Inzerat: Prodej klubu zn: specha!

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Inzerat: Prodej klubu zn: specha!

Příspěvekod benfcb » ned 17. kvě 2015 10:53:13

Prodavam fotbalovy klub FC Banik Ostrava. Klub,ktery jsem zachranil a udelal tak radost fanouskum,mestu a jeho obyvatelum. Klub je zabezpeceny,stabilizovany a tudiz pripraveny jeste k lepsim uspechum nez tomu bylo doposud. Pripadny zajemce jeho koupi ziska kompletni profesionalni management v cele s mym synem,vynikajicim skautem Baldou s prezdivkou Jar a odbornikem na ticketing Habou. Tito tri profesionalove prispeli nejvice k vzestupu Baniku. Dale ziska trenera,jehoz ofenzivni smrst lakala na kazde domaci utkani skauty z cele Evropy. O panu Helstynovi,ktery pozvedl mladez takrka na Evropskou uroven netreba mluvit. Takova mala perlicka: na stazi u nej byl dokonce sef mladeze M. United a odnesl si mnoho poznatku. Doslova prohlasil: To je presne to,co nam u nas chybi! Na svych mistech zustanou i tolik kritizovane pribory,jedle a casopis Playboy,ktery jsem koupil taky za penize klubu. Bohuzel dluhy,ktere jsem zdedil a nove nasekal,ty zustanou. Za vse muze mesto,nechce davat a to se proste nedela. Vsichni hraci zustanou,oblibencum fanousku jako jsou Sukup,Zapata byla prodlouzena smlouva do roku 2020. A muj posledni darek pro fanousky je navrat Krauta a Vasendy s taktez dlouhou smlouvou. Jde mi o blaho klubu a chci tim usetrit cas novemu majiteli pri hledani posil. Pan Balda odjizdi do Somalska a priveze dalsi tri nove posily. Tentokrat je nevidel na youtube,ale tip mu dal na ne Somalsky uprchlik,kdyz se nahodou s Baldou potkali v uprchlickem tabore v UK. Jedina podminka je,ze chceme s panem Peterou mit prehled o celem klubu. Tudiz by jsme byli takovymi tichymi spolecniky,neco malo by jsme prispeli a meli podil z prodeje hracu. Cena klubu je 69 000 000,dale dluzime pravnikovi Sokolovi 325 000 a za benzin do sekacky 156 000. Tyto dluzne penize chceme,o ty vyse popsane dluhy-hracum,zamestnacum atd. se novy majitel postara pozdeji. Jestli muzu poradit,je treba tlacit na mesto. Schuzka o prodeji bude na mem letnim sidle na Bahamach. Adresa je k dispozici v redakci. Zaverem bych chtel podekovat vsem pracovnikum a hracum Baniku,kteri prispeli za meho uspesneho pusobeni v klubu k jeho vzestupu a jeste vetsi slave. Fanouskum za to,ze hlavne posledni rocnik zaplnili Bazaly takrka do posledniho mista. Pokladnikum na deseti pokladnach,pracovnikum ve fanshopu( kurva proc vlastne nepatri Baniku?) a pradlenam,ktere moji rodine vzdy vypraly a vyzehlily pradlo. Pratele,kamaradi neplakejte. Mozna se v budoucnu opet vsichni sejdeme..treba to novemu majiteli nepujde a ja ten nas Banicek za jednu korunu koupim. Vas Petan.
benfcb

Re: Inzerat: Prodej klubu zn: specha!

Příspěvekod ZSD » pon 18. kvě 2015 17:23:24

Zduř, otázka, jestli je to k prodeji nebo zase zpátky spíš k darování .....

156 tisíc do sekačky - to je dvacetiválec pětilitr ? :lol: .... 325 000 Sokolovi - nějak málo, ne ? :o
Ale prý byl Šafy viděn u Pardubic den před losováním toho jackpotu ....... tak včil nevím .... :mrgreen: :?:
ZSD

Příspěvekod benfcb » čtv 21. kvě 2015 15:35:09

ZSD píše:Zduř, otázka, jestli je to k prodeji nebo zase zpátky spíš k darování .....

