Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma

Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma

Návrhy na vylepšení

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Re: Návrhy na vylepšení

Příspěvekod Malcao » sob 22. úno 2014 13:36:21

Nedá se defaultně nastavit ať se nový příspěvek řadí na začátek, ne na konec?
Malcao

Příspěvekod benfcb » sob 22. úno 2014 13:47:58

Myslim si,ze hodne lidi je na tom jako ja.Neda se tu poznat na prvni pohled,jak a kam napsat zpravu.Ja jen diky tomu ze jsem proklikal vsechny(napisy,slova 8-) tak jsem se dostal k napovede a az tam zjistil,jak na to.Myslim ze by jsi mel ten postup zverejnitviditelne nekde na zacatek,aby to kazdy pochopil.Ja jeste nevim co delam spatne,kdyz chci nekomu odpovedet(napr:do obecne diskuze) a odeslu to,tak v ni to neni.Ale je to jen v mych odeslanych prispevcich.Jestli to neni tim,ze se proklikavam zpatky?Ale to je asi blbost.A chtit po tobe tabulku ligy atd.to uz je asi moc,ze? :geek:
benfcb

Příspěvekod clovek1 » sob 22. úno 2014 13:57:47

Malcao píše:Nedá se defaultně nastavit ať se nový příspěvek řadí na začátek, ne na konec?

Uživatelský panel -> Nastavení -> Prohlížení příspěvků -> potom změnit v položce "Seřadit příspěvky:" na Sestupně
clovek1

Příspěvekod Malcao » sob 22. úno 2014 14:21:41

Díky
Malcao

Příspěvekod ConPower » sob 22. úno 2014 14:46:38

benfcb píše:Myslim si,ze hodne lidi je na tom jako ja.Neda se tu poznat na prvni pohled,jak a kam napsat zpravu.Ja jen diky tomu ze jsem proklikal vsechny(napisy,slova 8-) tak jsem se dostal k napovede a az tam zjistil,jak na to

No, nevím jestli správně chápu, ale pokusím se nastínit:) tohle fórum má nějaké řekněme kategorie (momentálně obecná diskuze a komentáře k článkům) a v těch jsou dále jednotlivá vlákna (témata). Až v těch lze psát zprávy, a to kliknutím na tlačítko odpovědět. Jinak můžeš založit nové téma v kategorii obecná diskuze. V komentářích jsem to myslím neumožnil, tam to zatím budu přidávat jen jako administrátor. Srozumitelné?:)

benfcb píše:A chtit po tobe tabulku ligy atd.to uz je asi moc,ze? :geek:

To zvážím, ale momentálně jsou k řešení podstatnější věci. Nechal bych to až na později jako vylepšující detail. Díky za tip každopádně.)
ConPower
Administrátor

Příspěvekod benfcb » sob 22. úno 2014 18:19:12

Jo,dik za odpoved.Ted to chapu,zalozit tema jen v obecne diskuzi.Ta tabulka nespecha,je mi jasne ze to musis vychytat.Ja jsem proste laik na tyhle veci. :roll:
benfcb

Příspěvekod clovek1 » úte 25. úno 2014 17:45:43

ConPower:
Ber to jako reakci na "Výzva k diskuzi i v druhé sekci" - Není už to moc roztahané a nepřehledné? Za chvíli tu bude tisíc vláken...možná by stálo za to, pouvažovat o rozdělení fóra jiným způsobem. Potom nebudeš muset vyzývat k diskuzi ve více sekcích, aby byly využívané všechny. To staré forum na oficiálech se mi až tak hrozné nezdálo - nebylo tam tolik různých témat. Nestačilo by i tady nějaké jednoduché rozdělení?

Můj nástřel:
Baník
- Obecná diskuze
- Odkazy (všechny odkazy s Baníkem v jednom vlákně)
- Ankety (hlasování kliknutím na tlačítko s předvolenou možností)
- Výjezdy (možnost nabídnout místo na svezení)
Fotbal obecně
- Ostatní týmy v Gambrinus lize
- Evropské poháry
- Reprezentace
- Kuriozity (odkazy na fotbalové zajímavosti)
Mimo fotbal
- Filmy (nic jiného mě nenapadlo)

Např. nějak takto, je to jen návrh a rozhodně ti nechci přikazovat jak to tady řídit ;) Třeba poslední téma by ani být nemuselo, výjezdy v prvním tématu by asi taky byly málo využívané a tudíž asi i zbytečné, ale to by se mohlo teď upravit nebo smazat. Klidně i uzamknout zakládání témat běžnými uživateli (nová témata by mohli navrhovat ve zvláštní sekci a založil bys je po prodiskutování až potom ty). Takže pokud souhlasíš, mohli by se ostatní připojit a navrhnout nějaké rozdělení, případně co změnit v tomto...
clovek1

Příspěvekod Paul CFC » stř 26. úno 2014 15:11:31

z mobilu se nejde přihlásit a přitom na mobilu jsem častěji. www.endora.cz: - Přístup odepřen. Z důvodu opakujících se problémů s napadáním hostovaných aplikací došlo k zablokování odesílání POST požadavků ze zahraničí. Tuto funkci si může vlastník webu vypnout ve své administraci." Ani si nevybavuji, kdy jsem byl naposledy za hranicemi a jestli jsem vůbec používal net. Prosím opravit ;)
Paul CFC

Příspěvekod ConPower » stř 26. úno 2014 18:41:09

clovek1: Jo dobrý, díky za nástřel, je to určitě dobrá inspirace:) neříkám že úplně, ale podobně to asi udělám. Ještě bych to ovšem nechal chvilku "kvasit" a ať i ostatní se třeba vyjádří, nad vším pouvažovat a pak se pustím do rekonstrukce :mrgreen: btw ve vláknu "O fóru" psal taky dobrý návrh Jenda Ostravak.

Paul CFC: Fí, tak to ti teda nevím, do administrace endory jsem se přihlásil, ale nedaří se mi najít to, co by mohlo v tvém případě pomoct. Jestli víš, tak mě prosím nějak naveď. :)
ConPower
Administrátor

Příspěvekod chovi » čtv 27. úno 2014 18:46:02

Ahoj, tohle forum je fajne, ale stalo se mi, ze jsem se registroval pres web v praci a tak jsem nemel ulozenou webovou adresu..... problém je, že tohle forum není možné na webu najít i když vím co konkrétně hledám...google nezabral ...a trvalo mi týden, než jsem to zase našel :) (přes odkaz na FB) nešlo by s tím něco nějak?
chovi

PředchozíDalší

Zpět na Obecná diskuze