FM-FCB

Tlachy k hráčům, zápasům, dění - co vás napadne

FM-FCB

Příspěvekod d.rehacek » úte 02. zář 2014 19:44:44

Vím,že někteří pohárový zápas neberou nějak důležitě,přesto zkusme zatipovat: 0:3-2goly Narh,1Kukec
d.rehacek

Re: FM-FCB

Příspěvekod benfcb » stř 03. zář 2014 10:44:54

Ahoj,myslel jsem,ze te po Libe kleplo ;) ,kdyz te tu nebylo. Ale co jsem ted od tebe cetl,tak vidim ze jsi v poradku(Tomio Okamura hadra :) ). Muj tip:2:1,Salinka a tvuj oblibenec Janko.8 000 fans,pyro,dobre klobasy a dobry rozhodci.Slunecno,misty oblacno.Jeden zatoulany a uspesne odchyceny pes.Rozdavani letaku s chachar mobilem.Jo a jeste pro ZSD: Vitam te v klubu 100-vkaru ;)
benfcb

Příspěvekod Jenda Ostravak » stř 03. zář 2014 11:14:20

Citace z webu : „Jiří Pavlenka a Jan Baránek jsou od neděle s reprezentací do 21 let. Zpět na Bazaly se dvojice baníkovců vrátí v úterý 9. září. Další tři hráči z klubové líhně,Daniel Holzer, Patrizio Stronati a Oldřich Byrtus, budou reprezentovat v dresu národního týmu do 20 let v zápase na půdě Holandska, a to ve čtvrtek 4. září. Všichni tři by měli být trenérům k dispozici v sobotu na posledním tréninku před zápasem s Frýdkem-Místkem. Kromě odchovanců klubu vycestoval za národním týmem také záložník Joel Lindpere, který bude hrát za Estonsko, nejprve přátelské utkání ve Švédsku a pak domácí kvalifikaci se Slovinskem. I on se stejně jako Pavlenka s Baránkem k týmu připojí až v příštím týdnu. Do konce týdne pak mají volno Derrick Mensah a Francis Narh kvůli vyřizování víz v Ghaně a z rodinných důvodů také Davor Kukec.“
Všem třem a zejména Narhovi bude scházet herní vytížení a trénink. Zřejmě budou hrát proti FM, když se utkání přesunulo na neděli, ale jak, když netrénovali ? S takovou se zřejmě bude výkon blížit tomu v Hlučíně. Stále je však možnost udělat změny ve složení záložní řady a obrany a vyzkoušet je v pohárovém zápase. Uvidíme, jestli se proti Bolce budeme muset smířit s neúspěšnou sestavou, která ostudně reprezentovala v Liberci. Místo, aby se tvrdě trénovalo, tak se hráči, „z různých důvodů“ rozprchli do všech světových stran. Pro Baník v současném rozpoložení je to pravděpodobně velká nevýhoda.
Můj tip – Baník postoupí na penalty :) Sestavu se obávám tipovat, zejména, když nastoupí na pravym beku Byrtus a na levym Holzer :D
Jenda Ostravak

Příspěvekod d.rehacek » stř 03. zář 2014 19:08:35

benfcb píše:Ahoj,myslel jsem,ze te po Libe kleplo ;) ,kdyz te tu nebylo. Ale co jsem ted od tebe cetl,tak vidim ze jsi v poradku(Tomio Okamura hadra :) ). Muj tip:2:1,Salinka a tvuj oblibenec Janko.8 000 fans,pyro,dobre klobasy a dobry rozhodci.Slunecno,misty oblacno.Jeden zatoulany a uspesne odchyceny pes.Rozdavani letaku s chachar mobilem.Jo a jeste pro ZSD: Vitam te v klubu 100-vkaru ;)

Ahoj,tak to už jsi druhý člověk,co mi během týdne sdělil,že jsem Japonec :D .Budu se muset nad tím asi zamyslet.Jak pokračuje tvůj bojkot :D ,vypadá to,že na fotbal se už nikdy nepodíváš :D .Mám tě dokreslit na plachtu :D .Mě je to celkem fuk,kartu jsi stejně nepořídím i kdyby byla na číslo trenek.A na občanku se chodilo na fotbal už x-krát.Ale jinak ten bojkot chápu,sice v tom nevidím řešení,ale celý ten estrádový ticketing je legrační.Já na tom vydělám hovno,pouze divadelní atmosféru na fotbale a o to nestojím ;)
d.rehacek

