Baník - Sparta

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Re: Baník - Sparta

Příspěvekod d.rehacek » úte 03. bře 2015 16:19:42

Jenda Ostravak píše:Zdruv Davide,
poslechl jsem si tiskovky Frndy, kde vysvětluje proč hrál v základu Šichor a ne Mišák a proč střídal Lučiče Sukupem. Souhlas, že Lučič byl určitě lepší v obranných činnostech než Sukup. V útoku byl asi větším přínosem svými dlouhými auty. Možná by se mohl zlepšit ve vyvezení, či rozehrávce balonu po lajně, směrem dopředu. Stejně si myslím, že toto střídání se nepodařilo, viz. penalta. Jestliže chce Frnda hrát s jedním defenzívním štítem ( Mensah nebo Šichor ) a před ním dává přednost dvojici Foltýn - Kukec, kam chce pak zařadit Mišáka, když pravil, že s ním má své záměry ? Šichora považuje za jedinou alternativu, pro jeho defenzívní kvality místo Mensaha. Jak to poskládat v defenzívní záložní trojici je stále otázka. Mimochodem, Foltýn při gólu ACS neubránil napřed Matějovského a posléze po centru Costy Kadlece. Taky se mi jevil dopředu "nemastný, neslaný" :) Pokud je Mensah jako defenzívní jasný, pak by před ním měli hru tvořit právě Mišák a Kukec.

Ahoj Jeníku,souhlasím,že Lučič směrem dopředu moc nepomohl,ale tak nějak jsem to od něj ani nečekal.Byl jsem spokojen s práci dozadu a vůbec mi na hřišti nevadil,ba naopak.Hned po střídání Sukupa jsem synkovi říkal,že to není moudré.Ze začátku to ještě Sukup celkem zvládal a i ta podpora dopředu tam byla,včetně nebezpečných autů.Ve chvíli,kdy začala Sparta tlačit,tak synek totálně marný,nevěděl ke komu se má postavit,kdy má napadat a vyústění přišlo v podobě penalty.Už jsme to tu jednou psali,ano,ta tvá trojice je ideální:Kukec,Mensah,Mišák,s tím,že pokud Mišák nedá celý zápas,tak dát šanci Sivričovi.Mě se ten kluk v Teplicích líbil a hru v druhé půli jednoznačně oživil.
d.rehacek

Předchozí

Zpět na Obecná diskuze