156 tisíc do sekačky - to je dvacetiválec pětilitr ? :lol: .... 325 000 Sokolovi - nějak málo, ne ? :o
Ale prý byl Šafy viděn u Pardubic den před losováním toho jackpotu ....... tak včil nevím .... :mrgreen: :?:

Cus,kdyby to bylo darem..jdeme do toho,ni? Ten benzin je i za auta,do zapalovacu i sekacek ;) Sokol malo..nekdo psal,ze ptacek jarabacek bere 5 000,- za hodinu. Tak kolik casu se tomu mohl venovat? Problem by asi byl,ze i kdyby to Safy vyhral,do Baniku by opet nic nedal. A porad by tahal prachy z mesta. Ale mozna by to potom chtel prodat..uz by nepotreboval zarobit :mrgreen: Bezte nekdo najit d.rehacka,sedi nekde v baru. Po te vyhre 4:3 je porad v soku a slavi. A Jenda asi zase ztratil tuzku :)
benfcb

Příspěvekod d.rehacek » pát 22. kvě 2015 17:31:02

Čau Bene,jako vždy jsi mě pobavil :mrgreen: .Jakožto abstinent jsem svůj čas v baru netrávil,bo po tolika dnech a coca col v sobě,bych nejspíš létal.Hold se mi prostě nechtělo to dále komentovat.Mě by zajímalo,jestli je v Baníku ještě něco,co funguje aspon z 50%.Není,odpovím jsi sám.Šafa mě už nepřekvapí,ale diskuze některých fanoušků nebo spíše názory jedinců,kterých rychle přibývá,je pro mě překvapením.Tak,jak bleskovým tempem přibývalo lidí,kteří okamžitě viděli v principálovi spasitele,mimochodem někomu stačilo i 20 vteřin,jinému minuta a půl,tak ted bleskovým tempem přibývá těch,kteří Šafu vidí jako loutku Petery :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Má cenu to komentovat,ty jsi použil jako recesi,ale jiní to myslí smrtelně vážně :mrgreen: .Asi se na tu absenci vyseru,potřebuji trošku vymýt mozek.
ryszek:Zdravím,víš,že tvé názory uznávám,tak snad se nebudeš zlobit,i když mi je to jedno :mrgreen: ,ale napsal jsi,že je ti vlastně hráčů líto.Tuž chlape dovol mi s tebou v tomto absolutně nesouhlasit.Každý hráč by měl na hřišti odvádět práci,za kterou je placen.To tito hráči nedělají!Samozřejmě,že je třeba hledat příčinu proč?Začněme tou logickou,nechodí včas výplaty.Pokud na to serou,tak netrestají jen vedení,ale i svoje fanoušky,kteří vyhazují peníze za vlak,za benzín,za vstupné,ubírají čas rodině apod.Co ted?Hráči by měli vystoupit veřejně a dát tak odpověd, proč nepracují,jak mají.Nemůžou,protože to mají ve smlouvě?A kdo tu smlouvu podepsal?Zase ten hráč!Jinými a jasnějšími slovy:nebudu odvádět práci,protože nedostávám zaplaceno a ty kokoty,co na to čekají a neví o tom,mám u prdele.Třeba je však příčina jinde,kluci na to nemají?Tak,jak jsi ten frajer dovoluje chodit do práce,kterou neumí a chtít za to prachy.Já též se necpu do restaurace,když neumím vařit!Nebo je snad příčina,že Frnka to staví tak,že to prostě nejde?I kdyby postavil Pavlenku do útoku,Šroma do zálohy,Baryho do branky,tak na tom hřišti musí být 100% nasazení a chut odvést práci tak,jak nejlépe to půjde.Pak může prohlásit,že tam to lépe neumí.Bohužel,drtivá zápasů je bez chuti pracovat,bez zájmu o lidi,kteří je podporují,nic ty zmetky nezajímá.Můžou vykládat,že neberou výplaty a proto jsou odjebaní na hřišti,kurva zajímavé,že na Karolíně jsou věčně vysmátí,to vždycky zapomenou,že výplata nedorazila?Ono ne nadarmo se říká,jaký pán,takový krám,ano,oni jsou ten krám.Pro mě,je to banda stejných zmrdů,jako těch tzv.nahoře i když jsou úplně dole.Je třeba rozlišit,co je špatně odvedená práce a co je srát na práci!!!Tak,už jsem klidný a je mi dobře :) .Ještě závěrem jsi dovolím přejmout diskuzi tří inteligentních občanů z oficiálu,pokud jste to četli,tak sorry.Asi to už nebude přesné,ale poenta je jasná:Ten první:Tak,kámoš má segru a ta má kámoše,který má kámoše a jeho bratranec má info z první ruky,stále to vlastní Petera a Šafa mu dělá cypa.Ten druhý:Dík kámo za info,aspon se mi potvrdilo moje info.Ten třetí:Já žádné info nemám,ale říkal jsem to hned od začátku :mrgreen: No a tak tu prostě žijem.
d.rehacek

