benfcb píše:Ahoj,myslel jsem,ze te po Libe kleplo,kdyz te tu nebylo. Ale co jsem ted od tebe cetl,tak vidim ze jsi v poradku(Tomio Okamura hadra
). Muj tip:2:1,Salinka a tvuj oblibenec Janko.8 000 fans,pyro,dobre klobasy a dobry rozhodci.Slunecno,misty oblacno.Jeden zatoulany a uspesne odchyceny pes.Rozdavani letaku s chachar mobilem.Jo a jeste pro ZSD: Vitam te v klubu 100-vkaru
d.rehacek píše:benfcb píše:Ahoj,myslel jsem,ze te po Libe kleplo,kdyz te tu nebylo. Ale co jsem ted od tebe cetl,tak vidim ze jsi v poradku(Tomio Okamura hadra
). Muj tip:2:1,Salinka a tvuj oblibenec Janko.8 000 fans,pyro,dobre klobasy a dobry rozhodci.Slunecno,misty oblacno.Jeden zatoulany a uspesne odchyceny pes.Rozdavani letaku s chachar mobilem.Jo a jeste pro ZSD: Vitam te v klubu 100-vkaru
Ahoj,tak to už jsi druhý člověk,co mi během týdne sdělil,že jsem Japonec.Budu se muset nad tím asi zamyslet.Jak pokračuje tvůj bojkot
,vypadá to,že na fotbal se už nikdy nepodíváš
.Mám tě dokreslit na plachtu
.Mě je to celkem fuk,kartu jsi stejně nepořídím i kdyby byla na číslo trenek.A na občanku se chodilo na fotbal už x-krát.Ale jinak ten bojkot chápu,sice v tom nevidím řešení,ale celý ten estrádový ticketing je legrační.Já na tom vydělám hovno,pouze divadelní atmosféru na fotbale a o to nestojím
Jenda Ostravak píše:Citace z webu : „Jiří Pavlenka a Jan Baránek jsou od neděle s reprezentací do 21 let. Zpět na Bazaly se dvojice baníkovců vrátí v úterý 9. září. Další tři hráči z klubové líhně,Daniel Holzer, Patrizio Stronati a Oldřich Byrtus, budou reprezentovat v dresu národního týmu do 20 let v zápase na půdě Holandska, a to ve čtvrtek 4. září. Všichni tři by měli být trenérům k dispozici v sobotu na posledním tréninku před zápasem s Frýdkem-Místkem. Kromě odchovanců klubu vycestoval za národním týmem také záložník Joel Lindpere, který bude hrát za Estonsko, nejprve přátelské utkání ve Švédsku a pak domácí kvalifikaci se Slovinskem. I on se stejně jako Pavlenka s Baránkem k týmu připojí až v příštím týdnu. Do konce týdne pak mají volno Derrick Mensah a Francis Narh kvůli vyřizování víz v Ghaně a z rodinných důvodů také Davor Kukec.“
Všem třem a zejména Narhovi bude scházet herní vytížení a trénink. Zřejmě budou hrát proti FM, když se utkání přesunulo na neděli, ale jak, když netrénovali ? S takovou se zřejmě bude výkon blížit tomu v Hlučíně. Stále je však možnost udělat změny ve složení záložní řady a obrany a vyzkoušet je v pohárovém zápase. Uvidíme, jestli se proti Bolce budeme muset smířit s neúspěšnou sestavou, která ostudně reprezentovala v Liberci. Místo, aby se tvrdě trénovalo, tak se hráči, „z různých důvodů“ rozprchli do všech světových stran. Pro Baník v současném rozpoložení je to pravděpodobně velká nevýhoda.
Můj tip – Baník postoupí na penaltySestavu se obávám tipovat, zejména, když nastoupí na pravym beku Byrtus a na levym Holzer
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 47 návštevníků