Budějovice - Baník

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

Budějovice - Baník

Příspěvekod Jenda Ostravak » sob 08. lis 2014 20:15:23

Baník „úspěšně“ navázal na sérii špatných výkonů a výsledků. Vyhřívání se na čtvrtém fleku pomalu končí, tabulka se odspodu vyrovnává, je třeba počítat i s bojem o záchranu. Milí investoři, kdo koupí takové tragédy jako je Kukec, Narh ...atd ? Včetně trenérů a sportovního vedení máte příliš velké oči. Baník byl, tentokrát, hodně na balonu, měl nespočet možností, ale řešení šancí v dobrých pozicích, by lépe zvládli útočníci městského přeboru Jiskry Hrušov. Totální neschopnost v útočné fázi, s celou řadou až trapně ztracených balonů. Je třeba sednout na zadek a začít znovu pracovat na kvalitě hráčů, kteří oblékají dres Baníku. Narh dnes neměl vůbec hrát. Jeho čtvrtá žlutá je požehnáním ( snad se synek probere z letrgie ), maně vzpomenu, jak Franta pravil, že tenhle hráč góly střílet nebude.
Souhrn jeho tragických minut: 20 ( nezpracoval balon ve vápně ) + 41 ( po Byrtusově pěkném autu ztráta v dobré pozici ) + 50 ( nezpracoval Lindpereho krásný centr ve vápně ) + 51 ( gólovka, slabá střela brankáři do ruky ) + 55 (v dobré pozici ve vápně mu odskočil balon ) + 60 ( opět v šanci, řešení a lá kopyto ) + 61 ( opět trapná ztráta v útočné fázi ) + 73 ( trapná ztráta v šanci ve vápně ) + 87 ( ztráta v slibně se rozvíjejícím útoku ) + 88 ( frustrovaný hráč zbytečně dostává 4. žlutou ) + 89 ( na závěr „bonbónek“ strašná hrubka – ztráta s následným neúspěšným gólovým brejkem soupeře ) !I na mně toho bylo příliš, Svědík ho nechal dotrápit se konce mače :o
V 75 min., pro mně nepochopitelně, střídá Svědík Štěpána za Baránka, místo aby poslal na plac Azeveda a ukončil včas tragický výkon Narha. Kukec na tom nebyl o nic lépe: 65 min. – hrůzné řešení ve velké šanci + 74 min. - špatné bránění Škody, stejná chyba jako proti Hradci, následná gólovka domácích + 81 min. trestňák, 16 m, nádherná možnost, chvíle napětí ... a kuš ...i přišlo vyvrcholení jeho trapného vystoupení, můj posilující nápoj vylitý :lol:
K tomu neúspěšná Gregušova střelba z dálky, nejen, že netrefí bránu, ale přímo vymetá tribuny ( viz. 56 min. + 65 min. ) Levá strana obrany Byrtus + Holzer hořela, Hora si tam dělal co chtěl, Byrtus má navíc podíl na jediné brance, když neuhlídal Horu.
Baránka šetřil trenér pro repre, nebo zahříval lavku kvůli špatným výkonům v předchozích zápasech ? Obranná hra týmu vcelku dobrá, ale hra po zisku míče před vápnem a v něm nesla pečeť nemohoucnosti.
Z hráčů se nějak vytratila disciplína, vypařila se bojovnost a vítězný duch. V útočné hře chybí moment překvapení, slabé standartky a celkově kvalita. Je holt co zlepšovat, jako by byl Baník opět na začátku....
Jenda Ostravak