Příspěvekod ryszek » sob 23. kvě 2015 2:11:49

d.rehacek: Ahoj, no tvoje vize se uplatňuje na západě, proto se moc českých hráčů na západě neuplatní. Nedávno jsem četl rozhovor se Štajnerem, který hrál nějakou německou nižší soutěž, a trenéra nepřímo označil za dementa, a vysral se jim tam na to. :lol: V česku bohužel asi tak úplný profesionalismus nepanuje, potom, co jsem četl článek plzeňského šéfa, tak je vidět, že mají podobné problémy s pracovní morálkou a charaktery jako v Ostravě. Přesto jde s bandou floutků a alkáčů udělat 3 tituly, jen to musí někdo kočírovat. Když se toho chytí neschopové, tak bohužel. Chybí autorita na místě trenéra i sportovního manažera, aby manšaft srovnali do latě. Celkem zajímavé je, že nejlíp se daří přirozeným autoritám a charizmatickým jedincům (Šádek, Vavruška...) a naopak chytráci a teoretici mají problém dlouhodobě (Hřebík, Uhrin ml., Čaplár...). Další věc je potom výkonnost samotných hráčů, někteří, co dostali smlouvu do roku 2019 nevypadají, že by někdy mohli hrát ligu. Další talentovaní borci vypadají, že by mohli následovat Krauta nebo Vašendu. :lol: Tak jak se dělá fotbal v Baníku, tak to prostě dělat nejde, to se asi shodneme. Frňka na poslední tiskovce měl relativně dobrý postřeh se špatnou atmosférou v klubu, ale taky zazdil, když zase tvrdil, že z nastoupené cesty nesmíme ustoupit. Asi holt malý pán. :) Taky se mi zdá, že se svojí čecháčkovskou mentalitou se teprve teď začíná srovnávat s tou ostravskou. Největší sranda je, že pár lidi, kteří fotbalu celkem rozumí a mohli by to trochu ukočírovat, ještě v klubu působí, jenom je odstavili. :( Nejspíš asi nesdíleli ty utopické vize. Dneska mě zaujal článek o Trenčínu, vypadá to, že podobný model se zkouší s Baníkem. Jenom teoretici se přepočítali v tom, že česká liga není slovenská, tady je třeba mnohem větší kvalita, a víc peněz.
ryszek

Příspěvekod d.rehacek » sob 23. kvě 2015 13:33:28

Ahoj,tak možná to v prvním příspěvku nezaznělo,ale s celým tvým příspěvkem jsem souhlasil,až na tu větu,že je ti těch hráčů prakticky líto,to jen pro pořádek.Ze všech stran a odvětví slyším,jak se máme ubírat směr západ,tak proč ne ve fotbale.To,že na to nemáme je jedna věc,ale my míříme na východ,který ještě východní viz.Slovensko,Madarsko.Co se týká rozhovoru Šádka,tak ten je jednoznačně nadnesen v euforické náladě,přílivu milionu a lásky k těm,kteří na tom mají lví podíl.Zase tak žhavé to nebude a na druhou stranu jinak klobouk dolů,že i s tak pokřivenou životosprávou odvádějí velmi kvalitní práci.Souhlas s tou autoritou,to je celkově problém společnosti,protože na západě autoritu mít nemusíš,tam jsi chlebodárce váží i kdyby to byl sebevětší pitomec.U nás je zafixováno,že autoritu a respekt jsi musíš získat,tam ve většinové společnosti autoritativnost k druhému je automaticky daná a nepřichází jen v opačném chodu,bohužel,kdo tam nějaký čas pobyl,ví o čem mluvím.A hráči jsou toho hned příkladem,respekt k tobě,že je chodíš podporovat je nulový,ledaže by jsi za jejich šéfa poslal plat,pak budeš pro ně autoritativní osoba do dalšího termínu výplaty.Csaplár,Hřebík-tady jsi nejsem jist,bud jsou to jen teoretici,kteří nedokážou v praxi znalosti uplatnit a převést je do této podoby,anebo prostě materiál je totálně špatný a je to prakticky nereálné.Těžko říct,chtěl bych třeba vidět Csaplára v bundeslize,pak bych znal odpověd.Podle mě je hlavním problém to,že špatně už je toho strašně moc,ne-li vše a to se bude těžko hojit,snad někdo stačí přijít s lékem,který to ještě zachrání,ale tenhle šéf,s těmito hráči to nebude.Už v zimě jsem psal,vyhodit 80% hráčů,ted chci 95% :mrgreen:
d.rehacek

