Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma

Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma

OBECNÁ GLOBÁLNÍ CHACHARSKÁ TLACHÁRNA

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

OBECNÁ GLOBÁLNÍ CHACHARSKÁ TLACHÁRNA

Příspěvekod ConPower » stř 05. bře 2014 14:35:42

Na četné dotazy je tady cílená obdoba sekce obecná diskuze z oficiálu. Podlehl jsem.... :mrgreen:
ConPower
Administrátor

Re: OBECNÁ GLOBÁLNÍ CHACHARSKÁ TLACHÁRNA

Příspěvekod horajzm » stř 05. bře 2014 14:46:47

Uvidime jak se to rozjede, kam budou lidi psat a tak. Chce to cas.
horajzm

Příspěvekod benfcb » čtv 06. bře 2014 0:34:20

ConPower-diky,uvidis ze nejvic se bude diskutovat tady :o a skoro o vsem.
benfcb

Aktuality

Příspěvekod Jenda Ostravak » čtv 06. bře 2014 13:36:57

Zdruv ! Tato nově zavedena sekce je fajna, tuž hned přidam jakesi nove tlachy :-) Neuwirth je hráčem Viktorie Plzeň. Ve svém mateřském klubu, v Baníku, je na hostování do konce sezony. " S Plzní jsem měl domluvu, že mě na rok pustí na hostování kamkoliv zadarmo. S prvoligovým mužstvem Baníku trénuji čtrnáct dnů. Cítím se celkem dobře, ale potřebuji herní praxi, proto chodím hrát za juniorku." Třeba dostane šanci už v sobotu, s Příbramí. "Stoper Michal Frydrych v Jablonci dostal čtvrtou žlutou kartu a nemůže nastoupit. Uprostřed obrany by mohl hrát Patrizio Stronati, ale je zraněný. Je tu však také mladý Filip Kaša. I on by mohl dostat šanci, je to šikovný stoper, takže uvidíme, jak to trenér postaví." Komňacký už před sezonou říkal, že Neuwirtha má v záloze, coby pátého stopera. * Jan Staško a Jiří Hlaváč jsou na hostování ve Frýdku. Trenéři tedy považují Jakuba Šašinku za lepšího útočníka. * Michal Krmenčík a Jan Baránek nastoupili za ČR U21 proti Norsku. Tento mač mě zajímal víc než repre A, protože v něm hráli Baníkovci :-) Michal hrál celý mač, nejvíce byl vidět v 1.pol., kdy hrála lepší sestava. Dobrý výběr místa a náběhy, dvě zajímavé střely, ta z voleje k tyči zaváněla gólem, druhá vysoko nad kisňu. Záložníci to hráli více na Stratila a byla to škoda, protože Michal mohl více vyniknout. Měl pár ztrát, ve dvou šancích nezvládl rozhodující kličku, celkově slušný výkon a dobrá příprava na sobotu. Baránek hrál jen 2.pol., ve kterém měla obrana více práce, byl spolehlivý a dobře se zapojoval do útočení, zejména jeho akce a pas na levý kraj v 69 min. byly podařené, byť celá akce skončila neproměněnou šancí. Při vyrovnávacím gólu soupeře chyboval Kalas, který nezachytil náběh hráče na kolmici a téhož hráče Baránek nedostatečně křižoval, takže v tomto případě oba talentovaní stopeři neměli čisté svědomí.
Jenda Ostravak

Příspěvekod benfcb » čtv 06. bře 2014 23:36:48

Admin-ted jsem si vzpomnel,neni to dlouho co jsem si vsiml jedne veci.Jak je psane kdo je momentalne na foru,tak jsem tam byl ja+google a druhe slovo mel v zavorce,to si ale nepamatuju.Nevim,ale zda se mi to divne.Vzdy tam je treba navstevnik atd.
benfcb

Příspěvekod Paul CFC » pon 17. bře 2014 9:38:28

Sice bulvár Blesk, ale je tam dneska rozhovor s Hadamczikem a řeší se tam jeho možný vstup do Baníku ;)
Paul CFC

Příspěvekod ConPower » pon 17. bře 2014 15:52:32

ano teď jsem to tu chtěl napsat:) nebudu to dávat do sekce komentářů k článkům a uvidíme, jak se tahle zajímavá záležitost vyvrbí co do odezvy v tomto vlákně:D příkládám odkaz na článek a dodávám: AŤ UŽ TO JE! Had je možná křívák, ale umí, Baníku by snad nic špatného neprovedl a má zajímavé kontakty. Chce to udržet ligu a do příští sezony vjet už s Barym a rozjetým Svěrkym. Prosím... :twisted:

http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-spo ... arose.html
ConPower
Administrátor

Příspěvekod benfcb » pon 17. bře 2014 16:40:32

Diky za odkaz,kez by to Lojza vzal.Aspon love by byly a poradek ve vedeni i v kabine ;)
benfcb

Příspěvekod tomcarbol » úte 18. bře 2014 17:15:13

Zdravíčko, pánové. Posílám odkazy na dnešní rozhovor s Lojzou v tištěném Sportu (jsou to dvě části). BP!

http://uloz.to/xzBbFt8m/had2-pdf

http://uloz.to/xtCedhNf/had1-pdf
tomcarbol

Příspěvekod Clive Bixby » úte 18. bře 2014 17:53:23

BP!

Diky Tome ;-)
Clive Bixby

Další

Zpět na Obecná diskuze