Příspěvekod benfcb » stř 03. zář 2014 21:46:09

d.rehacek píše:
benfcb píše:Ahoj,myslel jsem,ze te po Libe kleplo ;) ,kdyz te tu nebylo. Ale co jsem ted od tebe cetl,tak vidim ze jsi v poradku(Tomio Okamura hadra :) ). Muj tip:2:1,Salinka a tvuj oblibenec Janko.8 000 fans,pyro,dobre klobasy a dobry rozhodci.Slunecno,misty oblacno.Jeden zatoulany a uspesne odchyceny pes.Rozdavani letaku s chachar mobilem.Jo a jeste pro ZSD: Vitam te v klubu 100-vkaru ;)

Ahoj,tak to už jsi druhý člověk,co mi během týdne sdělil,že jsem Japonec :D .Budu se muset nad tím asi zamyslet.Jak pokračuje tvůj bojkot :D ,vypadá to,že na fotbal se už nikdy nepodíváš :D .Mám tě dokreslit na plachtu :D .Mě je to celkem fuk,kartu jsi stejně nepořídím i kdyby byla na číslo trenek.A na občanku se chodilo na fotbal už x-krát.Ale jinak ten bojkot chápu,sice v tom nevidím řešení,ale celý ten estrádový ticketing je legrační.Já na tom vydělám hovno,pouze divadelní atmosféru na fotbale a o to nestojím ;)

S Okamurou sem to nemyslel ve zlem,i kdyz.... :mrgreen: Ne,sranda.Mas pravdu,na Bazaly se uz asi NIKDY nepodivam :cry: Ale jak pises...bojkot chapes ;) Cele to je takove podezrele,proste Habadura.Uz aby prijel do Ovy naky sejk (treba na konferenci o zivotnim prostredi :) )a jako fanda fotbalu zabloudil na Bazaly.A tam byl tak ohromen atmosferou :o a peknym fotbalem,ze by FCB hned koupil.........No a ted jeste tu o Karkulce.Dobrou noc.
benfcb

Příspěvekod ryszek » čtv 04. zář 2014 0:25:29

Jenda Ostravak píše:Citace z webu : „Jiří Pavlenka a Jan Baránek jsou od neděle s reprezentací do 21 let. Zpět na Bazaly se dvojice baníkovců vrátí v úterý 9. září. Další tři hráči z klubové líhně,Daniel Holzer, Patrizio Stronati a Oldřich Byrtus, budou reprezentovat v dresu národního týmu do 20 let v zápase na půdě Holandska, a to ve čtvrtek 4. září. Všichni tři by měli být trenérům k dispozici v sobotu na posledním tréninku před zápasem s Frýdkem-Místkem. Kromě odchovanců klubu vycestoval za národním týmem také záložník Joel Lindpere, který bude hrát za Estonsko, nejprve přátelské utkání ve Švédsku a pak domácí kvalifikaci se Slovinskem. I on se stejně jako Pavlenka s Baránkem k týmu připojí až v příštím týdnu. Do konce týdne pak mají volno Derrick Mensah a Francis Narh kvůli vyřizování víz v Ghaně a z rodinných důvodů také Davor Kukec.“
Všem třem a zejména Narhovi bude scházet herní vytížení a trénink. Zřejmě budou hrát proti FM, když se utkání přesunulo na neděli, ale jak, když netrénovali ? S takovou se zřejmě bude výkon blížit tomu v Hlučíně. Stále je však možnost udělat změny ve složení záložní řady a obrany a vyzkoušet je v pohárovém zápase. Uvidíme, jestli se proti Bolce budeme muset smířit s neúspěšnou sestavou, která ostudně reprezentovala v Liberci. Místo, aby se tvrdě trénovalo, tak se hráči, „z různých důvodů“ rozprchli do všech světových stran. Pro Baník v současném rozpoložení je to pravděpodobně velká nevýhoda.
Můj tip – Baník postoupí na penalty :) Sestavu se obávám tipovat, zejména, když nastoupí na pravym beku Byrtus a na levym Holzer :D

Ja byt Světlík, tak se zeptam Šafarčíka, jestli si ze mě robi piču, když mu tam posilam take těžke děngy, a oni to všechno rozjebavaji jak na placu, tak ochozech.
ryszek

Zpět na Obecná diskuze