Příspěvekod ryszek » sob 23. kvě 2015 16:16:36

Hoj no, hráče vyhodit vlastně ani nemůžeš pokud nejsou nějaké příslušné klauzule, to pak končí soudy. A stejně není kde brát za ty peníze dokonalé profesionály. :) Tady trenér a vlastně i ten sportovní manažer musí být vlastně takový starostlivý taťka, který svoje ovečky vede za ručičku, protože ví z čeho se skládá takový život průměrného kopačky a jaké nástrahy číhají na každém kroku. Tam, kde se takovému vedení nevěnují, tak to brzo zvlčí a dlouhodobě nefunguje. (Dlouhodobý problém Sparty. :D ) V Baníku jsou další věc narušené vztahy a nestejný přístup ke všem hráčům, jestli odchovanec má příjem X a cizinec X krát 10, tak ti to bude haprovat. Když se k tomu přidají nabubřelé žvásty, které serou nejen fanoušky, ale i hráče, tak je to špatné. Holt tady se daří jednoduché upřímnosti, férovosti a rovnostářství, které jsou zhruba na mentální úrovni toho s kým je třeba se domluvit. :) A pak jsou další věci důležité pro sportovní růst, třeba nějaký mezistupeň mezi juniorskou a dospělou ligou jako jsou hostovačky nebo rezervní tým, co hraje mezi chlapama (Má nějaký takový systém baník? :lol: ).
ryszek

Příspěvekod d.rehacek » ned 24. kvě 2015 14:12:14

Ahoj,nemusíš je vyhazovat,ale vyřadit z kádru,nasadit individuální plán,zavést Šadkové dýchanky,nárazové kontroly,zvýšit pobyt v práci a on půjde sám.Ani ty profesionály nepotřebuješ,jen lidi,co chcou pracovat a co nemají fotbal jen pro peníze,ale třeba i jako koníček.Samozřejmě 2,3 kvalitní hráče k tomu.Nechlubíme se poslední roky,že vybíráme charakterové hráče?No,včera mi kluci opravdu ukázali charakter,nejde o to,že na Jabka nemáme,ale ten nezájem,ten je fascinující.Mimochodem Frydrych se strašně divil a byl překvapen,že nehrál minulý zápas v základu.Nechápu,čemu se ten frajer divil,at jsi pustí včerejší svůj výkon.Nechal bych ho na to tak dlouho dívat,až to pochopí,den,dva,týden,mě by to bylo jedno.A tento hráč se jde pod kotel omluvit,za co?Že na to sral,že dělal chyby,že neměl zájem?Pro někoho krásné,pro mě trapné a ubohé.Hrej naplno a prohrej,pak běž a řekni sorry chlapi,snažil jsem se.Jo,to má pak jinou hodnotu a i ta odměna z kotle v podobě potlesku je namístě.Je to jen další charakterový zmrd,s divadelním potenciálem.Nejvíce mě fascinuje to nic nedělání,ani pokuty,ani vyhazovy,ani pofoukání bebínek,prostě nic.Jako kdyby se nic nedělo.Na co se čeká?Na letní přestávku a rozvoj 282 nového Baníku? :)
d.rehacek

Příspěvekod ryszek » ned 24. kvě 2015 15:24:23

Hoj, tady budou dýchanky šafarčíka ml., hráče si pozve do kanclu na lajnu a potom můžou mluvit, že příští rok postoupí do Ligy mistrů a přespříští to vyhrajou. Do toho přijde možná šafarčík senior, dá si taky a budou snít společně. :lol:

Oni se včera občas i snažili, ale hlavně nekoordinovaně. Přijde mi, že nic nemají pořádně natrénované podle toho pohybu po hřišti, jak v obraně, tak v útoku. Nevím, co je ten Frnda učí, asi jim z patra řekne, že budem hrát to a to, a teď si kopnem bago a odpoledne si kopnem s děckama. Taktická příprava... ukáže jim video sestřih, jak útočí a brání soupeř, ale neřekne, kdo má, co dělat... jinak nevím. Naši fotbalisti po sobě vždycky tak provinile koukají, že je to až sranda. Frydrych se včera snažil, jak zaútočil, tak namazal jabkovcům... gól, jak se snažil blokovat střelu, tak tečoval, že to Pavlenka procedil... gol. :)

Nevím no, možná si to časem sedne, když Frnda pochopí, který hráč patří na jaký post a nebude do toho kecat kindermanagement. Svědíkův první půlrok taky nestál za moc, mám dojem.
ryszek

Zpět na Obecná diskuze