Re: Budějovice - Baník

Příspěvekod komast » sob 08. lis 2014 21:16:36

lepší hodnocení neznám......a já jak by řekl můj švára bude hůř ;)
komast

Příspěvekod ZSD » ned 09. lis 2014 23:06:18

Dobrý paradox. My s poměrem skore -7 jsme čtvrtí, Liberec s poměrem +2 čtrnáctý, přičemž vstřelil víc gólů, i míň dostal ..... :o 8-) No s touhle impotencí to dlouho nevydrží, ale po letech minulých se aspoň můžeme podívat na tabulku, když už je to jinak hodně nevyrovnané.
Potvrzuje se obava, že tolik obávaný los nemusí být hrozbou, protože lepší zápasy odehrajeme s těmi papírově silnějšími. Vzhledem ke štěstí s Hradcem se ukazuje, že tým neumí unášet pozici papírového favorita a proti slabším soupeřům zaostává v důrazu v poli, impotenci v koncovce ani nepočítám. Je třeba přes zimu vyřešit levého beka, celý podzim se tam zkouší, Osobně bych tam nechal Sukupa, přestože taky neoslnil. Uvidíme, co Byrtus, hlavně mentálně, na hlavě musí velmi zapracovat, holt mlaďoch. Pokud ani jeden z nich, nutno přivést a ne furt experimentovat, trpí pak tíém záloha, Štěpána s Kukecem prohodit, Kukece momentálně vyhodit od standartek a na Baryho nutno poupravit systém, protože bez balonu do běhu se bude trápit a řešení "všechno na Baroše" se obávám pak neuspěje. Je s podivem, že když Greguš, Kukec i Lindpere umějí dobře vystřelit, proč Lindpere snad nemá pořádnou střelu na bránu, ostatní dva to valí na topoly, pokud už .... Wiecek se v hrobě musí otáčet, co to je dnes za kanonýry ... 4 body by byly výborné, 25 po podzimu by bylo hodně nad očekávání po minulých letech .... ale s takovou budeme hodně rádi za dvě plichty, Peltonec očekávám pískaný po hrubešovsku, kor když se dotáhli na 2 body na 1. flek. ... a Slavia nejspíš dojede se stylem účel světí prostředky a budem v rici..... :?: Dál těžko vidět, někdo velmi pravděpodobně odejde (ideálně možná Fryďa, pokud bude poptávka), nevíme, jak vypadá Vengři .... a co čekat od investorů za dostihy a sázky .... Pokud naplno zahoří boj ultras s Šafarčíkem, ničemu to sportovně nepřidá a budeme rádi, pokud udržíme na distanc sestupové pozice .... rozestupy jsou malé ... :?: :? :geek:
ZSD

Příspěvekod benfcb » úte 11. lis 2014 22:29:33

Jenda,ZSD pekne napsane..neni co dodat.Snad jen,ze s takovou formou bude FCB hrat po 3 kolech opet o zachranu.Jinak d.rehacek stale nezvestny,obesel jsem vsechny nemocnice,v ruce ovoce v sitovane :) tasce a proste ho neni :o Musela ho ta prohra hodne vzit,i ta Jankova sance.Jeste zkusim psychinu v Opave,snad tam bude :mrgreen: Potom dam vedet.BP.
benfcb

Příspěvekod d.rehacek » stř 12. lis 2014 15:13:22

Čau,tak dík za starost Bene,ale už mě pustili.Nechápu,kde jsi všude lítal s tou síťovkou,když po šanci Greguše a Hory bylo jasné,že to budou Bohnice.Myslím,že ukázka zakončení těchto dvou antifotbalistů by mohla být zavedena do poučné knihy,jak ano či ne.Jinak jsme zjistil a asi jste mi to zatajili,že Janko a jeho slavné Britské Ostrovy se účinkem neminuly,ale hostovačka v ragbyovém týmu mu ve fotbale moc neprospěla.Bohužel se Janko vrátil ke svému zvyku alá komik.Ani nevím,kde začít,Pavlenka působil legračně a míč mu dělá problémy,jakožto trenér mu nejsem schopen poradit,ale repre je blízko.Byrtus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,za co,panebože za co?Stopeři to nějak přežili,ale i tam to začíná skřípat a posazení Baránka na lavku-Svědíku,ty by jsi měl též navštívit Bohnice.Frydrych-jeho prodej bude pro mě srdeční záchranou.Krajní záložníci-těžko hodnotit,Holzer opětovné hovno a dva fíky prostě nedal,Štěpán je už mimo mísu a Davor repeté.Sice to jejich prohození pravá levá jim neprospívá,ale i tak Davor marný.S balonem u nohy jde 3krát po sobě do vápna,všechno vypadá excelentně a dál.....dál nic a balon je v prdeli.Standartní situace kope otřesně a jeho přímák na závěr-labutí písen.Joel-pokud mě pamět neklame,tak hezký centr na Greguše v úvodu a pak mělo hned následovat střídání.Stavěl bych ho vždycky na prvních sedm minut,mám to vychytané.Šašinka dostál svého jména.Francis-opět tajtrlácký výkon,zrovna,když má něco s míčem udělat-finální přihrávka,narážečka apod.,tak začne tančit.Jediný zajímavý čardáš byl ten ve vápně,ale ta koncovka byla jak šlápnutí chlapa na babskou nohu při tanečku.Celkově výkon spíše směšný.Soupeř neskutečně slabý a my jsme vypadali,že jsme strašně silní na míči-tak pane Svědíku,přes tu svoji vztyčenou hlavu jsi dejte železnou tyčí a mrkněte urychleně na zem,je tam napsáno-vyser se na to.Až se historie bude ptát,kdo hrál drtivou většinu hnusný fotbal podložený groteskou a přesto atakoval pohárovou Evropu,pak odpověd bude jednoznačná.Hlavně,aby se historie neptala,kdo dokázal spadnout ze 4.místa skoro po podzimu do 2.ligy,i zde je aspirant.
d.rehacek

Zpět na Obecná diskuze