,taky hulim.Ale s tim turkem bude problem! Musis napsat jakeho chces-hodne snedeho,nebo jen tak lehce....? Vysoky,maly,obezni?Z Ankary ci Istanbulu?Kdyz jde o lidsky zivot,rad pomuzu :mrgreen: A k cigam a Hakanovi bych ti prinesl jeste espresso :lol:
benfcb

Příspěvekod d.rehacek » pát 03. říj 2014 10:27:51

benfcb píše:Ciga nejsou problem,taky hulim.Ale s tim turkem bude problem! Musis napsat jakeho chces-hodne snedeho,nebo jen tak lehce....? Vysoky,maly,obezni?Z Ankary ci Istanbulu?Kdyz jde o lidsky zivot,rad pomuzu :mrgreen: A k cigam a Hakanovi bych ti prinesl jeste espresso :lol:

Ahoj,tak čekal bych spíš otázku mrtvého či živého :mrgreen: .Odpověd je zbytečná :mrgreen:
d.rehacek

Příspěvekod benfcb » pát 03. říj 2014 16:57:19

Cus.Jožin z bažin 2. "Mrtveho ci ziveho,Hakana kdo privede...tomu ja dam na cestu,Safyho a pul FCB... Jeste pridam Svedika,k nemu Chacharmobil,aby jste si nemysleli,ze jsem malo zrobil". Refren: "Safy,Safy louci se s Bazaly...Safy,Safy vzal si jen 2 saly,na Safyho plati,koho by to napadlo...rehackova kritika a takhle to dopadlo". 8-)
benfcb

Zpět na Obecná diskuze